- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
BlueDeath
Igen a Frosted Shield rajta volt, de pont pofára esett, így sansztalan volt, hogy ha csak minimálisan is, de ne károsodjon. Együtt fogok tudni élni eme inci-finci szépséghibával is.Laza...
A Frosted Shield és vele együtt a hátlap is lerepült a telefonról. Mondom akkorát csattant, hogy azt hittem vége a dalnak.Van egy olyan érzésem, hogy pont a hátlap és a shield lerepülése mentette meg a telót.hevizms
Te sem bánsz vele kesztyűs kézzel? (csak vicc) Sajnos nekem a kilincsbe akadt a ruhám/karom és minden energiám a telefonba és annak repülési sebességébe áramlott. Most már tudom, hogy erre is képes. "Fly, Hongmi, fly"Egy kis érdekesség: Mértem ma a GPS-t a buszon állva illetve az Alstom szerelvény Örs-Pillangó szakaszán. Mind a két alkalommal csak akkor kapcsoltam be a GPS-t mikor már a járműben tartózkodtam. Gyengébben ugyan (9/7 műhód, 10-15sec kapcsolódás, 20-33 jelerősség, 10-13 láb! pontosság), de itt is kiválóan teljesített a Hongmi.
Kimaradt:
laca112 ÜDV A KLUBBAN!
-
-
-
vagyula
senior tag
Pfejj nem hiszem nekem
-
SSlyTR
senior tag
az előző hsz-ek tartalmából:
"Próbáld meg ezzel:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter
Nem próbáltam, de erre kéne szolgálnia elvileg."válasz:
"nincs root-olva a teló. Ebbe a rootolásba meg most nem megyek bele..
De köszi. Később még megnézem, mikor több időm lesz rá."már felül ajánlották. a hsz számára hivatkoztam
-
-
hevizms
addikt
A minap kipróbáltam(majd beleszakadtam)hogy nem nyúlok a telóhoz csak kizárólag ha telefonálni kell.
Volt kb 10 telefonálásom.24 óra alatt(nálam ez 1 nap) 21%-ot merült.
Ezt szorozva persze mondhatnánk hogy 4 nap kb,de azért utána már jobban merült,de igy is éppen hogy kibirta a második nap estéig!Tehát még 48 órát sem.
A második nap mondjuk nem kiméltem,neteztem sokat.Kb 4 órát összeségében.
De pld ma reggel is lehuzom a töltőről és folyamatos wifizés 3 órán át és már 50%-on van.
Vagy ez erőteljes használatnak számit?
Mondjuk én nem szeretem az automata fényerőt mert szabadban lószart sem látni,így szinte mindig max fényerőn van nekem. -
SSlyTR
senior tag
Én egyáltalán nem értem, hogy olyan kihajthatós vacakot hogyan tudnak az emberek használni.
Hatalmas lesz tőle a telefon. Nem is rendeltem olyat, mert az első telefonálás alkalmával, úgy tépném le a telefonról.
Egyébként a szilikontok véd a legjobban. Nincs annál jobb.
Úton is van már a nilkin keménytokom. -
A "csúnyábbik buborékot okozó porszemet kiszedtem, egy van még, de az idővel kevésbé fog látszani majd.
Még egy fóliám van, de azt nem pazarolnám még el.Kíváncsi leszek a készenlétre, ma reggel vettem le a töltőről. Amennyiben egy napot kibír erős használattal, már nyugodt vagyok.
Az Galaxy S, amit eddig használtam (kölcsönteló volt
), gyengébb akkuval hozta ezt, gondolom, ennek sem esik nehezére majd.
Root egyelőre nincs rajta, kíváncsi vagyok, hogy bírom nélküle, egyelőre nem rootolom.
-
margithid
veterán
Egyedüli ami nem tetszik, hogy csak 1 GB Ram van benne, a jővőre való tekintettel nem bánnám ha 2 lenne benne, vagy legalább 1.5, mivel a miui is eszi a ramot ha jól tudom.
A mostani telefonommal (nexus s) sajnos emgtapasztaltam miylen mikor kevés a ram...
Mondjuk kitkat állítólag már jobban kezeli a Ramot, kérdés ez tényleg igy van-e -
Neck
veterán
A poén az, hogy SEHOL nem volt kínai
Vártam, hogy mókuskodni kell majd, de nem
Feltettem a "stock" recovery-t, beleléptem, és angol volt - pont mint egy CWM. Abból feltettem a TWRP-t, abból meg a miuiandroid.hu -s MIUI-t.
Azóta már 1 Defy-on és 1 Defy+ -on is MIUI van, az MI2S-em mellett természetesen
A MIUI megfertőzi a családot
-
Neck
veterán
Nem teljesen értem. Sztem neked az a rész kimaradt, hogy nem csak kínai a CWM, de kiírt valami olyat hogy Board pass failed, amúgy meg le-fel menni lehetett benne, de a Power gomb lenyomására nem reagált, akksi ki - be volt a kijárat
Szóval ezzel nem fogok Stock recoveryt visszatenni, az tuti -
Neck
veterán
Én már lemondtam a CWM-ről, de továbbra sem vágom, hogy hogyan szüljek TWRP-t a telóra
Doongoo azt írta, hogy ő kétszer flashelt TWRP-t, egyszer MobileUncle-ből, egyszer meg a TWRP-ből
Most vagy így csinálom, vagy nemtom hogyan
Bocs, hogy kicsit értetlen vagyok, de sose volt MTK-s telóm, ráadásul ez se az enyém, és most jött meg unokatesómnak, amire még állam bácsi is rátette a sarcot, igazán nem akarom neki tönkrevágni
Ráadásul az MI2S-en fél kézzel bekötött szemmel fejjel lefelé fél lábon ugrálva is újra tudom rakni a ROM-ot, ehhez képest ez sokkal bonyolultabb -
Neck
veterán
Találtam jó leírást, vagyula linkelte.
Szerintem a CWM telepítését el kell felejteni, az újabb telókon már senkinek nem sikerül, amennyire a fórumokat olvasgattam, sorban futnak bele az emberek ebbe a hibába.
Jó lenne ha menne a CWM, én is ahhoz vagyok szokva (Mi2S-en többet nyomkodja az ember, mint a telefon menüjét
), de szerintem most már mindenkinek a TWRP-t kell ajánlani.
-
Neck
veterán
Nekem is pont ez volt, pont ugyanígy, annyi különbséggel, hogy nem álltam neki TWRP-t flashelni kicsomagolt zippel MobileUncle-val
Már csak azért is gyanús volt, mert a zipben volt az IMG fájlon kívül scatter fájl, meg meta-inf, meg mittomén még mi, amikről nem tom, mire jók, viszont gondolom, kellenek, ha már beletették a ZIP-be.
Emellett továbbra is úgy gondolom, hogy az a guide fos.
Ráadásul nem is értem, hogy mire mennék egy tyúklábas recoveryvelBonyolult az élet itt MTK SOC cityben
Szóval kéne valahogy egy működő recovery a telóra, illetve egy V5-ös MIUI egy Updater appal, amivel lehet cuccokat feltenni, és nem kell itt nem működő recoverykkel szerencsétlenkedni.
-
Laza...
addikt
Passzolom...
Srácok, ez a teló ennyire bazi lassan tölt? Ma buzeráltam szó se róla, sokat volt a gépen, 3 betűs, egyebek... Az SD kártyára max 1MB/s a másolási sebesség, és a telo dél óta most áll (folyamatosan USB-n, vagy töltőn) 18%-on. Ez marha kevés delej. Nem tetszik ez nekem
-
vegyszer
addikt
Hogy a TWRP recovery-ből lenne telepíthető, az dezinformáció. Én is, mint tucatnyi más eseteben, az recovery.img fájlt az sd kártya gyökerébe helyezve emeltem be. Mind Lenovo A820, A630, P770, mind Xiaomi Hongmi esetén rendben volt minden. Ok, nem is a zippet akartam, hanem a benne lévő recovery.img fájlt belőni
-
kano
nagyúr
Én is onnan akarok rendelni, de Samu S2-re nem volt túl jó minőségű a fóliájuk. A harmadikat sikerült normálisan felrakni (pedig nem ma kezdtem...).
Egy ilyenen gondolkodom ([link]). Ez ugyan az a német banda csak nem tudom, hogy a SU75 vagy a SC50 milyen bevonatos fóliát jelent.
Te milyet rendeltél? -
Neck
veterán
-
Laza...
addikt
-
Neck
veterán
Tyű, köszi az infót
Tudsz mondani egy rövid guide-ot erre, hogy hogyan tegyem vissza a gyári recoveryt?
Vagy az is elég, ha linkelsz egy angol nyelvűt.
Előre is kösziIgazából az egésznek az lenne a célja, hogy egy működő, rootolt, friss Multilangos MIUI V5 legyen neki rajta.
-
-
franky80
csendes tag
A térerővel nincs gond.Ahol eddig az előző telefononon kevésbé volt térerő most ott is van,
Két szimkártyát is szépen kezeli.A zenék szépen szólnak rajta.Fülessel egy kicsit több a mély hangszín és a magas is kicsit sok.De ha valamilyen lejátszót telepítünk akkor ez is kiküszöbölhető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest