Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  nekem pont erre kellett megoldás, külvárosból járok be és amint beérek a városba, teljesen vállalhatatlan lesz a menetidő és a fogyasztás is. vannak hibái tényleg a terméknek, olyannak nem ajánlom, aki nem tud megkülönböztetni egymástól egy csavarhúzót és egy villáskulcsot, de ha van türelmed szerelni néha és pár dolgot kicserélni rajta utángyártottra, akkor egy teljesen jól működő közlekedési forma.

  de pl otthon, kisvárosban is sokat használom, ha csak ki kell ugrani pár dologért a boltba, átmennék haverhoz meginni egy sört. és nagyon élvezetes közlekedési forma, én azzal sem értek egyet, hogy nem létezik a menetkomfort, nyilván érzékeny az úthibákra a kis átmérőjű kerekek miatt, de ez kerékpárúton általában nem szokott nagy tétel lenni, és alapvetően oda való, ezen kívül max széles járdákra megyek, ahol kicsi a gyalogos forgalom, vagy lakótelepi parkolókba, ahol nem vagyok lassabb az autóknál.

  (#16) previa69: a fenéket nem, az új szoftverekkel teljesen kiherélték a rollert, én melegen ajánlok legalább egy 1.3.8 downgrade-et, de enyhe tuning is belefér, mert egyébként az ECO mód közelít a használhatatlanhoz.

  [ Szerkesztve ]

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák