Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Dr.Anonymus #30 üzenetére
sőt, anno a Kaiser-en is jó volt, úgyhogy biztos nem a HTC hibás. logikus, mi?
-
moonman
titán
válasz
Dr.Anonymus #27 üzenetére
szerintem inkább a HTC-t kéne fosoznod, a NoDo-ban ugyanis semmi eget rengető wi-fi javítás nem volt. engedélyezték a több wireless profil használatát és kiírják az about-hoz a MAC-címet, ennyi történt.
valószínűleg inkább a NoDo-val egybecsomagolt HTC firmware frissítés javíthatott a dolgon. az Omniával semmi wi-fi problémám nincs, sőt még olyan hálózattal is stabilan tartja a kapcsolatot, ami olyan gyenge (földszinti ap), hogy a HD2 hol látja, hol nem.
-
moonman
titán
"Sokan panaszkodnak, hogy ha véletlen megérintenek egy szövegrészletet, máris felugrik a kijelölést megvalósító vezérlő."
mondjuk szerintem kényelmesebb, mint a régi/másoknál látott tap-and-hold művelet. "véletlenül" ne bökdössük a képernyőt
de ha mégis kijelölünk egy szót, na és? melléböksz és leveszi. szerintem teljesen jó lett az implementáció, egyetlen problémát látok csak: ha nem használod a szövegkiegészítést, akkor az egy darab paste gomb miatt mégis fenntartja azt a vastag sávot. jobb lett volna, ha a copy gombhoz hasonlóan a szövegmező fölé helyezné azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest