Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
Már órák óta szívok a telefonnal, ha tudtam volna, hogy ennyit fogok szívni a semmiért, inkább hozzá sem fogok...
(Pedig a MIUI-val nem igazán szoktam.) Szóval betallóztam az 5.4.17-et az updaterrel, majd fel is tette azt, de ugye ilyenkor még utoljára a TWRP-vel, ezért gondoltam, újra nekifutok, és akkor már a gyári CWM-met fogja már használni a telepítéshez. Ez részben így is volt, reboot, majd valóban a gyári CWM fogad, de a telepítés Aborted-del leáll. Ezt párszor eljátszottuk még, új letöltéssel is, majd meguntam, és csináltam egy gyári adatok visszaállítását.
Majd a MiCloud szinkronizálása tréfált meg, ugyanis nálam mindig be van kapcsolva, de mégis csak az 5.4.2-ig szinkronizált adatokat állította vissza. Még szerencse, hogy csináltam egy local backupot is, bár a következő nehézséget pont ez okozta, mert kétszer is újra kellett indítanom a telót, ugyanis két különböző bejegyzésnél is megakadt 99%-nál, majd 10 perc után "Megszakítás", aztán újabb 10 percig bámulom, amíg próbálja megszakítani, de mind hiába. Mostanra a legtöbb dolgot sikerült beállítanom, de a call log még mindig sehol, és még mindig meg kell csinálnom a T9 index adatok újraépítését minden egyes újraindítás után.
Szóval, most ott vagyok, ahol eddig is, sőt... Nem tudom, miért nem teszi fel a gyári CWM az updaterrel betallózott ROM-ot, és még mindig sz@r a híváskezelése... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Zelda Játékok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pedig a MIUI-val nem igazán szoktam.) Szóval betallóztam az 5.4.17-et az updaterrel, majd fel is tette azt, de ugye ilyenkor még utoljára a TWRP-vel, ezért gondoltam, újra nekifutok, és akkor már a gyári CWM-met fogja már használni a telepítéshez. Ez részben így is volt, reboot, majd valóban a gyári CWM fogad, de a telepítés Aborted-del leáll. Ezt párszor eljátszottuk még, új letöltéssel is, majd meguntam, és csináltam egy gyári adatok visszaállítását.
Majd a MiCloud szinkronizálása tréfált meg, ugyanis nálam mindig be van kapcsolva, de mégis csak az 5.4.2-ig szinkronizált adatokat állította vissza. Még szerencse, hogy csináltam egy local backupot is, bár a következő nehézséget pont ez okozta, mert kétszer is újra kellett indítanom a telót, ugyanis két különböző bejegyzésnél is megakadt 99%-nál, majd 10 perc után "Megszakítás", aztán újabb 10 percig bámulom, amíg próbálja megszakítani, de mind hiába. Mostanra a legtöbb dolgot sikerült beállítanom, de a call log még mindig sehol, és még mindig meg kell csinálnom a T9 index adatok újraépítését minden egyes újraindítás után.
Szóval, most ott vagyok, ahol eddig is, sőt... Nem tudom, miért nem teszi fel a gyári CWM az updaterrel betallózott ROM-ot, és még mindig sz@r a híváskezelése...