- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hriska
aktív tag
válasz
vagyula #4728 üzenetére
Szia!
Akkor ez lehet az én problémám is a Fancy Widgets-nél?
Adott az általad készített JLB21 az egyik rendszeren, a másikon a szintén általad készült QDT14-es HOLO van.
Na akkor: a QDT tökéletes a helymeghatározása a widgetnek, A JLB-n meg mellélő pár száz kilómétert.
Ugyan azok vannak mindkét rendszeren bekapcsolva a helymeghatározásnál,mégsem működik rendesen az elsőben.
Lehet ezzel kezdeni valamit,vagy ezzel egyenlőre együtt kell élni?Nálam a GPS nincs bekapcsolva,tisztán csak a GOOGLE helymeghatározása
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vagyula #4732 üzenetére
Bocs, ha kicsit lassan fogom fel ...
Szóval a stabil ROM-ban van ez a Baidunetw, és a dev. ROM-ban nincs? Ez a Baidunetw egy fájl vagy ez benne van az a korábban említett gps.config-ban? Milyen egyéb (rejtett) eltérésről tudsz még a "stable" és a "development" ROM-ok között? -
vagyula
senior tag
válasz
vagyula #4703 üzenetére
Egy kis okosság az AOSP 4.3 Lockscreenjéhez, a CM10-ből ismert cLock widget már kirakható a záróképernyőre.
Telepítés: cwmből (widgetként látható,nem alkalmazásként)
-
Gabó75
senior tag
-
Gabó75
senior tag
válasz
vagyula #4710 üzenetére
Most mindkét rendszeren a miui 3.8.23 van fent. Szívesen kipróbálnám a Holo JB-t. Hogyan tudnám úgy felrakni, hogy az egyiken matadjon a mostani, míg a másikon a Holo. Gondolom felrakom a CWM-et, aztán utána mik lennének a lépések. Kell hozzá gondolom a True Dual boot bekapcsolása elsőre.
Köszi a segítséget előre is. -
jilian
addikt
válasz
vagyula #4483 üzenetére
Igen a 17. - ei. Itt a kép a 15 ikonròl.
Ez az MI2, ha felrakom az enyémre még kevesebb alkalmazàs lesz?
Melyiket spòroljàk le még?
Pl. szerintem a hangtàrcsàzò minek?Egyébként nekem inditàsnàl dob egy FC-t az òra alkalmazàs.
-
jilian
addikt
válasz
vagyula #4479 üzenetére
Igen, én is próbáltam az Mi2 -n.
Nagyon lágy a rendszer, tényleg bruti, meg az, hogy 15 ikon fogad 'oszt csókolom.
Tényleg nagyon szűz.
A kamera viszont teszik, olyan gagyinak tűnik de kézre áll, jó, hogy ott jön fel a menü ahová érintesz.Ezt is meg tudod csinálni "holo" -sra?
(#4481) blade zte
Hát ha igaz amit írnak, (5- 5,5 coll) és a képen is a végleges forma.... pffff
-
blade zte
őstag
válasz
vagyula #4443 üzenetére
Egy jó ideje néha felnézek a xiaomi m2 fórumra (mert ugye m3-at tervezek, elötte m2s-t is néztem), és soha nem láttam mást, mint az xy miui változatot, alap androidot, avagy custom romokat. Nem csak a xiaomira értem, hanem úgy az egész androidos telefonközösségre. Miért? Az nem lehet, hogy mindenki csak ilyeneket mer "fözni". Ha mondjuk feleannyi lenne custom romból, már rég lehetne mondjuk egy ubuntu phone tökéletesen átportolva, vagy egy meego például. Mintha csak a HTC HD-nál látnék ilyen ambíciókat. Ez a lehangoló az androidos "jailbreakkel". Csak android romokat nyomat mindenki.
-
-
jilian
addikt
válasz
vagyula #4385 üzenetére
Sajna nem vagyok gép közelbe, így telefonon eléggé idegtépő ez a letöltési megoldás...persze ha jól bogozom ki, hogy regisztrálni, válaszolni kell vagy mi a f@sz...
(vagy ku...@ nem látom hol kell letölteni)Ha már neked megvan a .zip, nem raknád fel arra a gyors tárhelyre....
Így le tudnám (-nk) gyorsan rántani a telefonra.Egyébként cofface nem próbálkozik az Ubuntu -val? Mintha valahol már rá kattintottam volna...
-
jilian
addikt
válasz
vagyula #4364 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!
<Adamsky>
Ha bekapcsolod a TDB -t, meg fogja kérdezni minden alkalommal, minden műveletnél, hogy melyik partícióra kívánod elvégezni az adott műveletet.....
Viszont ha OTA-n keresztül frissíted a rendszert, akkor igen a másik partícióra pakolja....én hanyagolom az OTA -t, mindig .zip -ben tolom fel CWM-ből, TDB -vel.
Így mindig oda megy ahova szeretném----> -
balewi
aktív tag
válasz
vagyula #4167 üzenetére
Legalább egyszer szólj hozzá és akkor látni fogod.
Én azt linkeltem, amit ő is megosztott. Nem bontottam szét apk-t, így kaptam.
A Moji Weather-nek is csak ki kellett csomagolnom a zip-et és a programon belül betallóznom a .mja-t.A kérdés viszont még fennáll: sikerült megnyitnod a png-ket?
-
-
jilian
addikt
válasz
vagyula #4124 üzenetére
Nem bírtam ellenàllni...
Feltoltam az MI2 - re.
A launcher szinte vetekszik egy fizetössel, rengeteg az àllítàsi lehetőség!
Nagyon komoly!
Vàrom a módosított verziót, bàr ha ezen tudtok mèg gyorsitani, faragni, akkor tènyleg tudtok vmit!Lehet hanyagolom kicsit a MIUI - t ès feltolom az enyèmre is... ha elàrulod hol lehet azt a plusz "gombsort" kikapcsolni.
-
Wajk
addikt
válasz
vagyula #4124 üzenetére
köszi a megosztást
(#4130) vagyula: éppen most olvastam én is, hogy kis kavar van a SoC körül és kicsit csúszhat a megjelenés, de az lehet nem érinti a bejelentést, meglátjuk. A Red Rice-nak csak nem kerítenek ekkora feneket, de ki tudja...
(#4136) Cyberpunk: jah, egyet értek, több mostanában bemutatott 5"-os telón is akkora keret van amit nem értek. Mintha úgy gondonák ha már nagy akkor már úgyis mindegy. Pedig én vártam a keretnélküliséget, de még nem akar igazán jönni...
amúgy üdv a klubban
(#4137) Rabby: cofface-t érdemes követni, az ő kezei közül kerülnek elő friss ropogós cuccok. A CM10.2 fórumát erre találod, nagy changelog még nincs, de azt is az első postban követheted...
-
-
-
-
Wajk
addikt
válasz
vagyula #3678 üzenetére
köszi a tippet, nem gondoltam, hogy a v4 ROM működhet rajta, első sorban azért lett frissítve, mert kijött a ramdisk fix amivel downgrade nélkül lehet kicsit visszatekinteni. Csak volt aki feltette aztán reportoltak.
majd frissítem a v4-et, hogy teljesen Mi2S kompatibilis legyen.
első körben az említett libekkel kezdem majd. -
jilian
addikt
-
Karavik
veterán
válasz
vagyula #3546 üzenetére
Igen hasonlóan jó tapasztalat nálam! Egész éjszaka is csak 3% esett a töltöttségi szint (GPS, mobilhálózat, adatforg, wifi, stb bekapcsolva).
Más:
Egy kérésem lenne hozzád ha lehet. Hasonló megnevezéseket, mint pl. "Wi-Fi Display" nem fordíts le kérlek, mert ez a vezeték nélküli képátvitel technológia neve és nagyon félrevezető abban a formában, hogy "Wi-Fi kijelzés"Köszi szépen előre is!
-
Monyos
aktív tag
válasz
vagyula #3409 üzenetére
Felraktam az általad készített "MIUI 3.6.21 fejlesztői ROM"-ot , eddig hibátlan csak egyetlen gondom van vele, hogyha nyomok egy memória ürítést(kilövöm az összes futó alkalmazást), akkor a Launcher is leáll és "Launcher betöltése..." felirattal várnom kell mire újra visszaáll.
A Launcher beállításokban be van kapcsolva a "Memóriában marad" opció , ezért nem értem hogy miért lövi ki.
Van rá megoldás? -
válasz
vagyula #3429 üzenetére
ezt hogy telepítsem? theme managerből?
most úgy csináltam, és működik is, de én egyéb másik lockscreent szoktam használni, abban továbbra sem megy, pedig a korábbi miui verzióban ez a tulajdonság mindig adott volt, függetlenül az épp használt lockscreentől.
vagy mit nem értek? -
peanar
senior tag
válasz
vagyula #3409 üzenetére
Sziasztok!
Még új vagyok a xiaomi világában,igazából most tervezek majd beszerezni (innen a fórumról valakinek a segítségével) egy MI2S készüléket.
A miui-t,mint romot ismerem,a jelenlegi telómon is az fut.
Viszont megkérdezném tőletek,hogy mi a különbség a lentebb,az az vagyula által közzé tett két rom között?(#3409)
MIUI 3.6.21 csak magyar nyelvű,heti,fejlesztői ROM
MIUI Stabil JLB 17 magyar ROMIlletve még az lenne a kérdésem,hogy a T9-nél (mint a tárcsázóban,mint az sms és emailnél) van e lehetőség ékezetes betűk keresésére? A gingerbread miuinál ezt meg lehetett oldani,volt rá egy két program,amivel módosítani lehetett a framework jar filet. Mivel én leragadtam a gingerbread-nél
(a htc desire telómra nemigazán volt/van stabíl ICS vagy JLB), nem tudom,hogy ez a szóban forgó romoknál megoldható e!?
Előre is köszi és
Üdv mindenkinek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest