- [Re:] Hétfőtől előrendelhető a Realme X2 Pro
- [Re:] Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- [Re:] Megvásárolható a RoG Phone II Strix és Ultimate Edition
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- [Re:] ASUS ZenFone 6 - váratlan fordulat
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?
- iPhone topik
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Amazfit GTS okosóra
Hozzászólok Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Szerintem az a pöcök nem egyszerü müanyag hanem valami érintkezők is vannak rajta, az egyik hangfalon egy telefonkagylóval ellátott gomb van (talán). A távirányitós füles dugaszán is ugyanilyen pöcök van, nyilván a távirányitó miatt tartalmaz egy pár plusz érintkezőt. A sima mikrofonos füles dugaszán már nincs semmiféle pöcök csak a négyérinkezős 3,5 jack
[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1 (#8)
HardSanyeee
őstag
A távirányítós elméletedet jobban el tudom képzelni, de ha a hangszórón csak 1 gomb van akkor ott indokolatlan a használata.
-
LEFTHORSE1
őstag
Még a távirányitós fülesen is indokolatlan, hisz amugyis 4 érintkezős a jack és az N95-nél is már úgy volt megoldva hogy a távirányitója tartalmazot egy nagy lapos elemet (CR2025) de ha a SE elem nélkűl oldotta meg akkor tényleg kellenek plusz érintkezők, ezt a témát még köd takarja...
Cseberből vederbe
-
Zugi
aktív tag
Elegem van a Telenorból, szégyen az a gagyi készülékkínálat, amit felsorakoztatnak. Jelen állás szerint mindössze 4 féle SE készülék, szemben a t-mobil által kínált 15 féle típussal. És még az sem biztos, hogy árulni fogja, de ha mégis, akkor az egyedüli, aki nem ad mellé fekete hátlapot? Nevetséges. Kár, hogy hozzájuk vagyok kötve egy flotta által, de ez így nagyon gyér, amit felmutatnak.
Hozzászólok Aktív témák
ma Kiegészítők, melyeket az X10 minihez kapunk, kaphatunk vagy megvásárolhatunk.
- [Re:] Forza Horizon 4 - Battle Royale módot kap a versenyjáték
- Filmvilág
- [Re:] Nvidia ASUS-ROG-STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
- [Re:] Pioneer SE-MS5T Hi-Res Audio headset fejhallgató
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 4
- [Re:] Hétfőtől előrendelhető a Realme X2 Pro
- [Re:] macBook Pro 13" 2012 - i5 2,5 Ghz - 16 Gb Ram - 500GB SSD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...