- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
szupermacs #36 üzenetére
Nem egy suliba jártunk.
-
m.mate
csendes tag
"Mondjuk a cikk kihangsúlyozhatta volna, hogy nem magyar forgalmazóról van szó, hanem a fejlesztő cég magyar."
Én arra céloztam, hogy a fejlesztő és a forgalmazó cég egy és ugyanaz, tehát mindkettő magyar. Lehet én értettem félre, de én úgy értelmeztem, hogy a hozzászólás arra utal, hogy a fejlesztő magyar, a forgalmazó meg nem.Galaxy S4 GT-I9505
-
MeGabee
senior tag
-
Ha jobban beállítható a riasztás,sokak érdekelhet.
[ Szerkesztve ]
Nem foglalkozom gondolatolvasással, fárasztó.
-
kridli
tag
Mondjuk a cikk kihangsúlyozhatta volna, hogy nem magyar forgalmazóról van szó, hanem a fejlesztő cég magyar.
-
Mr. Deluxe
tag
Sok ertelmet nem latom.
-
stratova
veterán
Ha kikupálódik nem lehet rossz ketyere.
Gyerekkori emlékeket idéz fel. Csak felénk volt szokás kesztyűt gumiszalaggal a kabát ujjain áthúzva rögzíteni, vagy kulcsot a gyerkőc nyakába akasztani?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Mi van ha a lakásban van egy szekrény mélyén? Akkor hogyan lehet megtalálni? A GPS és a hang ilyenkor nem segít. Azért még a memóriára szükségünk van.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
PZsolt27
tag
Köszi a tesztet! Az idióta regisztráció miatt tuti nem ilyet veszek...
-
csongi
veterán
Regisztracio ezert? Bukott nalam a dolog.
nem sok ertelmet talalom, pedig en is letudom tenni a kulcsaimat ugy, hogy fogalmam sincs hol lehet
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Kissé túl van árazva, bár macskára és kutyára nem rossz megoldás. Viszont csak egy kulcscsomó miatt nem adnék ki több ezer forintot.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Beri78
őstag
tény, hogy vannak olcsóbban is ilyenek, de jó, hogy magyar fejlesztés, van support
remélem kinövik a gyerekbetegségeket majd, és akkor én is rendelek"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
m.mate
csendes tag
Nekem van ilyen, ha az ember rászánja azt a pár percet, hogy elbohóckodjon a hatótávolsággal a lakásban, hamar kiismerhető és az új app-ban tényleg ott a védett területes móka, a lakásban megszűnik a felesleges zenebona. Igaz, hogy van ilyen kínaiban is 2000 forintért, csak mondjuk nem biztos, hogyha akár angolul írsz nekik probléma esetén, akkor megfelelő választ kapsz, ellenben x-Sensóék azonnal reagálnak mindenre.
Galaxy S4 GT-I9505
-
Dhampir
félisten
Ezzel beengednének a Fehér Házba?
A napokban készülünk odamenni a Hygiene Team-mel és nagyon hasznosnak bizonyulna ez a kis eszköz arra az esetre, ha valamelyik kolléga elhagyná a partvisnyelét vagy a felmosóvedret. A Lajcsi fülbevalójára is akasztanánk egyet, nehogy sunykósba bekokózzon a klotyóban, különben barackot fog kapni Obamától. -
Csapoati
nagyúr
Ennek ugyan semmi értelmét nem látom, de biztos van egy kellő nagyságú feledékeny célközönség.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dr.FantastiK
őstag
ez (is) egy ujabb felesleges kacat.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
akosxyz
senior tag
Az a regisztrálás dolog elég érdekes
-
Paul119
addikt
Tipikus magyar narancs
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Jaj, istenem!
Egy egyszerű probléma bonyolult és kellően drága megoldása. *facepalm*
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Hadrian
tag
Húszon éve a fütyülős kulcstartó volt erre a célra. Nem rossz dolog, de az emberek lustaságát növelik az ilyen dolgok.
-
Quasi_modo
nagyúr
Hogy a hozzá való alkalmazáshoz külön regisztrálni kell az elég vicces.
valami
-
crue
őstag
Felesleges kacat és még használhatatlan is.
-
Nekem tetszik, tök jó találmány!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Kapanyél
őstag
Nálam ez a csésze szar kategória.
Ennél a párfilléres kínai kulcskereső is hasznosabb: nyomod a színt, csipog a szekrény mögött...
Ha ennél komolyabb kell, akkor GPS-es nyomkövető kell, pl. amit kutyákra szoktunk tenni; pár éve még 50+ ezrest kellett érte fizetni, most már elérhető $100 alatt bőven egy készlet.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
szupermacs
veterán
Jópofa cucc, nem is olyan drága a funkciójához képest. Talán egy későbbi kiadására befizetek, ha már jobban működik.
-
Sebestyen01
őstag
Latom a zenfon meg megmaradt lehet nem veletlen! A cumo mrg otletes.
-
MeGabee
senior tag
Uhh,jókor jött a teszt,már készültem rendelni belőle.....
Pozitív hogy egy full magyar fejlesztésről beszélünk,remélem tényleg tudják javítani a gyerekbetegségeket.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ez az első ilyen termék a piacon, de többet igyekszik nyújtani konkurenseinél. Tárgyak megtalálásához valóban elég jól használható, csak azt kell elviselni, hogy néha őrületbe is kerget.
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok