- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4428 üzenetére
Nekem ez van feketében. Többször védte már a telót leeséskor. Nem pattan el, ha leszedegeti az ember hetente, hogy a port kiszedje a készülék és a tok közül. Jó a tapintása, nem csúszik ki az ember kezéből, mint a sima hongmi hátlap. Hátlap recsegés sincs, ha valakit zavar... Egyszóval qrvajó.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Na itt vannak... A kertben elég sok fekete rigó él, imádom, ahogy fütyürésznek. Erre ébredni eszméletlen jó. Tökéletes teszt volt a teló hangfelvevő tudásának tekintetében. Teszek mellé 3 régebbi felvételt, amin nagyon erőssen hallatszik a tompa alapzaj. Igaz Azok 3gp fájlok, a rigó fütty pedig már Cinema FV-5 mp4.
Megnyugtat, hogy nem a mikrofonnal van a baj, ha jó szoftver van mögötte, szépen veszi a hangokat.Amivel viszont nem tudok mit csinálni, az a telefonálási hangerő, mármint a másik fél hangereje. Konkrétan kimondottan halk a hongmi. Erre is van esetleg vmi custom progi, amivel normális hangerővel hallom a másik oldalt?
Kihangosítva használható még autóban is (na itt meg a bluetooth kihangosítás nem műxik).
* * *
Totál más
Nemrég kaptam meg a BOSE Soundlink Mini bluetooth-os hangfalamat. Hát ha valaki hordozható hangeszközt keres a telóhoz vagy mp3 lejátszóhoz, akkor ezt kell megvenni. Igaz, hogy a piacon elérhető hasonló (kinézetű) modellek között ez a legdrágább, de egyik hangkeltő eszköz sincs még a közelében sem...
Bluetooth forrás mellett 3.5mm-es jack bemeneten is várja a hanganyagot.
Kisebb szobát olyan szinten megtölt zenével, hogy mindenki keresi a komoly hangfalat mellette, majd belátja, hogy csak ez az egy szól... Brutális kis erőmű, elég hosszú akkuidővel. -
esox
senior tag
Aki sokallja a paypal váltási költséget, ami tényleg magas, az állítsa át az accountját:
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> SubmitA Cinema FV-5-öt bárki is ajánlotta, nagyon köszi. Végre lehet normális videót készíteni hongmival.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3741 üzenetére
ez tetszik.
Ha megjött érdekelnének a képek! -
esox
senior tag
válasz
doongoo #3520 üzenetére
A termékről szóló cikkben április 8-át írtak megjelenésnek.
Ezután indul a klóngyár... kb 1-2 hónap mire itt lesz az "eredeti", ami már hivatalosan is egy másolat. Elképesztő, de zseniális kis találmány. Mondjuk a MIUInak lehetne annyi sütnivalója, hogy ugyanezt a nyomkodó feature-t ráteszik a bekapcs gombra, aminek a bekapcson kívül más feladata nincs.* * *
Ma reggel óta nem veszi fel a teló a töltést gyári töltőről.
A töltőnek semmi baja, KindleFire HDXet gyönyörűen tölti.
Volt már másnak is ilyen ha jól emlékszem. Mi volt a megoldás? -
esox
senior tag
...nem beszélve arról, hogy a véleményezők is sokszor csak felkért véleményezők...
Én maradok a gyártói webshopnál. IF Design Award 2014-es a Psiton fülesük. Ők biztosan eredetit árulnak. Igaz, hogy nem free posta ($7.87), de tuti, hogy az jön, ami a képen van. -
esox
senior tag
Vicces, hogy a pandawillnél ezt írják:
"...faster, better and clearer sound"
GyorsabbMinél gyorsabb? És miért gyorsabb?
Tipikus kínai túlzástenger...
-
esox
senior tag
válasz
Dominó85 #3267 üzenetére
Az nem is volt kérdés, hogy fake
szerintem a 20 dolláros is az. Az volt a kérdés, hogy valakinek jött-e már meg bámilyennek is gondolt fajta változat és ha igen, akkor hogy szól.
Az a baj, az alival, hogy felrakják mellé a szép gyári képeket, a küldött termék meg pariban sincs a képen láthatóval...
Ha az ember eleve úgy áll hozzá, hogy fake jön, akkor persze nem éri meglepetés, de akkor is bosszantó, hogy hetekig várokozol majd jön egy sz@r termék, amit úgy sem küldesz vissza, inkább nyelsz egy nagyot és betudod buktának... -
esox
senior tag
Érkezett már valakinek Piston füles fake/origi?
Kiváncsi lennék a véleményekre. 10 dolcsit megér, vagy még annyit sem? -
esox
senior tag
Feltennétek 1-2 tesztvideot? Nem is kell kép, csak hang...
-
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #2689 üzenetére
Sokat megnéztem, de szerintem egyik sem eredeti ezek közül az olcsók közül.
-
esox
senior tag
válasz
francizj #2687 üzenetére
11g, 12g....az eredeti (a francia oldal szerint) 96g. Ha ez a súlya, akkor elég nehéz cucc. Ha nem, akkor is más van az alis dobozon. Ott legalább van kínai termékfotó is.
Egyébként itt van a füli hivatalos oldala. -
esox
senior tag
válasz
batai15 #2680 üzenetére
15 darabot látok ebay-en, ebből 14 kb 10 dollár és egy kb 100 dollár.
Szóval vagy az egy átb...ás vagy 14
Ennyiért felőlem gagyi is lehet, 10 dolcsit simán megér....vagy mégsem?
Az a baj, hogy nem az igazi termékről van fotó, hanem mindenhol ugyanaz a hivatalos média fotó...
Döntsön mindenki maga -
esox
senior tag
Pár új tesztkép:
Panorama
Hütte kaja
Napfényben hütte teraszon -
esox
senior tag
Ezt múlt héten csinaltam. Ezt en elég gyengének mondanám.
-
esox
senior tag
válasz
Viktor0610 #2034 üzenetére
Megtennéd hogy felteszed dropboxra vagy vmi megosztó helyre, de ne youtube, mert az egyből konvertál.
Az egy dolog, hogy nincs kattogás, de milyen a hangnminőség, mert kb mint ha 16kbit/sec lenne a mintavétel freqi. -
esox
senior tag
Nem tudjátok mikorra várható a Miui V6?
-
esox
senior tag
válasz
krisi08 #1780 üzenetére
Egyáltalán van olyan mód, ahol normális hangja van a videónak?
Imádom ezt a telefont, de a nagy szívfájdalmam az a video hangja. gyakorlatilag egy kalap sz...
Fotók szuperjók a camhoz képeast, kijelző, wifi, gps minden penge, de a hangfelvétel és a video hang az egyszerűen nem üti meg még az alapszintet sem -
esox
senior tag
válasz
Laza... #1562 üzenetére
Nekem megjött a matt szürke tok (listában az utolsó. A teló hátlapja helyett kell felrakni. Egyéként műanyag, csak a hátlapon van egy nagyon vékony szálcsiszolt alu lapocska. Nagyon szép, de maradok a sima hátlap + műanyag tok mellett, vhogy már megszoktam. Akit érdekel priviben keressen.
-
esox
senior tag
Én most ezt várom képeken a legutolsó - sötétszürke)... 4 napja már magyar vámon csücsül, de minek...
-
esox
senior tag
-
esox
senior tag
Próbálgatom a 20e mAh-s töltőt.
60%-ról indult a töltés 14:53-kor
74% - 15:15
80% - 15:24
85% - 15:33
97% - 15:59
Még kb. 5-10 perc és fullon lesz.
Biztosan volt vmi bug a v3-ban, mert mióta v5 van egyszer sem kapcsolt ki, amikor a töltő kábelt bedugtam, töltőfeszültségtől függetlenül bármelyik töltőmmel ua. csinálta. -
esox
senior tag
-
esox
senior tag
Erről is volt már szó, de sok új arc van és majd betehetjük összefoglaló oldalra is, bár nem Hongmi kifejezetten, de nem offtopicozom be.
20.000mAh-es powerbank és a magyar teszt.
Január 6-án vettem, tegnap meg is érkezett, fullra feltöltve. 3.500Ft-ért ez nagyon nagyon baráti ár. -
esox
senior tag
válasz
nemlehet #1089 üzenetére
Hali,
nyugi jó lesz az. Nekem ez van fent, ezzel csináltam anno a v3-at és tegnap a v5-öt is. A lényeg, hogy a wipe data/factory reset sokáig tart. Én már sok telót romoltam, de majdnem kitéptem a hajam, mire ez végzett...
szóval csak nyugodtan csináld.
A rom telepítés ehhez képest fele ennyi idő volt, vagy már csak nem izgultam annyira, nem tudom.
Ha v5-öt raksz fel, ahhoz van egyből egy root fix is, azt is még tedd fel egyből a rom után és csak utána system reboot.kano közben írt, nekem még novemberi a teló, szóval ezt vedd figyelembe.
@kano - be tudnád linkelni a modolt v5-ödet pls? Nem találom a régi hsz-ban,
-
esox
senior tag
Mivel sok az új beszálló és MIUI-ról kérdzenek legtöbben, itt egy kis összefoglaló újra, hogy mennyi extra cuccot tud egy MIUI rom.
MIUI V5 features - ez is mehetne összefogalaló oldalra, bár nem kifejezetten hongmihoz tartozik, de sok topic kérdésre választ ad. -
esox
senior tag
válasz
hevizms #1056 üzenetére
Igen megy pöpecül.
* * *
Tettem fel egy videot is a tegnap megosztott könyvtáramba. -
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #1051 üzenetére
Szivesen. Ahogy a többiek is írják, volt már szó a gps-ről és akkuidőről is.
Én használom a waze-t, google maps, és a 3betűset is. Mindegyik megy pengén. 10-15 mp után van jel, ami szépen meg is marad végig amíg megy a gps. Akkuidő nyilván más és más egyes felhasználási módok miatt.
Nálam egész nap megy a 3g és sok chat, emial (reggel - este waze miatt gps) és simán megy egy napot, de ha épp nincs gps, akkor 1.5 is simán. -
esox
senior tag
-
esox
senior tag
Mindnekinek szivesen. Szerintem is vállalható. A videok is jók, bár a hang lehetne jobb, de a képminőség ok.
-
esox
senior tag
v3 miui van fent és most szembesültem, hogy nem rootolt a teló. A vRoot már vagy 20szor újraindította a telót, de nem akar menni. Enélkül viszont nem megy a recovery. Valaki privátban leírná, hogy hogy sikerült neki?
v2-ről semmi gond nem volt, de most nem akarja az igazságot. -
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #1037 üzenetére
Ferihegyi irányítótorony?
-
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #1034 üzenetére
Abszolute vegyes felvágott.
-
esox
senior tag
válasz
Viktor0610 #1022 üzenetére
á azt elírtam, mármint rosszat másoltam...persze wcdma sorry.
-
esox
senior tag
Innen pakoltátok fel a v5 romot?
Xiaomi Hongmi TD - Stable 5.0 MultilangEbben benne van a gaps? És emellé kell felrakni a root patch-ert igaz?
http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html -
esox
senior tag
nem örülök neki, mert akármennyire is "olcsó" volt (mondjuk 63ezret nem mondanék olcsónak semmiért...) ne csináljon már ilyet. Az a fura, hogy ezt random csinálja...
A gariban javítás esetünkben ugyen nem igazán játszik...hacsak nem lesz xiaomi Magyarország. Bár anno ZTE-n is mindenki csodálkozott...Egyébként ha leveszem a hátlapot és úgy dugom be, akkor meg simán tölt... ááá azért ilyeneken és pl a hard gombok megvilágításának hiányán látszik, hogy kínai teló. Akármilyen szép és jó...
-
esox
senior tag
Sajnos én mindig belefutok valamibe red rice tesztelés közben.
Mostanában ha töltőre dugom (néha) azonnal kikapcsol a teló.
Valaki tapasztalt ilyet? vagy ez ismert bug a 3.0-ban?
Mert ez azért idegesítő.. -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #895 üzenetére
使用美国康宁大猩猩2代玻璃,耐划耐冲击同时,
保持细腻的手指滑动触感。szabad fordításban (:
A Corning Gorilla Glass 2 generáció, karcolás, ütésállóság, míg a
Fenntartása finom ujjainak csúszását touch. -
esox
senior tag
válasz
#08054973 #804 üzenetére
Ha van postai kiviteli igazolásod a cuccról, akkor azt küld el a vámosoknak. Eyg kollegám is így járt, és visszaküldte a terméket, majd az újat megkapva nem kellett újra áfa+vámot fizetni, mert meg volt a papír. Esetedben kicsit más a helyzet, nem tudom megy-e a visszafizetés, de miért is ne menne. Jogilag úgy lenne korrekt.
-
esox
senior tag
Lassan kellene egy 1.hsz mint minden iyln mobilos topicban és ott elolvasható lenne a sok-sok újraismétlődő kérdés.
Érkezett már valakinek kemény hátlaptok vagy flipcase esetleg?
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
sőt sokszor pár hét után el is tűnhet akár...ahogy aliexpressen is volt már ilyen ügyem és ebay-en is. Igaz, hogy csak 1-1 esetben és csak 10-12 dolláros tranzakciók voltak, de ez tényleg benne lehet a pakliban, szóval nem árt az óvatosság
-
esox
senior tag
Második töltőnek szerintetek ez elég erős lenne hingmihoz és kindle és nexus tablethez? Az ára nagyon jó, posta ingyenes, kicsit mondjuk soká fog ideérni, de az nem gond.
-
esox
senior tag
nem régi a sim, kb 2-3 éves lehet, amikor zte blade-et vettem, akkor cserélte a thome..
Na végignyomkodtam, semmi...kocoktattam semmi... finoman ledobtam az asztalra kb 3 centi magasról (tipikusan, amikor kicsúszik az ember kezéből) és most black rice.... de nem indult újra...konkrétan kikapcsolt. -
esox
senior tag
Kb egy hónapja nyüstölöm a red rice-t (kb első között) és van egy dolgo, ami nagyon nem tetszik a telóban, mégpedig az ha egy picit is odakoccan valamihez (szó sincs leejtésről) elég ha csak odakoppan az asztalon a billentyűzethez vagy bármihez, máris újraindul. Azt hittem az akuumlátor mozog (persze lehet hoyg ezért), de amikor megnéztem hátlap nélkül, elég stabilan áll az akku a helyén. Más is tapasztalt ilyet?
-
esox
senior tag
valaki próbálta már rajta a 3betűs navit? Egyáltalán létezik hozzá való data file?
-
esox
senior tag
Most kaptam rakuten play hírlevelet.
Everyday Basics 20,000 mAH Mega Power Bank Dual Battery Charger. Rendeltem már innen pár dolgot, igaz csak angol címre, de ha valaki meg tudja oldalni a hazaszállítást, elég jó árnak tűnik. Nem olyan designos és szép, mint a xiaomi, ellenben kapható és az ára is jó. -
esox
senior tag
Ez akkor a legfrissebb ajánlott cucc?
Az update guide legalábbis ezt ajánlja.
Nekem MIUI-JHBCNAH3.0 van. Gondolom akkor érdemes egy teljes verziószám ugrás miatt felpattintani a 4-est. Upgrade után kell full wipe és data/system törlés vagy simán lehet upgrade és reboot? -
esox
senior tag
-
esox
senior tag
válasz
vegyszer #450 üzenetére
Hát igen ez így vicces lehet...
Mert így ugye azért drágább, de ha ők "lenyelik" a 27 és 2%-ot, akkor akár jó is lehet...Más
Az ibuygoyou-n az első reklám banner azt mondja, hogy 19.99 a cucc.
Ha rákattint az ember, akkor bevisz a termékoldalra, ahol viszont 29.99.
Ha viszont alalmazom, a kupont IBUYGOU12Akkor meg azt mondja,
"Wow, Total amount must be over US$224.00(Excluding shipping charge)"
hogy csak 224 egység fölött vehető igénybe... ráaádsául nincs csak DHL ($22) és FedEx $45-ért) -
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #440 üzenetére
Nekem a hátlap picit nyikorog, de ennyi pénzért így is nagyon jó a cucc és előbb utóbb úgy is emgy rá tok, ha végre megjönne már.... A káva zongoralakk fekete ujjlenyomatgyűjtős fajta, de olyan szép vékony, hogy gyakorlatilag nem látszik rajta semmi. Ízléses, szép telefon.
-
esox
senior tag
Aki esetleg még nem tudott dönteni vásárlást illetően egy angol nyelvű (
) review és az írott verzió.
-
esox
senior tag
Használ valaki flip tokot telóhoz? Fóliát nem akarok, nem láttam még jó, nem tudom mennyire zavaró a mindennapokban egy ilyen flip tok. Tabletemen van, főleg mióta egy nexus 7 sz..rrá tört az első leejtéskor.
Ezeket néztem,esetleg valakinek van tapasztalata?Első kettőn gondolkodom...de már úton van egy gumi tok és egy alu tok, szóval lehet hogy lesz eladó tokom fekete színben
-
esox
senior tag
én nem telefonálok 2 simmel, csak betettem másikat, megmutattam a topictársnak mit csinál a készülék.
"A kettes számú képen hiányzik az a menü ahol a Default SIMet ki tudod választani hívásra és adatkapcsolatra is. Alapban ez benne van az Androidban(előző telefonomban benne volt, szépen működött)."
Ebben nincs, páran már leírtuk -
esox
senior tag
Ígéretemhez híven megcsináltam a két SIMs tesztet. Képek itt.
Ahogy látszik a képeken, híváskor tudod kiválasztani, hogy az adott számot melyik SIMen keresztül hívja.
Hívás közben egy picurka kis SIM kártya ikon jelzi számmal, hogy melyiken keresztül megy a hívás.
Később a híváslistán is látszik a szám alatt.Beraktam egy képet érdekességként, hátha valaki nem ismerné az airdroidot.
Kábel nélkül wifi-n keresztül érhető el a telefon. Lehet rá installálni is és apk fájlokat letölteni....
Rengeteg jó fícsöre van. Telefonról is lehet simán screenhotolni például. -
esox
senior tag
Csengőhang ok, másik fél hangja ok, rezgés elég gyengécske nekem. Kabátban tuti nem érezném meg, farmerzsebben érződik, de simán lehet, hogy nagy sétálás közben nem érzi az ember, mint ahogy nekem is volt már nem fogadott hívásom emiatt. Mivel leginkább az azstalomon van a teló napközben, vagy a kocsiban kihangosítón (na ezzel még minidg küzdök egyébként) így ez nálam nem olyan nagy negatívum. GPS frankó, fényképek videók abszolute vállalhatóak, MIUI gyönyörű és zökkenőmentesen megy a kis rizsán, kijelző csodálatos... A hátlap picit csúszós, de úton van már a tok...
Ja igen a töltő, amit hozzá adtak (eus átalakítóval) brutálisan gyors. -
esox
senior tag
Hát igen a Te verziód profibban setupolt.
Megmondom őszintén kicsit kivert a hideg, amikor elindult az update... A zte-es és lg-s telepítésekhez képest igencsak "csendes" volt... 4-5 percig semmi, majd kiírta, hogy minden ok.
A factory reset és clear data szintén eltartott jó pár percig. Gyengébb idegzetűeknek írom, nehoyg elkezdjék nyomkodni, kikapcsolni, akkut kiszedni, mert akkor téglagyár lesz... várni várni türelmesenHang: szeritnem teljesen jó, szép tiszta- és kellőképpen hangos dallamok hagyják el a telő hangszóróját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest