-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #5818 üzenetére
Nem kötekedés, de ez csak részben igaz. Nem scannel folyamatosan egy pöpec rommal, csak ha éber a teló. Ráadásul taskerrel rommá paraméterezhető egy wifi on, szvsz szerintem érdemes a wifi on, annyi hogy értesítés funkció legyen off. Wifi sokkal kevesebbet fogyaszt mint folyamatos 3G és pl. 8.23-nál kb 1%-ot dob a nap végére. Net nélkül meg mit ér az okosteló? Semmit...
-
jilian
addikt
válasz
Barthezz2 #5733 üzenetére
Nekem is olyan van. Egy fekete és egy kék lett véve.
Az övé kék keret, fekete hátlappal, az enyém meg fekete keret kék hátlappal.pfff most mit mondjak, hát "szögletesebb" lett tőle egy kicsit, mivel így nem kell rátenni az eredeti hátlapját. csak annyival lett vastagabb amennyit az előlapra rálóg (1mm)
-
Speederer
senior tag
válasz
Barthezz2 #5646 üzenetére
Nem volt csutkára lemerülve, volt benne 3,8V, és még pár napja rajta hagytam 1 éjszakára a töltőn. Semmit sem változott a felállás. Viszont ma gondoltam megint megpróbálom, és láss csodát töltőre dugva 51%-tól nekiállta szépen tölteni.
Kb 2 óra alatt végzett is a maradék 49%-kal! Nem sok értelmes magyarázatot tudok mondani rá, vagy használt neki pár nap pihi, vagy felébredt akkor, amikor barátnőmnek sikerült leejtenie (az akkut).
Egyébként a gyári töltővel a gyári aksit 3,5 óra alatt töltötte fel utoljára, amit továbbra is soknak tartok, de ha a nagynak a felét 2 óráig tölti (mint ma), akkor az nem nagyon van lemaradva az általatok írt 4-4,5 órától. Végülis ennél nagyobb bajom ne legyen a telóval!Köszi mindenkinek az információt!
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #5577 üzenetére
Minek fórumtárs vagy akárki segítsége is a beszerzéshez?! Tök egyszerű megrendelni és itt van 5 napon belül garantáltan eredeti cucc járulékos költségek nélkül. De te tudod...
Erről az jut eszembe, ha valaki megkérdezi tőlem a cégnél, hogy segíthet-e, mindig azt válaszolom, hogy segíthetsz, de akkor tovább tart...
-
jilian
addikt
-
-
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #5216 üzenetére
Hát igen,ilyen téren a fehér karika piros foltos szolgáltató egy nagy rakás trágya! Én is ha lemegyek vidékre,nem hogy HSDPA nincs,de térerő is alig és olyankor a teló újra indul
Össze vissza kamuznak a lefedettségről és aki hűséget kötött náluk az olcsóbb percdíjak reményében (én is én is),az vidéken ráb@szott!
Az EDGE-t meg felejtsd el,néha annyira használhatatlan,legalább is a vodánál,hogy az előbb említett vidéken,a múltkor nem hogy egy böngésző oldalt nem tudtam megnyitni,hanem még a szerencsétlen időjárás alkalmazás sem tudott frissülni!Egy tuti,ezek nem a telefon hibája!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest