- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Laza... #2736 üzenetére
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
Itt vannak a tesztképek/videók, érdemes őket letölteni, mert a dropbox a flashplayerével a videót kifejezetten elcseszi
-
s4tch
veterán
válasz
Laza... #2734 üzenetére
Gratula! Ide, vagy akár a MI3 topikba írhatnál összehasonlítást.
-
vegyszer
addikt
válasz
Laza... #2497 üzenetére
De az, hogy pofára fordítva meg se nyekken, azért az gáz. Ezt tesztelné más is esetleg? (ok, kb 0,2s erejéig szól a csengő, de vibrátor nem mozog benne). Kikapcsolni lehet?
Esetleg van olyan app, ami olyat tud, mint a sSamsung esetén láttam: nevezetesen hívás esetén villogtatja a vakut
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #2419 üzenetére
Inkább kitörlöm a gondolataimat amit eddig levetítettem ide a kalvim által... Aki azt hiszi rólam, hogy ezen akarok meggazdagodni... no comment. No meg adjam 50ft/db áron csak mert mennyiségi kedvezmény miatt olcsón jutottam hozzá? (Vegyek 60db Nexus 7-et és mivel 1db rendelése hasra ütve 100.000-re jön ki, míg 60db esetén 1db-ra levetítve már csak 75.000, akkor adjam 75.000-ért? Omfg...) Nem kötelező tőlem fóliát venni és azt se mondtam, hogy fix ár.
-
válasz
Laza... #2295 üzenetére
Laza...:
Azt tudom, hogy korábban az 1S-re való ROM-ot tették fel a Hongmi WCDMA verziójaként.
Azonban azóta már javították. Nem hinném (persze, nem lehetetlen), hogy a "javított" ROM sem volna jó.Még nyomozok kicsit.
Egyébként, ha jól értem/sejtem, a visszaállításhoz egy olyan ROM-verzió kellene, aminek a nevében HM1W szerepel. Azt kellene feltennem recoveryből, onnantól kezdve visszanyerhetném az irányítást a készülékem root-jogai felett.
Sanyesz.:
Nem találok olyan menüpontot, illetve mivel nincs root, lehet, nem is sikerülhetne... -
hevizms
addikt
válasz
Laza... #2263 üzenetére
De jó lenne ha valaki ezt megtudná csinálni.
Mondjuk az biztos hogy nálam legalábbis nagyon nem egyforma a zaj a stabil rom és az ultimate közt.
Az ultimate romban nagyon hangos kerepelő,a stabil romban meg inkább egy zúgó hang.
Ez másnál is így van?De kipróbáltam a Lewa romot és egy Xperiás romot is,mindkettőben volt zaj.
-
gabor#
tag
válasz
Laza... #2253 üzenetére
Sajnos ez eddig negatív. Settings > Privacy & Security > Encryption kellene legyen. Device encryption
-
herdsman12
őstag
válasz
Laza... #2234 üzenetére
Az "Asztal szerkesztése" állapotban az óra-dátum widget felett (ha nincs, akkor alulról felhúzod az "Óra 2x4"-et) megjelenik egy cerka ikon, arra kattintva lehet letölteni különböző típusú órákat. Itt a "Helyi" fülre kattintva látható, hogy a telepített témákból, milyen órák választhatók. A "Simple Clock (big)", amelyiken jó a dátum kijelzése, az rosszul, eggyel előrébb írja a napot (pld. vasárnap hétfőt).
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2169 üzenetére
najó ez se működik
pedig az ilyen dolgokhoz nem szoktam hülye lenni.Hol lehet bekapcsolni ezt a szinkronizálást, mert ilyet se találok. Nem jelenik meg semmi a webes felületen. A legfrissebb miui-t kéri, magyarul elsőnek úgyis minden törlődik. 22es csapdája. törölnöm kell mindent, hogy lementhessem a szűz telefont...
eddig csalódás ez a miui...
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2169 üzenetére
oké akkor ezt lekezdem használni
viszont mér el is akadtam
3. Menj be a Settings-> about phone-> System updates menüpontba,majd a menü gomb megnyomásával válaszd ki a Reboot to recovery mode menüpontot,majd nyomjuk meg az OK gombot.rámegyek, hogy system updates, és visszadob a home screen-re, mit is kell itt nyomni? ndem találok olyat, hogy Reboot to recovery mode
-
kano
nagyúr
válasz
Laza... #2083 üzenetére
Mielőtt azért rárakna egy TD-s romot azért bizonyosodjon meg arról, hogy tényleg TD-s. Mert ha WCDMA-sra feltesz egy TD-s romot azt annyira nem fogja szeretni és az általa leírt verziószám csak annyit jelent, hogy új verziós Hongmi (akár WCDMA-s).
overland
Várj, keresek.Az Ultimate romban van ilyen opció alapból, de mivel azt nem tudod feltenni, így az nem sokat ér.
Upd.: Szerintem ezzel is meg tudod nézni, hogy tudja-e a 900MHz/2100 MHz WCDMA hálózatot..
-
-
-
-
-
kano
nagyúr
válasz
Laza... #1873 üzenetére
Már korábban is voltak róla infók.
[link]Nem tudom, hogy ez a Hongmi 1S jobb lehet-e mint a mostani Hongmink. Ha igen, akkor gyorsan el kellene passzolni a telót.
A Snapdragon azért jobban hangzik...
Banyu
A tárcsázót megnyitod és ott van olyan, hogy Beállítások->(TELEFON résznél) További beállítások->További beállítások->Majd kiválasztod a kártyát. -
herdsman12
őstag
válasz
Laza... #1779 üzenetére
Átmásoltam, telepítettem és töröltem, így már ok.
Volt még egy szívbaj gyanús helyzet a 10. pontnál (Back > vissza gomb).
Köszi vagyula az útmutatót.
Gyors vásárlás www.xiaomishop.hu -
hevizms
addikt
válasz
Laza... #1727 üzenetére
Ne idegeskedj
Azért ez még nem olyan nagy baj.
Nem hinném hogy ez telefon probléma lenne.
Lehet csak a töltőd rossz.
Nincs másik töltő kéznél?
De még ha esetleg az akku rossz,az sem olyan drága dolog.Mindenképp próbálj ki egy másik töltőt.
Esetleg cserélhetnél valakivel akksit próbaképp.
-
válasz
Laza... #1681 üzenetére
Tőlük én is rendeltem (más készülékre), és én is elégedetlen voltam a cuccal.
Mármint persze, a fólia végül is jó volt, de drága, matt létére nem egészen matt, kissé karcos is volt.
Meg amin végképp nem tudtam napirendre térni, hogy nem adtak hozzá törlő szövetet, meg csak az egyik oldalán volt védőbevonat (gondolom, ezért lehetett karcos). -
Nohab61
aktív tag
válasz
Laza... #1658 üzenetére
Az azért van mert kalibrálni kell, a telefont kézbe véve fekvőnyolcas mozgással ahogy a képen van. Utána megy majd az iránytű.
-
esox
senior tag
válasz
Laza... #1562 üzenetére
Nekem megjött a matt szürke tok (listában az utolsó. A teló hátlapja helyett kell felrakni. Egyéként műanyag, csak a hátlapon van egy nagyon vékony szálcsiszolt alu lapocska. Nagyon szép, de maradok a sima hátlap + műanyag tok mellett, vhogy már megszoktam. Akit érdekel priviben keressen.
-
SSlyTR
senior tag
Egy ideig a G3T-t néztem, de kb annyiba kerül, mint a Hongmi, talán 5-6 dollárral olcsóbb, ami nem tétel. De a kamerája használhatatlan. Még a mobilok között is szörnyű. A kijelzője is kisebb, pedig a teló mérete ugyanakkora.
Akiknek már megvan 1-2 hónapja, majd nyilatkozik az akkuidőről. A g4 topicban mesélnek 10 óra feletti képernyőidőről, ami elég jó. Kíváncsi vagyok a xiaomi-ra.
hege21: azt néztem én is, de szerintem egy kicsit alsóbb kategória, mint ez. prociban, kijelzőben, de nem sokkal marad le ezektől, árban meg ha valóban 100 dollár, akkor az egyik legjobb vétel.
pontosítok, már megjelent, csak nálunk nem lehet használni a 3g-s részét, a másik változatra várunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest