- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
+1 Én is ezt szoktam csinálni.
Nem korrekt úgy leminősíteni 1 kamerát, hogy 1 vagy 2 képet csinálunk valamiről.
Sajnos egyre többet látom, hogy az adott készülék legyen az alsó - közép - felső kategória, rossz fotókat lő.
Ilyen nincs, lehet nem a telefonnal van a baj, hanem a fotózó emberrel. Ma nagyon ritka, hogy 1 telefon kritikán aluli képeket csinál. -
h3lios
addikt
A Nokiának házon belül ott a 808, nem fognak neki házon belül konkurenciát állítani. Az szín tisztán kamera mobil, de a mostani csúcs telókba nem is lehet olyan minőségű képrögzítőt rakni, mert az megöli a formatervet és akkor azon menne a fikázás, hogy hát milyen vastag már.
-=Ghost=-
És milyen hardware van benne ?
Szép és jó a WP 8-as telefonok tudása, de az androidos csúcs telók még mindig oda - vissza verik őket, nyers erőben. (fel ne hozza valaki a smooth rendszert) -
h3lios
addikt
Tetszik a Design, de tényleg sok a hely pazarlás. Nálam a Nokia a favorit, ha WP-t kellene venni. Eddig nagyon utáltam, már már fikáztam a WP-t, de a 8 és a Nokia 920 kezd megtetszeni. Egy a baj, hogy irgalmatlan drága. Jelenleg nincs értelmes, szép és minőségi WP telefon megfizethető áron, mind jócskán 100 + .
A véleményem az, hogy a Nokia Lumia 920 nagy sikereket érne el és durván megugrana a WP 8 részesedése, ha a készüléket 100-120 ezer Ft környékén árulnák (még én is megvenném). De így, hogy ennyi pénzért kaphatok majdnem 1 iPhone 5-öt, HOX+-t, S3-at, szerintem nem alternatíva ez a készülék sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest