Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

Dual bootos kéne mint EZ a tablet, bár lassan eljutunk oda hogy az lesz a májer aki 9.7"-t rak a fejéhez telefonálni.

• Upo

addikt

válasz panaro #27 üzenetére

Hát nekem nem ez az android életérzés, a lefagy-belassul-szaggat az nem az android hibája, talán normális készüléket kellene használni. Ha lenne egy olyan hardver minimum mint a win phone telóknál akkor azzal se lenne gond. Mondjuk a szolgáltatókat se kell félteni, horror árakon nyomják a felhasználóknak a gagyibbnál gagyibb telókat, 256 ramos, 300M tárhelyes készülékeket ajánlgatnak, aztán csodálkozunk hogy az androidról mondják hogy szar. Annak idején mikor lejárt a 2 év rabság akkor hívtak a lilák hogy akarok-e hosszabbítani és adnának készüléket is, be is ajánlottak majdnem 40e+2év-ért egy Galaxy Young-ot :W :C (akkor Defy-m volt). Akkor besokalltam és vettem kevesebbért egy quad core 1G ramos telót, de utána a Moto G sem került annyiba. Azt a Galaxy-t azon felül hogy fényévekkel gyengébb a Defy-nél, biztos hogy falhoz vertem volna pár óra használat után. Azokat kellene átkozni akik ilyen vackokra tesznek úgy androidot hogy tudják hogy szar lesz. Az a Young pl. egy Corby szerű szoftverrel használható lenne, esetleg firefox os...
    Ja és azért a pénzért lett volna sokkal normálisabb droidos telefon, de véletlenül sem azt ajánlják, biztos ki kell nyomatni a használhatatlan beragadt vackokat. Aki meg utánajárás nálkül rábólint az meg megérdemli...

Új hozzászólás Aktív témák