Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rosszkutya

tag

Már órák óta szívok a telefonnal, ha tudtam volna, hogy ennyit fogok szívni a semmiért, inkább hozzá sem fogok... :(( (Pedig a MIUI-val nem igazán szoktam.) Szóval betallóztam az 5.4.17-et az updaterrel, majd fel is tette azt, de ugye ilyenkor még utoljára a TWRP-vel, ezért gondoltam, újra nekifutok, és akkor már a gyári CWM-met fogja már használni a telepítéshez. Ez részben így is volt, reboot, majd valóban a gyári CWM fogad, de a telepítés Aborted-del leáll. Ezt párszor eljátszottuk még, új letöltéssel is, majd meguntam, és csináltam egy gyári adatok visszaállítását. :( Majd a MiCloud szinkronizálása tréfált meg, ugyanis nálam mindig be van kapcsolva, de mégis csak az 5.4.2-ig szinkronizált adatokat állította vissza. Még szerencse, hogy csináltam egy local backupot is, bár a következő nehézséget pont ez okozta, mert kétszer is újra kellett indítanom a telót, ugyanis két különböző bejegyzésnél is megakadt 99%-nál, majd 10 perc után "Megszakítás", aztán újabb 10 percig bámulom, amíg próbálja megszakítani, de mind hiába. Mostanra a legtöbb dolgot sikerült beállítanom, de a call log még mindig sehol, és még mindig meg kell csinálnom a T9 index adatok újraépítését minden egyes újraindítás után. :W Szóval, most ott vagyok, ahol eddig is, sőt... Nem tudom, miért nem teszi fel a gyári CWM az updaterrel betallózott ROM-ot, és még mindig sz@r a híváskezelése... :(

Új hozzászólás Aktív témák