Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Wajk #12168 üzenetére

    Sajnos annyi időm nincs, hogy kipróbáljam. Viszont az alapján, amit Barthezz2 kolléga írt róla még ha lenne is, akkor is sajnálnám rá az időt, mert egyszerűen tudom (igen, látatlanba), hogy nem jönne be, és nem lenne fönn 1 napnál tovább.
    A külcsínt direkt nem feszegetem, mert míg Barthezz2nek az legalább tetszik, addig nekem az se. De erre mondom azt, hogy szódával elmenne. A CM11-el egyébként ugyanígy vagyok. Csak az meg a másik véglet a depis "két színű" színvilágával.

    "1. lockscreen: ne nevetess plz, letöltesz egy lockscreent amibe bele van építve..."
    Lemaradtam volna? Van testreszabható lockscreen Miui-hoz? Azt tudom, hogy a Play!-ről szedhetek le 3rd party-t, de ezzel a megoldással meg Te ne nevettess kérlek ;)

    "Nekem a finom dolgok a gyengéim amikor apróságokra figyelnek és itt azt látom."
    Hidd el én se vetem meg a jót. ;)
    Muszáj megint autós hasonlattal élnem: Hiába figyelnének oda az Audi-nál mondjuk az ajtócsukódás hangjára, vagy a piperetükör megvilágítására, ha az ülésfűtés csak két fokozatba lehet állítani (míg egy alsó-közepes autóban meg már három fokozat van, vagy több). A látványnak akkor van értelme, ha funkcionalitással párosul. Utóbbi nélkül merő öncélúság az egész. Erre az egyik legjobb példa (tudom már írtam) az a billegtethető óra. Minek? Mert megtehetem? Igen? Akkor lehessen már testreszabni a quick settings-eket vagy a lockscreen-t.

    Az egészből azt akarom kihozni, hogy ez az ötlettelenség, végtelenbe leegyszerűsített felület nem méltó a Miui-hoz. Főleg olyankor, mikor egy "noname" cucc ROM-jában már ilyen fejlett gesture vezérlés van. Mi meg annak örülünk, hogy végre elég a képernyő közepén suhintani egyet ahhoz, hogy megjelenjenek a notification-ök (vagy a quick settings).

    Még tovább cizellálom a kérdést.
    Kicsit olyan most a Miui 6-os, mint egy "szépike" az utcán. Nagyon szép, nagyon mutatós, csak tartalom nélküli. Addig jó, míg meg nem szólal. Használnád, de csak arra jó, semmi másra. :)

    ui: Remélem tovább viszed majd a v5-ös KK-s WIUI-t, mert az az egyik menekülési tervem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák