Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
És az első generációs telefonok megkapják ezt a frissítést?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
lócz
csendes tag
Szerintem a 2. generációs telefonokra lesz frissítés, mert nem én lennék az egyetlen aki rögtön váltana másra pont ez miatt, és azt a Microsoft nem engedheti meg magának. No de majd látjuk (olvassuk) idővel...
Sony Ericsson Xperia Arc S
-
Tomy Yayo
senior tag
-
YankeeRose90
csendes tag
Miért ne kapnák meg? Nincs a Microsoft olyan jó helyzetben, hogy így kicsesszen a júzereivel. Nem beszélve akik mostanában kisebb vagyont csengettek ki egy LUMIA-ra. Teljesen irracionális lenne a hardveres követelmény, a kisebb kijelzők támogatása, a kötöttségek, stb. Most is jönnek ki olyan modellek, amik azonos hardveren ketyegnek, mondjuk egy Optimus 7-el, vagy Omnia-val. Ha egy új ZTE megkapja, akkor a First gen. is. Szerintem.
-
Alexios
veterán
válasz
YankeeRose90 #6 üzenetére
És gondolom soha senki nem látott olyat, hogy egy cég hülye döntést hozott volna
-
YankeeRose90
csendes tag
Rossz döntés = Pápá májkröszoft
Nagyon jó a WP7, de azért ami jár az jár...
-
hunter84
aktív tag
Olyan pletykát is olvastam - ismétlem pletykát - hogy a mostani telefonok nem a WP8-at kapják meg, hanem egy külön frissítést, ami 7.6 vagy 7.7 lesz.
-
catroot
veterán
válasz
YankeeRose90 #8 üzenetére
Pedig esélyes, hogy az Omniánkon max. 7.7 lesz.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Cyberpunk
félisten
Hmm ha a Nokia a 808 optikáját belerakja egy WP8-as készülékbe, akkor elgondolkodunk rajta.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
YankeeRose90
csendes tag
Én aszondom nektek, hogy nagyon brutális újítások kellenének ahhoz, hogy ne érje meg optimalizálni a jelenlegi modellekre az ,,új" rendszert. Ha meg már frissülnek a régi modellek, az is befektetett munkát igényel, szóval totál értelmetlen az egész. Olyan durva újítások meg nem hiszem, hogy lennének. Lesz pár új csempe, pár új funkció, szkájp? Höhö... Hát azért meg nem veszünk új telefont.
-
Sequoyah
tag
Tekintve hogy az első és második generációs telefonok hardveresen szinte ugyanazok, nem hinném hogy meg lennének különböztetve. Vagy mindenki megkapja a WP8-at, vagy senki sem, deakkor viszont jár a vele közel egyenértékű WP7.7.
Persze ez magánvélemény a kiszűrődő infók alapján.
-
Alexios
veterán
válasz
YankeeRose90 #12 üzenetére
új felbontások, erősebb hardver, micro sd támogatás, nfc. Szóval azért az új készülékekben nemcsak skype támogatás lesz azt kész.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Eltérő/több felbontást is támogat majd, no meg a több magvas procikat had nőjön az e-nemi szerv itt is.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
benczeb
aktív tag
Vajon a Lumia 610 megkapja? Szerintetek?
-
cseremanus
tag
válasz
Állítólag ebben már menni fog a MASS STORAGE
Ez WP fronton már nagy újítás"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
YankeeRose90
csendes tag
Így van. Ráadásul Elop is bejelenté vala, hogy még a 610 alá is nyitni szándékszik, szóval van némi ok a bizakodásra. Ráadásul ha belegondoltok, a Microsoft is arra törekszik, hogy a rendszer egységes legyen, telefonon, tableten, PC-n. Erre most szétválasztaná a Wp7.(6)-ra és WP8-ra a mobilos részleget? Nagy hülyeség lenne
-
cseremanus
tag
válasz
YankeeRose90 #19 üzenetére
De viszont jobban megérné nekik,hogy az alsóbb kategóriában is tudnának szerepelni gyengébb hardverrel és szoftverrel!
"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
YankeeRose90
csendes tag
Annyira nagyon nem lesz gyopár az alsó(bb) kategória sem, hogy ne bírná a rendszert a hardver. Az, hogy a hájgend cuccokba már több magos proci lesz, az sem a rendszer miatt kell, hanem nyilván majd a full HD meg esetleg a játékok miatt. Azért ne feledjük, ez nem android
-
cseremanus
tag
válasz
YankeeRose90 #23 üzenetére
Igazad van ennek sokkal kisebb a rendszer követelménye,de ha megnézed,hogy a 7.5 is néha megakad a 610-en akkor a 8... Hát nem tudom
-
Alexios
veterán
válasz
cseremanus #24 üzenetére
Miért, a verziószámnövekedés és a rendszerigény hogy függ össze?
-
YankeeRose90
csendes tag
Hmm, mondjuk nem próbáltam még 610-et, de legyünk optimisták. Mi az a nagy innováció, ami belassíthatná a jelenlegi két generációt?
Erről spekulálhatnánk ítéletnapig is, addig meg úgyis kiderül mennyire lesz nagyvonalú a májkröszoft. 20.-án majd lőn világosság.
-
cseremanus
tag
válasz
YankeeRose90 #26 üzenetére
ENNYI
-
Blyan
félisten
Mi lehet az? Mondjuk az új, W8-as kernel?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
YankeeRose90
csendes tag
Hát, ha valami eget rengető böszmeség miatt a wp8 kerneltől meghallna a telefonunk, akkor zún-olhatunk tovább
-
Blyan
félisten
válasz
YankeeRose90 #30 üzenetére
Nem halna meg, csak emiatt valszeg nem lehet frissíteni majd, a kernel cserélhez flashelés kellen - elvileg. A Zune meg nem alkalmas erre. A gyártók meg nem hiszem hogy kezünkbe adnának egy flash toolst.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nuke7
veterán
szegény nokiának sikerült - ha lehet - a symbian után mégjobban mellényulnia ezzel a wp oprendszerrel
https://youtube.com/user/nuke7
-
Blyan
félisten
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Az oprendszer frissítés hivatalosan a Zune klienssel történik, elvileg az meg nem képes kernelszintű változtatásra - legalább is sosem kellett ilyet csinálnia, így erre jelenleg biztosan nincs felkészítve.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
Quasi_modo #34 üzenetére
ugyértem, miután a symbian-t nem tudták a kor elvárásainak megfelelően átszabni - átírni; rossz döntés volt szeritem csak a wp-be fektetni...
https://youtube.com/user/nuke7
-
neooen
aktív tag
Mondod te (mondjátok ti). Ne haragudjatok meg, ha nem fogok az ilyen kijelentések előtt leborulni. Talán Nokiáéknál is maradt egy kis hozzáértés. Majd 1-2 év múlva visszatérünk rá, hogy mi volt hiba és mi nem...
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
H-ger
tag
a WP 7-re fejlesztett 100 000 alkalmazás kompatibilis lesz a WP 8-al ??????
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
Воланд
titán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
nem lehet tudni. lehet, hogy ket frissites lesz, pontosabban lesz egy 7.akarmennyi, meg lesz a rendes wp8.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Skype integrációval, átdolgozott kamera kezelőfelülettel és még mélyebb SkyDrive integrációval kecsegtet a Microsoft új telefonos operációs rendszere.
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assassin's Creed: Mirage - Íme a launch trailer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest