-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
®abstract® #3860 üzenetére
Én meg azt nem értem, mit segít a sok utánaolvasás, ha kép alapján rendelsz, és hamis telót kapsz a végén!
Az összefoglaló meg semmilyen iránymutatást nem ad.
-
Rover623
félisten
válasz
Utánaolvastam, apóca!
-
fPApi
őstag
válasz
Az összefoglaló az átverés kezeléséhez pont nem ad semmi lényeges infót, a "vigyázz, hamisítják" sablonszövegen túl.
-
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3845 üzenetére
És ezt melyik rom produkálta?
-
szebev
senior tag
válasz
®abstract® #3837 üzenetére
Pletyka volt ,nem az Oppo harangozta be . Ok csak cafoltak .
-
Neck
veterán
válasz
®abstract® #3845 üzenetére
Szerintem meg fektetve jobb. Példa: Felmászol egy magasabb pontra csinálni egy panorámát a városról. Még fektetett nézetben is benne lesz minden "függőlegesen", viszont mivel fektetve fotózol, vízszintesen sokkal nagyobb szöget "be tudsz fogni" vele.
Álló panorámában fotózva le fogod fotózni az ég egy nagyobb szeletét és/vagy egy részét a lábad alatt közvetlenül elterülő dolgoknak, cserébe a szélesség, a "panoráma" kisebb lesz.
Amúgyse szokott érdekelni, hogy a telefonon hogy néz ki a panoráma, persze megnézni meg lehet, ilyenkor ránagyítok ( +1 mozdulat
). Gépen nézzen ki jól, vagy TVn.
-
Neck
veterán
válasz
®abstract® #3836 üzenetére
Ezt most nem értem, nekem tökéletesen működik a panoráma, és fektetve csináltam...
Próbáltál már ránagyítani ?
-
szebev
senior tag
válasz
®abstract® #3792 üzenetére
Az Oppo cafolta az Oppo find 5 minit sajnos ! Pedig az a teli nekem is megfelelne .
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3806 üzenetére
A kijelző natív felbontásából adódóan a képarány 1.77:1 A fektetve készített panorámakép képaránya pedig ettől jóval szélesebb ~ 6.2:1 Ezért, ha teljes alakos módban nézed ezt a képet, természetes hogy"csík" -nak látod, mert csak így fér el a kijelzőn. Álló módban készített a panorámakép kevésbé lesz széles ~2,8:1 ami jobban kifogja tölteni a kijelzőt, mert ez a képarány közelebb áll a kijelző valós képarányához (nem lesz annyira keskeny "csík"). Hátránya, hogy így a horizontális látószög is kisebb lesz értelemszerűen.
Nekem inkább a panorámamódban készített képminőséggel van bajom, de egy telefontól mit is várhat el az ember...
-
válasz
®abstract® #3792 üzenetére
Az a bajom vele, hogy böszme ujjam van. :-)
Szóval folyamatosan mellégépelek, mert magasabb a képernyő, de keskenyebb. Sgs2n 160 karakterből 1-2t ütök el, mi2n 30at. Itt a két teló előttem és eléggé idegesítő hogy a faszábbikon nem jó gépelni. Az askkal semmi bajom, pont ez az hogy azt szeretem testreszabva. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3743 üzenetére
Nekem a teló vásárlás után, különböző ROM kiadásokkal való kikísérletezgetés stádiumban volt hasonló tapasztalatom nekem is. Azóta miuiandroidos romokat használok csak, egyik partíción multilang, másikon normal (angol/kínai). Mindig hasonlítottam az azonos verziójú multilang és normal kiadásokat egymáshoz és valamiért a normal (angol/kínai) verziókat picit mindig gördülékenyebbnek találtam és akksi időben is mintha jobbak lettek volna valamivel. Azóta a frissítés jön OTA és az említett okok miatt elhagytam a multilang verziót...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3740 üzenetére
Ezt meg is akartam kérdezni tőled, hogy nálad be van-e kapcsolva ez a funkció...nálam be volt. Akkor meg van a magyarázat.
Ezt is megírtam MIUIAndroid fórumon, hogy a két beállításnak "prevent misuse while phone in pocket" és "Enable proximity sensor to disable screen display during calls" egymástól függetlenül kellene működnie, úgy mint előző ROM release esetén, ahol nem kellet kikapcsolni a "prevent misuse"-t, ahooz hogy a közelség szenzor jól működjön hívás közben. A két funkcióban csak az a közös, hogy ugyanazt a szenzort használják.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3734 üzenetére
Tartósan sajnos nekem sem volt jó semelyik módszerrel sem (csak X Ideig), de jelentettem a bug-ot miuiandoid fórumon és Ingbrzy megírta az ellenszert:
Settings -> Display -> Prevent misuse (while phone is in pocket): Ezt a funkciót kapcsoljátok ki (disable) majd indítsátok újra a telót (reboot).
Teszteltem, eddig fasza! Gondolom ez csak ideiglenes megoldás és a köv ROM frissítésnél jön a tartós megoldás (mert előző ROM vezánál ez nem volt gond)
-
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3730 üzenetére
Hmm
,nekem csak ideig,óráig oldódott meg ezzel a módszerrel...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3730 üzenetére
Thx a lot! Este proba....
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3719 üzenetére
sajnos a ROM újratelepítése nem hozott tartós eredményt nálam, mert ma reggelre megint nem működik a közelség érzékelő hívás közben. Kipróbálnám a te módszeredet, de nem találom a phone.apk-t a ROM-ban. Kell hozzá root explorer?
Ill. leírnád pontosan, hogy mi kell hozzá és hogy mi a folyamata a phone.apk újratelepítésnek? (csak nem szeretnék semmit elbakkerolni) Köszi előre is! -
válasz
®abstract® #3721 üzenetére
Kértem már moderátort, majd törli az én hozzászólásom is max, de majd ha neked írnak ilyen stílusban legyél visszafogott.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3714 üzenetére
Nekem is sikerült helyrehozni a szenzort, de egyszerűbb módszerrel. Újratelepítettem a ROM-ot updater app-ból, így most már mindkét system partíción ugyan az ROM szerepel (MIUI Android 3.7.5). Teszt kedvéért nyúztam pár ingyenes szám többszöri felhívásával és közben ki-be takargattam a szenzort megannyiszor. Majd megismételtem többször ezt a folyamatot, de semmi gond azóta. Végre!
Szerk:
Végül is lehet, hogy nem egyszerűbb a módszer, de azt akartam, hogy mindkét partíción ua. a ROM csücsüljön esetleges problémák elkerülése végett. Szvsz így a legoptimálisabb... -
peanar
senior tag
válasz
Köszi a tippet!
Újratettem,nyomtam pár próbahívást és most nálam is jó! -
peanar
senior tag
válasz
Köszi,én is megpróbálom
-
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3710 üzenetére
És pontosan mit is tettél fel újra,hogy működik?
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3705 üzenetére
Nem akarnám én eladni, mert Mi2S mérete optimális számomra (SGS4 túl nagy nekem). Én csak egy normálisan működő ROM-ot szeretnék (nem kell hogy tökéletes legyen, de szarvashibáktól menteset). Azt hiszem nem nagy elvárás...
-
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3684 üzenetére
Nálam is csak egy csíkban jelenik meg a foto
(#3683) Gabó75 valóban jó a fogyasztása,de viszont amit észre vettem a 3.6.28 verzióval szemben,hogy a tárcsázóban nem lehet ékezetes betűkre keresni,az sms-nél viszont igen.
Meg tudod (vagy akárki!) ezt nézni,hogy nálad is hasonló a helyzet!? -
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #3682 üzenetére
A kamerában?:-) Persze, szoktam panoráma képet készíteni.
Peanar: Voltak fogyasztással kapcsolatos gondok egyes romoknál, de ez elég jó már
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3662 üzenetére
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3613 üzenetére
igen most v4-en vagyok, M1cha készített egy Ramdisk fixet, így komplikációk nélkül lehet visszatérni/kipróbálni a v4 szériát.
Készítettem egy ROMot, amiben benne van ez a módosított kernel
és frissítettem pár apróságot benne.
Baromira tetszik, hogy Energiatakarékos üzemmódban is smooth a rendszer, sőt a játékok is simábnak tűnnek, szóval több benne a kraft. De azért hiányoznak a v5 appok, animációk, stb. szóval a hétvégén majd visszatérekWiUi v4 JB 3.2.22 FiNAL
- Vezérlőpult (ControlPanel)
- ClockworkMod Recovery
- 4.2-es billentyűzet (magyar szótárral)
+ a többi WiUi extra (init.d, sysctl, extra reboot...)Install:
- Ha valaki v5-ről akarja kipróbálni akkor Wipe Data kell természetesen
és/vagy TrueDualBoot
de semmi egyéb "downgrade" lépés nem kell,
lehet flashelni mint egy normál ROMot. -
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3598 üzenetére
Bocsi,elba!!
Nálam a http://miuiandroid.com-os miuiandroid_lang_aries-3.6.28.zip nevű rom produkálta ma ezt a jelenséget!
Egy-két napja tesztelem,előtte a WIUI_JB_Mi2_3_6_14-t nyúztam pár napig,azzal nem volt semmilyen gondom. Igaz,az utóbbi talán picit jobban eszi a ramot,de más tapasztalatom egyelőre nincs egyik rom-mal sem. -
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #3596 üzenetére
Igen,pont ma jártam én is így!
Eltűnt a csengőhangom,vele együtt az értesítéshang is. Nem tudtam semmit beállítani ennek a két "hangnak". Olyan szinten nem volt hang,hogy a hangerő menün belül hiába tekergettem a csengőhang-értesítés hang hangerejét le-föl,meg sem nyikkant!
Ki-bekapcs segített,semmi más. -
HornedReaper
senior tag
válasz
®abstract® #3575 üzenetére
Vajon el is küldik annyiért, vagy majd kitalálják hogy még fizess rá?
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3572 üzenetére
Szerintem a dropbox hibatlan,max a fajlmeret korlatozas fajo pont.
Mondjuk nekem 50giga van. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3566 üzenetére
Már feltettem a dropbox-ot. Lassú, mint állat, de legalább nem kínai! Maradok a kábelnél...
Az a baj, hogy Kuaipan weboldalon bejelentkeztem, google fordítóval lefordítottam a kínai oldalt, majd feltöltöttem egy 10 megás fájlt tesztelés miatt és azóta a telefonom mutatja, hogy 10 megával foglalom a kuaipan tárhelyet, pedig már kitöröltem a weboldalról a fájlt. Ráadásul sehol nem találom a feltöltött fájlt hogy honnan kéne még kitörölni...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #3498 üzenetére
Én is kipróbáltam, de nálam nem igazán működik, ill. nem értem az egészet. Ha a telón behúzok egy fájlt a kuaipan tárhelyre, azt nem látom a neten a kuaipan.cn fiókomban. Ha pedig valamit feltöltök a netre kuaipan.cn fiókomba, akkor azt nem látom a telefonban a kuipan tárhelyen. Ennek ellenére a teló mutatja, hogy mennyi helyet foglaltam el a feltöltött fájlal, sőt kitöröltem a feltöltött fájlt a neten kuaipan fiókban és még mindig lefoglalva mutatja annak a helyét.
Letöltöttem a kuaipan pc verziót is de nem tudtam végig telepíteni mert kínai. Inkább kiléptem nehogy valami hülyeségre kattintsak. Kuaipan nagyon hasznos lenne nekem! Neked, hogy sikerült? Tudsz kínaiul
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3504 üzenetére
Ott figyel a Mi logó, semmi pánik...
Az általam említett intervallum az iBuygou-Fulcrumall-Aliexpress hármast öleli fel,
de ha olcsóbban találsz, akkor szóljpontos típusszámot nem láttam még, mint a korábbiaknál...
hivatalos oldal -
maximilian4
addikt
válasz
®abstract® #3504 üzenetére
Meglepő lenne ha pont ezt ne ismerné fel.
Xiaomicsinálja -
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3502 üzenetére
28-30$, láttam már több áruházban is, mostanában kerülhetett forgalomba...
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3432 üzenetére
Fogalmam sincs. Tegnap este tettem fel és az első két napban csak tanul a program, utána kezdődik a battery save. Majd kiderül :-)
-
r4z
nagyúr
válasz
®abstract® #3381 üzenetére
Én az R1-et átszámítva 7500 körül rendeltem anno (34.50 USD volt mindkét verzió), ez most 44.50 USD a simánál és 49.50 USD a mikrofonosnál
Az R3 mostanában fog megjelenni, és mindig van előrendelési akció nyomott árakkal. Szóval pont jókor említettétek
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3358 üzenetére
Nálam a panorámakép készítês és ha belenagyítok a képbe,akkor száll el,más nem.Nálad?
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3356 üzenetére
Találtam egy-két hibát a kameránál.
Iszonyat jo az akkuideje,legalábbis nálam (szokásos beállításaommal) -
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3346 üzenetére
Persze,rootolt,deodexelt.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3296 üzenetére
2,5 óra kijelző, mind aktív böngészés. Automata fény kb 80% on. Normál mód: 1.5 ghz
-
Rabby
tag
válasz
®abstract® #3222 üzenetére
Wiui-ra
-
Rabby
tag
válasz
®abstract® #3219 üzenetére
3.5.31-re wipe nélkül!
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3204 üzenetére
"lehet nálam a hiba nemtom."
Igen, nálad. Azért azt ne feltételezd már, hogy úgy osztok meg valamit, hogy nem tesztelem, sőt, azóta is ez a ROM van fent nálam. Ha FCzne és újraindulna és "nem működnek alapvető funkciók", akkor vágnám ki a fenébe... szóval légyszíves.
Ha neked nem akar összejönni nem gond, használd azt ami neked és a készülékednek jó.
-
válasz
®abstract® #3194 üzenetére
Az fasza rom, fürge és Hungarikum mint Wajké. Prezident4Vagyula :-)
-
Land
veterán
válasz
®abstract® #3194 üzenetére
Most Wajk 3.5.31-es Experimental ROM-ja van fent. Meglátom milyen.
-
Land
veterán
válasz
®abstract® #3152 üzenetére
Látom te próbálgatod az új ROM-okat. Nekem a 3.4.19-es van fent. Nem tudom, hogy emlékszel-e erre. Nekem akkuidőben kellene főleg valami jobb ROM. Ez 2.5-3 óra kijelzőidőt tud. Az újak közül valamelyik bevált neked?
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3135 üzenetére
szívesen....
remélem másnak is beválik ez a koktél...A problémádra el lehet mondani általánosságban, hogy ha valaki ilyet tapasztal az 90%, hogy nem az adott ROM hibája, hanem valami app ragad be vagy pörgeti a CPU-t. Ilyenkor nem kell pánikolni, hanem rendszer mentés és Wipe Data mellett figyelmesen vissza pakolgatni az appokat vagy valami akksi elemzővel kitalálni mi okozza a gondot.
A másik ami szerintem még fontos, hogy 1 nap alatt nem érdemes konzekvenciát levonni egyik ROMról sem, mert annyi idő alatt véleményem szerint még nem tud beállni. Tapasztalataim szerint 1-2 nap használat után szoktak beállni/pörgősebbek lenni a ROMok. (gondolom a cache és egyéb rendszerfájlok stb. miatt)
(#3133) Karavik: régebben is beszélgettünk róla és ha lehet hinni a pletykáknak a MIUI csapat nem foglalkozik már a 4.2-vel, hanem a következő 4.3-ra vagy 5.0-ra fókuszálnak. Amivel én egyet értek 4.0-ról a 4.1 sokkal fontosabb volt, mint amennyire a 4.2 lenne.
Persze én is szeretem a friss rendszereket, szóval várom a köv. lépcsőt.
-
válasz
®abstract® #3059 üzenetére
Nekem sem menti, illetve nem állítja vissza. :-)
-
Monyos
aktív tag
válasz
®abstract® #3019 üzenetére
Semmi különösebb beállítást nem csináltam, Normál módban megy a telefon automatikus fényerővel.
Itthon mindig Wifin vagyok. Azért ha komolyabban nekiállok játszani akkor persze nekem is leszippantja az akksit elég rendesen. De az előző ROM-oknál feltűnően jobb,mint amikor éjszaka 10%-ot merült álló helyzetben.+ Nálatok fordult már elő ilyen? :
A képernyő felénél nem tudtam lejjebb húzni a notification bart, de ezt a telefon is észrevette és átméretezte a gombokat.
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #3008 üzenetére
az elég jó, pár az alvás az jó szokott lenni nálam, csak ha használni is akarom a telót, nekem a 4 óra kijelzőhasználat csak a 918Mhz móddal jön össze...
hmm, erről jut eszembe. Akkor próbálgattam kerneleket mikor ez a változás jött, de nem vezetett eredményre. Most jutott eszembe, hogy ugye valami nagyobb változtatás volt a kjelző drivere körül a Mi2S megjelenéskor, véleményem szerint nem kizárt, hogy ezért lehet ez a jóval nagyobb fogyaztás, mert valamit alapjaiban változtattak meg, ami megkavarta kicsit a dolgokat.
A megoldás pedig nem valószínű, hogy a kernelekben lenne, mert azzal játszadoztam. Na mindegy el kell fogadni aki az új fícsöröket akarja...
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3013 üzenetére
Full wipe-ra tetted? egy data partíción vagy?
Ha 1 datán van,az lehet,hogy mivel közös a data partíció. valszeg már ott vannak az alkalmazások.
Ha 2 datán vagy,akkor meg tuti,hogy feltelepülnek. -
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #3011 üzenetére
A zip fájl data/app mappájában vannak az előre integrált appok.
-
jilian
addikt
válasz
Usb leválasztása..... esetleg beállítások?.... talán tárhely tájékán?..... netán még
az aljára is legörgettél?
Nem??
Hát akkor siess, mert nem lesz ott sokáig.... -
vagyula
senior tag
válasz
Pedig tartalmaznia kell, elég sokszor telepítettem fel és ha valami,az biztosan jó volt.
Nálam 3G előnyben,sosem kapcsolom ki a mobil adatkapcsolatot a wifit sem.
Nem vészes a 3.5.24 fogyasztása sem, míg el nem kezdem használni.
Én a JLB16on semmilyen hibával nem találkoztam. -
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2980 üzenetére
Azért tegyél egy próbát, várom a visszajelzésedet.
Én arra már nem tudok
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2978 üzenetére
1nap hasznalat utan,ennek az akkuideje sem valami fenyes
Meg adok neki 2-3 napot,hogy beálljon. -
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2966 üzenetére
Az 5.24esen tuti működik.Én azon néztem.
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2962 üzenetére
Ha nem látsz változást,akkor nem működik
De amúgy működik a dolog,CSAK nem magát a az élő előlapi kamerát tükrözi, hanem csak az elkészített képet.Tehát kipróbálva, működik.
(De emlékeim szerint amikor debutált ez a funkció,az élő képet tükrözte) -
válasz
®abstract® #2900 üzenetére
Pacsi ヅ
-
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2866 üzenetére
Működik, rájöttem, hogy a bal alsó delfinre kell előtte kattintani. Korábban nélküle is működött.
Az egész telót legyalultam és Wajk romja van mindkét rendszeren. Tökéletes eddig minden.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #2867 üzenetére
Ne haragudj, de most már muszáj. Használd a szerkesztés gombot! Köszönöm
-
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2850 üzenetére
Nekem beállítani lehet, de használni nem engedi. Nem értem mi lehet az oka. Melyik rom van neked fent?
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #2735 üzenetére
Vezetéknélküli képernyő megosztás...
-
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2689 üzenetére
Nem a Béta, hanem a sima Firefox-ot használom. A gesztusok a beállításokon kívül is működnek? Én hiába állítok be egyet, nem reagál rá semmit. A Firefox-hoz le kell tölteni egy gesture bővítményt.
-
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2674 üzenetére
Gesztusok mennek rajta?
-
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2601 üzenetére
Firefox, Dolphin, Boat
Nekem a Dolphin nem csinálja valamiért, esetleg megnéznéd, hogy nálad működik?
Bár sajnos mostanában egyre több oldal alatt összeomlik, sokan panaszkodnak rá.
Még mindig a Firefox a legstabilabb. -
Gabó75
senior tag
válasz
®abstract® #2590 üzenetére
A gesture az a gesztus vezérlés. Nagyon jó, mert egy kézzel lehet mindent vezérelni: pl.: új oldal nyitás, becsukás, a következő fülre ugrás stb.
-
válasz
®abstract® #2500 üzenetére
Wajknál megy.
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2500 üzenetére
Ha szükséged van,ilyesmire,akkor igen.
-
Monyos
aktív tag
válasz
®abstract® #2407 üzenetére
Ezt én is észrevettem...
Nagyon kajálja az akksit az előzőekhez képest. -
jilian
addikt
válasz
®abstract® #2376 üzenetére
Ettől én is kész vagyok, mire jó ez?
(hogy gyarapítsák a regisztrálok számát???) -
Geree
senior tag
válasz
®abstract® #2277 üzenetére
Mult heti 3.4.19 miui, gyari...
-
maximilian4
addikt
válasz
®abstract® #2232 üzenetére
Nem használta a telefont.
-
vagyula
senior tag
válasz
®abstract® #2204 üzenetére
Igen,ismerős a probléma.
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #2190 üzenetére
"Frissitettem a napokban a romot 3.4.19 re es mivel az elozore rafrissitette az updater nem volt jo az elozo cwm recovery.leszedtem a 6.0.30 as verziot avval volt jo ujra."
ha MIUIandroid vagy MIUI.com-os ROMot teszel fel, azok természetesen felülírják a Recovery-t, ha nem CWM-ből teszed fel.
"A cwm rec.ben romtelepites utan van olyan lehetoseg,hogy flash rom.erre meg soha nem nyomtam ra csak a rebootra. Elvileg mi tortenne ha flashelnem?"
itt valami képzavar van, a romtelepítés = flash ROM, de a CWM-ben van sok opció természetesen. Miután flashelted a ROM-ot nem indul újra automatikusan, hanem még mászkálhatsz a menükben Reboot előtt.
Korabbi romodban amit hasznaltam a wiui 3.3.8 ban pl.a root nem volt jo es azt szoktam hasznalni.
Én is használok Root-ot, ott valami más probléma lehetett. Garantálni természetesen nem tudom, hogy minden úgy megy mint az én készülékemen, de nálam mindig a legutolsó van feltelepítve. (Egyszóval észreveszem ha nagyobb gond van és akkor javítom)
Ha komolyabb problémát érzékelsz akármelyik (nem csak WiUi) ROM-al, érdemes Mentés-t készíteni és Wipe Data-t csinálni. Én mondjuk a Rendszerbeállításokat nem szoktam restoreolni, minden mást igen.
-
Wajk
addikt
válasz
®abstract® #2188 üzenetére
1. Szeretem kihozni a maximumot a telefonjaimból, ha valaki módolgatja keményebben a telóját, akkor közel elkerülhetetlen. Bár jelzem eddig mióta megvan a teló mindössze kétszer szedtem le a hátlapját. (bootloop miatt)
Komplett szoft fektetés eddig csak egyszer fordult elő, v4-re mentem vissza, hogy csekkoljam mi a helyzet a Live Wallpaperekkel (amúgy jelzem ott rendben mentek). De nem hiába van mondva, hogy downgrade nincs
Hiába volt a v4 kompatibilis Recovery, oda nem tudtam bemenni. Azon a partíción ahova bejutottam, ott pedig az összes app FC-t dobott (az Élő háttereket még tudtam tesztelni), köztük az Updater app is. szóval beszívtam
de így legalább kipróbálhattam a MiFlash-t, egyszerű és nagyszerű, könnyű használni.2. nem kell feltenni, Updater vagy Recovery, simán megteszi, ahogy írtam vész esetén ez az út járható.
-
djgeg
őstag
válasz
®abstract® #2047 üzenetére
-
djgeg
őstag
válasz
®abstract® #2045 üzenetére
Úgy, hogy nem világít a kijelzője(magyarán nem használja annyit)... Gondolom te meg nyomkodod mint atom xD
-
Monyos
aktív tag
válasz
®abstract® #1773 üzenetére
Egyszer már nekem is kellett használnom, amikor elszállt a recovery is.
De itt korábban írták, hogy tényleg csak ha már nincs más lehetőség, akkor használjuk... -
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1457 üzenetére
Ha valakinek kevés lenne a 2gb ram, az olvassa el a beteg tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1396 üzenetére
Olyan appal még nem találkoztam ami nem ment, csak olyat tudok mondani ami nem úgy megy, ahogyan kellene. Általában ugyanazon appokat használom ezekből "furán" megy: juice defender, 3d flip clock.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1350 üzenetére
A v5 látványosan gyorsabb és jóval barátibb a fogyasztása, viszont több memóriát eszik, és akadhat app ami nem megfelelően működik rajta (eddig egyet találtam).
-
djgeg
őstag
válasz
®abstract® #1351 üzenetére
Szintén zenész
-
kymco
veterán
válasz
®abstract® #1338 üzenetére
Igen, engem is érdekel... Mennyi volt összesen?
-
tib78
tag
válasz
®abstract® #1338 üzenetére
VÁM volt? Mennyi volt a vége?
-
jilian
addikt
válasz
®abstract® #1216 üzenetére
Csütörtökön (febr. 21) rákérdeztem, azt irta pénteken jön a szállitmányuk.
Hétfőn adta fel, szerdán meg már. BP-n volt. -
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1200 üzenetére
Nem a kisújjamból szoptam ki, ha nem megkérdeztem. :-)
-
jilian
addikt
válasz
®abstract® #1196 üzenetére
Az aksi miatt!
Nekem is majd 1 hetet állt a telefonom náluk emiatt.
Pénteken érkezett meg nekik a szállítmány, hétfőn feladták, szerdán már BP-n volt...szerk.:
Nem lehet tudni mikor lesznek már a 3100-es akuhoz hátlapok??
(#1198) DIEGO15
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1168 üzenetére
Ha jól tudom, ez már meg lett kérdezve. 2év és az utat nekünk kell állnunk.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1165 üzenetére
Akkor nem adták fel, ha a tracking numberre nem ad találatot a dhl. Én Annaval tartom a kapcsolatot, eddig mindig válaszolt fél napon belül, bármit is akartam.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #1163 üzenetére
Dhl en nézted a nyomkövetést?
Ha ott nem találod meg, akkor írj az anna@ibuygou.com-ra, természetesen angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest