Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bojtix

    tag

    válasz Williamgrant #16505 üzenetére

    Gondolom az, hogy nem gyalogos módban akart tervezni... Kocsival meg elég gázos a balos kanyar... ;]

    Minden programban és térképben vannak hibák!!!

    Direkt raktam OFF-ba mert ezek SZIGORUAN személyes tapasztalatok amik kb 7 év és 400-500 e km alatt jöttek össze és nem kívánok sem felbújtó sem céltábla lenni...

    Kb 5 évvel ezelött egy évig használtam garmin-t amiben a vas nagyon el volt találva. GPS jel mindíg volt, de tudott érdekeseket tervezni. M7 visszavelé Pestre úgy nézett ki, hogy Érden csinált volna egy "nyolcast" a le és felhajtón, vagy ha véletlenűl túlmentem simán megfordított volna a Hungária körúton is :)
    Az IGO8-l vett navon-nak meg már a térképe, tervezése sokkal jobb volt, de ott meg a vas nyomába sem ért a garmin-nak (üzemidő, pontosság stb.)
    Már droidon 2-3 éve nekifutottam a SYGIC 1-2 hetes próbaverziónak, de a színvilága nagyon nem tetszett és néha azért érdekesen tervezett úgy hogy nem is vettem meg. (Bár az elgondolást, hogy ha korrekt áron megveszed akkor minden kütyüdben használhatod, nagyon felhasználóbarátnak tartom. Most néztem a play-re feltöltött képek és funkciók alapján azért látom a fejlődést, lehet hogy kipróbálom...)
    Mostanra már jóval kevesebbet megyek vidékre és a Pesten elég jónak tűnik a Waze. Egy-két dugótól már megmentet. Elég jól tervez és nem főzi a telót (nekem is vannak melegedési gondjaim), de a házszámokkal néha hadilábon áll. Az meg jobb esetben meg kin van írva..
    Azért én is leszedtem a "szülinapit", de csak akkor használom, ha koordináták vannak, mert ez a PRIMO-ra egyszerűsített változat sem jött be.

    [ Szerkesztve ]

    xiaomi 12X; MI8; MI2S

Új hozzászólás Aktív témák