- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagyula
senior tag
válasz
<Adamsky> #5156 üzenetére
Én úgy tudom csak a multilangos miuiandroidosra jon ota.,persze a gyarin kivul.
A miuiandroidos sajat beallitast hasznal az otahoz,tehat az o romjarol otan csak az o romjat tudod frissiteni,a gyari romrol pedig a gyarit.Ez gondolom egyertelmu.
Mivel az ota keresztbe frissit,ezert a masik particion levo odexes romodat irja felul.
Javaslom felejtsd el az otat,hacsak nem csak gyari vagy csak multilangos romot hasznalsz mindket particion truedualboot nelkul,hisz csak akkor van ertelme.A cmben alapbol nincs fm,a nexusban sincs.
Meg varat magara,vagy marad a spirit fm,vagy az online radio. -
vagyula
senior tag
válasz
<Adamsky> #5154 üzenetére
A gyártó oldaláról származó rom odexed,míg a miuiandroidos verziók deodexelt romok.A miuiandroidos romok a mi regionkra van optimalizalva,lasd gapps,gps fajlok,betűtípus stb...
Állítólag az odexelt romok gyorsabbak,mint a deodexelt romok.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
Mivel a nexusbam nincs fm,nehez lesz
Viszont nem tudom,hogy a miui miert nem adja ki a nativ 4.3-at -
vagyula
senior tag
-
Karavik
veterán
-
Cyberpunk
félisten
-
válasz
<Adamsky> #5013 üzenetére
Az nagyon furcsa lenne, ha a Qualcomm-ot kidobták volna. Tavaly az Mi-2 bemutatójánál, még pont azt hangoztatták, hogy milyen szoros szálak fűzik össze a két céget.. Sőt még a Qualcomm China elnökét is meghívták erre a bizonyos bemutatóra, ahol ő mutatta be, hogy mit tud a Snapdragon S4 Pro!
-
-
r4z
nagyúr
válasz
<Adamsky> #4839 üzenetére
Galaxy S, S3, HTC One (de vannak mások is). Előbbi kettőben Wolfson DAC van, fényévekkel jobban szólnak, mint a Qualcomm DAC. A One-ban meg dedikált erősítő van. Brainwavz R1-gyel és h/k erősítő + B&W hangfal párossal próbáltam a két Samsungot - szigorúan Voodoo Sounddal -, a One-t csak a Brainwavzzal.
-
leszilaci
csendes tag
válasz
<Adamsky> #4835 üzenetére
"Fülessel próbáltad vagy HiFi-re kötve?"
autóban, egy panasonic fejegység aux bemenetére kötve.mi2s-ről hajtva halkabban, és gyengébben szól, mint a panasonic fejegység fm-része.
előző telefonom egy iphone 3gs volt, az ugyanebben a rendszerben közel cd-minőségben szólt.köszi, kipróbálom a poweramp-ot!
"Ott valami bibi lesz. Nekem development ROM-al sehol nem akad."
gyári miui-t használok.
kb. azt az élményt hozza, mint anno a jailbreakelt iphone4(aztán lehet, hogy a 2évvel ezelőtti emlékek megszépültek)
félreértések elkerülése végett: nem fikázás, meg hűdeszarozás' akar ez lenni.
tetszik a telefon, nagyon jó, és köszönöm, hogy segítetek belakni -
Gabó75
senior tag
-
r4z
nagyúr
válasz
<Adamsky> #4810 üzenetére
A microUSB apa kábele mellett van egy microUSB anya is. Kép
Tölteni nem tudja, csak ha kicsi a terhelés, bár akkor is legfeljebb szinten tartja a töltöttséget. Ha meg elkezdesz Riptide GP2-zni magas fényerőn, még talán jobban is merül, mintha csak simán a telefonon játszanál.
-
leszilaci
csendes tag
válasz
<Adamsky> #4750 üzenetére
- Nem kapcsoltam be a TrueDualBoot-os boszorkányságot, ezért is kérdezem, hogy ez így (gyári JLB21, és vagyula féle stabil JLB) használható-e együtt, vagy inkább maradjak csak az egyiknél?
(egyelőre még ott tartok, megelégszem annyival, hogy csak 1 működjön nekem megfelelően belakva
)
Jelenleg a gyári verzió van mind a két partíción, így nagy valószínűséggel nem veszik össze saját magával
igaz, nem is váltogatom.
- Nem telepítettem semmilyen levelező programot.
A gyári, beépített levelezőklienst állítgattam.
Exchange frankón megy push-sal.
Gmail fióknál csak időzítve akar frissíteni. -
vagyula
senior tag
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #4668 üzenetére
gyúrás alatt tőlem az is lehet, hogy nem csinálnak semmit, inkább arra akartam világítani, hogyha nem "pocsékolják" a fejlesztési időt a 4.3-ra hanem az 5.0-ra fogják, áldásom rá. (gondolom azt nem kell ecsetelnem, hogy mennyi munkával jár az új alap és utána a polírozás, a MIU v5 is talán most kezd összeérni) Hivatalos infó nincs és nem is szoktak ilyet szivárogtatni, pletykák persze vannak dögivel.
Az én logikám szerint, mivel a Red Rice viszont 4.2-n üzemel, nem csodálkoznék ha a többi készülék is megkapná. Talán pontosabbat Sept 5-én majd megtudunk...
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #4664 üzenetére
véleményem szerint (is) 4.0-ról volt inkább a nagyobb "ugrás" a 4.1, azt azért nehezményezném ha azt sem kaptuk volna meg. A 4.3 azért jöhetne mert összeségében azért történt elég sok tető alatti fejlesztés csiszolás, de ha a Xiaomi srácok a hamarosan érkező 5.0-ra gyúrnak, hát áldásom rá
-
Disque
aktív tag
válasz
<Adamsky> #4616 üzenetére
Power saving: 1 cpu mag aktív, de szükség esetén a többi is bekapcsol, min 384, max 1242 MHz-es órajelekkel, kijelző max fényereje is alacsonyabb.
Normál mód: 1 cpu mag aktív, de szükség esetén a többi is bekapcsol, min 384, max 1514 MHz
Performance: az összes cpu mag aktív, min 384, max 1514 MHz
Az Mi2S-nél gondolom az emelt órajelekkel.
Ha valaki alacsonyabb frekit szeretne inkább Wajk cpu módjait használja normál módban, van 918 és 1242 MHz-es addon-ja is de ilyenkor az összes profil esetén a feltelepített addonnak megfelelő lesz a max órajel.
A power saving mód szerintem a gpu-t is lassítja de erre nem találtam semmilyen leírást, de az antutu pontok ekkora csökkenését szerintem nem indokolja csak az alacsonyabb cpu frekvencia. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #4373 üzenetére
Közben megtaláltam ezt: Why you should install MIUI developer ROM on your Xiaomi and how!
Nos, igen. Úgy néz ki, hogy a root access-hez a development version erősen ajánlott.
-
peanar
senior tag
válasz
<Adamsky> #4371 üzenetére
Én úgy emlékszem,hogy nem feleződik,de már nem TDB-ban nyomom,ezt majd megerősíti vagy megcáfolja valaki más
Az összefoglalóban szintén le van írva,hogy honnan ajánlott letöltögetni,amúgy meg ez is egyénre van bízvaAmit most használsz az V5 és a legfrissebb stabil változat. Ha szeretnéd,hogy magyarul is tudjon,akkor letöltöd vagyula által picit feljebb feltöltött változatot,amit a telefonodra felmásolva CWM-ből frissíthetsz.
Igen,a 3.8.9 a 3.6.28 újabb változata. Ezek a számok az adott rom frissítésének dátumát jelzik,azaz az utolsó 2013.08.09,vagyis tegnap dobták piacra
Ezt a verziót minden pénteken frissítik a hozzáértők. A stabil változatot,ami most neked fent van,azt meg kb.havonta.
-
peanar
senior tag
válasz
<Adamsky> #4362 üzenetére
Szia.
Először is Üdv a klubban és jó nyomkodást a telón
Másodszor,próbálok kérdéseidre válaszolni de ha valami hülyeséged írnék,a többiek úgyis kijavítanak
Szóval,ha jól olvasom,már megtaláltad,hogy hol kell kiválasztanod,melyik system-et akarod használni.
Válaszd ki a system1-et,majd nyomj egy full wipeot (mindhárom)! Aztán install zip. from sdcard,majd válaszd ki azt a Romot,amit fel szeretnél tenni (persze először másold fel/töltsd le a telefonodra).
Ha feltelepült,nyomsz egy reboot-ot,ezután fog feljönni az első kérdés "Disable recovery flash on system1". Itt szíved joga,hogy mit választasz! Ha kiválasztod,"letiltja" a recovery frissítést,azaz nem teszi vissza a gyárit,hanem marad az általad feltett CWM. Ha viszont kiválasztod,hogy ne tiltsa le,akkor a recoveryd frissül a Romban találhatóra (attól függ,hogy milyen,melyik romot teszed fel,van amelyik a CWM-et tartalmazza).
Ha a fentebb említett lépés után feljön a "Fix root (//system/xbin/su) on System x-y",itt válaszd a Yes-t!Ha így csinálod,így mennie kéne a Rom cserének!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest