Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Oké, hogy a t-mobile színe a pink, de könyörgöm, akkor én is olyat kapnék hozzá? Akkor marad az alap fekete...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
HardSanyeee
őstag
Azért azért nem túl szerencsés, hogy ezek a tartozékok csak az X10 minihez jók Bár gondolom házilag le lehet valahogy szedni azt a műanyag pöcköt, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
zoli3
csendes tag
"a T-Mobile és a Vodafone ugye már árulja" ... a Vodafone melyik országban árulja, mert szerintem itthon - még - nem...
"Minden jó, ha a vége."
-
kcsa
veterán
Nem tudom ti hol látjátok, de X10 mini még nincs vodánál a weboldaluk szerint... pedig kíváncsi lennék egy vodás árra.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
puszta123
tag
pont ezt akartam írni, hogy a cikk végén énis egyből rohantam fel a vodafone.hu-ra h mennyi vodáéknál Sebaj sztem nemsokára ott is lesz.
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz HardSanyeee #2 üzenetére
Szerintem az a pöcök nem egyszerü müanyag hanem valami érintkezők is vannak rajta, az egyik hangfalon egy telefonkagylóval ellátott gomb van (talán). A távirányitós füles dugaszán is ugyanilyen pöcök van, nyilván a távirányitó miatt tartalmaz egy pár plusz érintkezőt. A sima mikrofonos füles dugaszán már nincs semmiféle pöcök csak a négyérinkezős 3,5 jack
[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
Lennier
tag
Ezekért az állandó X10 mini cikkekért fizet legalább valaki?
-
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #8 üzenetére
A távirányítós elméletedet jobban el tudom képzelni, de ha a hangszórón csak 1 gomb van akkor ott indokolatlan a használata.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz HardSanyeee #10 üzenetére
Még a távirányitós fülesen is indokolatlan, hisz amugyis 4 érintkezős a jack és az N95-nél is már úgy volt megoldva hogy a távirányitója tartalmazot egy nagy lapos elemet (CR2025) de ha a SE elem nélkűl oldotta meg akkor tényleg kellenek plusz érintkezők, ezt a témát még köd takarja...
Cseberből vederbe
-
Zugi
aktív tag
Elegem van a Telenorból, szégyen az a gagyi készülékkínálat, amit felsorakoztatnak. Jelen állás szerint mindössze 4 féle SE készülék, szemben a t-mobil által kínált 15 féle típussal. És még az sem biztos, hogy árulni fogja, de ha mégis, akkor az egyedüli, aki nem ad mellé fekete hátlapot? Nevetséges. Kár, hogy hozzájuk vagyok kötve egy flotta által, de ez így nagyon gyér, amit felmutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen