- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Én ennek speciel örülök.
Mert így tuti tiszta lesz a memória.
Mellesleg az a napi egy ürítés (1 mp) nem hoz lázba.Mondjuk a szifon - nál a respring volt vagy 5mp.
De az orvosság erre asszem màsik téma használata.
(ne kérdezd miért, én arra fogtam).. de lehet csak agyon állitgattam. -
-
Nem tudom, én már keseregtem ezen, Wajk akkor azt mondta, hogy hát ott a WIFI megoldás.
Szerintem erről a mi2 tulajok mélyen hallgatnak.
Valszeg azért, mert egyszerűen ez a funkció ezen a telefonon egy kalap sz.r, csak a tulajdonosok az ilyen dolgokat nem igen reklámozzák...(#3436) Neck
Légy erős és szobatiszta... :-) Fel tudod dugni a gépre, csak nem pendriveként (meghajtóként) jelenik meg, hanem MTP eszközként a vezérlőpultban. Dögölt volna meg az a MS mérnök aki ezt kitalálta... Meg persze az is aki ilyet gyártóként használ.
-
Karavik
veterán
Hogy kell telepíteni a CWM-et? letöltöttem ezt: recovery-clockwork-6.0.3.0-aries-20130413-signed.zip
Ha így csinálom a telepítést az jó? SD Card ebben nincs
Download latest recovery-signed-***.zip
Copy the file as “update.zip” in the root directory of your sdcard
Reboot into recovery and install the zip file -
vagyula
senior tag
Próbáljátok ki légyszi más nyelven az előlapi kamera tükrözés opciót,aztán írjátok már meg ingbrzynek,mert kurvára nem hiszi el.
-
vagyula
senior tag
Mi2-n hogy muzsikál a 3.5.10?
Ibuygou-n elég durva a crazy sales. -
-
Mindreader
tag
Rákérdeztem hogy akkor ez most mit is jelent mert, mert én nem értem hogy lehet az hogy kapok egy tracking numbert, amit elméletileg 1-2 napon belül tudom kellene követni, erre azt mondja nekem hogy kapok egy másikat. De azóta nem kaptam újabb választ.
Szóval nem értem hogy ezt most hogy? Ha már feladta akkor annak már itt kellene lennie az országban, de minimum a repülőn. Na most kérdem én hogyan lehetne egy már feladott csomagnak megváltoztatni a nyomkövetési számát? Mert szerintem sehogy. Kivéve persze ha esetleg véletlen elírta a számot, és csak ezért nem tudom követni.
szebev:
Értem én hogy mit írt nekem angolul, csak azt nem értem hogy ezt hogyan teszi meg anélkül hogy ehhez feladna egy "újabb" csomagot. -
Neck
veterán
Ez csak az MI2-re igaz, MI2S-el szállítási nehézségeik vannak, amit jeleztek is az egyik postban. Azt hiszem azt írták, hogy az ápr. 26 előtt beérkezett MI2S rendeléseket tudják csak Május 5-ig postázni, vagy valami ilyesmi.
*Update*
Nem teljesen úgy, ahogy írtam, de megvan a weblap.
iBuyGou -
vagyula
senior tag
Bizony ugyanaz,valószínű a két telefon összefésülésének köszönhető a melegedés és a gyorsabb merülés is.Reméljük ezt hétről-hétre optimalizálják.
Pl.már a 3.4.19es camera.apk fordításában is benne volt a 13mp,uh csak a megfelelő driver töltődik be,és valszeg a proci miatt kapott új kernelt is. -
Wajk
addikt
na, neee. Komolyan?
Nekem nem volt még időm a legutolsó verzióra, de a korábbiak is egyre éhesebbek voltak 3.4.12-től.
Kicsit már régen volt, de mintha a 3.4.5-ös lett volna az utolsó ami még normális (sokkal jobb) fogyaztással bírt volna.
Vagy ki hogy emlékszik? Segítség jól jönne...
Mert ránéznék erre a témára, mert jobban bejött nekem a 1,5x - 2x-es üzemidő... -
Wajk
addikt
Az új verzióban kamerát érintő változtatások is történtek, én is tapasztaltam az FC-t.
Töröld a Kamera app adatait, majd szépen állíts be újra mindent.
Nálam megoldotta.(#1973) djgeg: ezek tényleg jó dolgok, de ezt még kényelmesebben megfelelő programokkal is meg lehet oldani nem csak NFC-vel. Pl az adótornyok figyelésével és ahhoz kapcsolni a szolgáltatások ki/be kapcsolását.
u.i.: bocsi, lejárt a szerkesztési idő
-
-
-
djgeg
őstag
Beléptető kapu otthon, Cégnél (3 ajtó), NFC tag-ek. melóhelyen 1 Otthon 3. Egy az ágynál töltőnél, egy az ajtónál egy az asztalnál dokkolónál. Mindegyikre külön profil volt beállítva.
Ágynál lévő lehalkította a telefont beállította az ébresztőt stb, ajtónál lévő bekapcsolta a gps-t, 3G-t, wifi ki, bluethoot be( fülhallgatóhoz), zene lejátszás indul. Még egyszeri érintkezésre meg visszavonta vagy volt amin 2 profil volt.(Haver pl autóba is használja nfc tag a kocsi tartójába, gps be irány melóhely hazafelé meg irány haza és navigál is )
Meg ilyenek
Ez volt a rend még S3 nál. Nem kellet 2 NFC kulcstartót cipelnem.
Plusz egyre jobban terjed az NFC/bankkártyás Fizetés....Na ezért fontos nekem az NFC
merőben megkönnyítette az életemet.
Áde NFC... hiányzik is : / -
Wajk
addikt
igen, ez a verzió több komoly változtatást is tartalmaz, amik a changelogban sincsenek benne.
(erre már többször volt példa, és valszeg a CWM-et is ez kavarta meg)Többen jelezték a fórumokon, hogy a 3G és úgy általában a térerő sokkal stabilabb lett. Elvétve én is járok csökkent lefedettségű helyeken és én is tapasztaltam.
volt egy enyhe rossz szájízem mostanában, de ez egy szép pirospont a srácoknak
jó látni ha dolgoznak az ismert problémákon.(#1910) Helltak: köszönet, eléggé át lettek dolgozva a tweakek és módosítások, eddigi visszajelzések alapján és a saját tapasztalatom is az, hogy megérte
-
Bazs-
tag
Nekem egy Xiaomi-s számlám és egy blokkom van. Szinte az egész kínai írásjelekkel van írva. Amit el tudok olvasni azok közül egyik sem az IMEI szám. Mondjuk ami érdekes, hogy a blokkon van egy olyan kaparós rész, mint a sorsjegyeken
. Még nem kapartam le, szóval nem tudom mi lehet alatta
Közvetlenül a Xiaomi-tól lett vásárolva. -
zyzz
tag
A rossz hívásminőséggel kapcsolatban szeretném megfordítani a kérdést:
van akinél kifogástalan és nem tapasztalja, amit leírtam? Vagy teljesen általános minden Mi2 használónál a halk/távoli/nem tiszta hangzás ill. a háttérzaj magas aránya a beszédhanghoz képest?Mert, ha van aki nem tapasztalja, az leírhatná, hogy milyen ROM-ot/beállításokat használ (vagy nem tudom, min múlhat még).
Remélem nem hardverhiba.A kérdést feltettem több külföldi fórumban és jópár visszajelzést kaptam, hogy náluk sem jó a hangminőség.
De megoldásról még nincs hír egyelőre... -
mumk1
addikt
Ez is felkerül, a kideríthetetlen rejtélyek közzé.
Az meg még furcsább, hogy nálad mindet oda teszi.
Az én esetemben talán az lehet a magyarázat, hogy az egymás után érkező sms-eknek, ha karakterekben nagyon megegyeznek, akkor spamnak érzékeli. Ha éppen olyan sms érkezik, ahol az azonosító karakterek már több helyen eltérnek az előzőtől, akkor engedi a bejövők közzé. De ez még midig csak okoskodás, igazából ötletem nincs, hogy miért blokkolja.
A nagyobb baj az, ha később szükségem lenne egy blokkolt sms-re és azt elfelejtem átpakolni a bejövőbe, akkor hiába csinálok backupot, a blokkolt sms-eket nem menti és nem állítja vissza. -
-
-
Wajk
addikt
A galériában szerkeztéskor lehet rátenni, nézd csak meg
(#1548) mumk1: egyet értek, érdemes az erőforrásaikat inkább arra tartogatni.
Szerintem 4.0-4.1 nagyobb lépés volt, 4.1-4.2 már nem vészes ha ugorva lesz...
ha még 4.0-n lennénk, akkor azért még morci lennék...(#1546) mumk1: nekem nem hiányzik több ROM, de úgy tűnik lesz CM10 ha minden jól megy. Arra pedig nagyon sok ROM épül, pl az Ubuntu is. Szóval ha az megjelenik akkor lehet ROMbanás, de én inkább élvezem a MIUI-szériát...
(#1545) jilian: véleményem szerint a két lehetőség elsősorban a biztonság miatt van. Ha kifekteted az egyik partíciót azért ne kelljen flashelgetned hanem csak átlépsz a másikba és éled tovább az életed
Aztán ha lesz időd majd gatyába rázod a másik partíciót vagy pl Updaterrel befrissíted, stb... -
mumk1
addikt
-
-
DIEGO15
őstag
Wipe cache sem kell, nekem nem zavart be a kettő egymásnak, szóval neked sem fog remélhetőleg.
Más
Összehasonlítottam, haverom Sgs3 telójával a Mi2őt. Ég és föld, a Mi2 javára. Eddig abban a hitben éltem, hogy a samoled szép, de az ips-hez képest borzalom. Egyedül az üzemidőben rosszabb egy kicsit ez. -
vagyula
senior tag
Nekem iphone-os,de majd lesznek rá remélem jó témák.
-Nálam a wifi nem akar csatlakozni, amúgy minden működik.
(system1-re tettem, system2 wiui van, az behalt váltáskor,azóta nem indul el)
-Nagyok a betűk, nekem nem tetszik, főleg a kapcsolók az értesítésnél.
-Látványos a mappa kinyitás/bezárás
-Érzetre semmi baja
-Eltüntek a képek a névjegyeknél és üzenetnél
-Fasza a naptár ikonja is élő widgeta dátumot mutatja.
-Remélem tényleg ilyen lesz az időjárás widget is,ha portolják,hogy ne csak Kínában legyen használható.Amúgy szebb,jobb,de ez még csak béta, majd alakul.
MI2 Hotfixed at 8:00 GMT -6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest