- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
dreamdancer #66 üzenetére
Ott a szmájli a végén, mert hülye azért nem vagyok. Nem fogok statisztikákat átnézni, vagy szerinted azt tettem?
Az emberek milliós nagyságrendekkel özönlenek a wp8-ra, mert az android minden 2. kattintásnál lefagy, és alig megy rajta alkalmazás. Na ezt vedd komolyan. XD
(Annak speciel, hogy mi értelme van a szavaim kiforgatni, amikor te is látod a "minden magyar fotós" után mit írtam, nem értem)
-
blade zte
őstag
Nekem még a blademen is volt rootolva 4.0. Még a 4.2-ig is eljutottam, egyedül azért nem használtam, mert a gapps nem müködött megfelelöen. Pedi az csak 600mhz volt.
. A picit "kaland kedvüek" számára az android az egyik leghosszabb életü oprendszer.
Amúgy hamár oprendszerek: jöhetne már egy HTC HD2 féle telefon. Miért nincs több ilyen, ezzel a minden ráhackelhetöséggel?
-
blade zte
őstag
Azért mert a wp-ben lévö snapdragon s4 messze erösebb proci, mint a tegra 2. Azért mondom, hogy nem a legelsö kétmagosok(a tegra 2 a tabletedben 2011 elején, míg az s4 2012 közepe felé) . Tényleg nem igazán tudjátok mit tud a telefonotok geek oldalról nézve.
Csak a dizájnról beszéltem, ahhoz kétségem sem fér, hogy nem kapok egy másik OS-t, teljesen, minden funkcionalitással. (De olyan érzést kelthetek vele, ha picit átprogramozom.
)
Dreamdancer: a nokia 808, és 1020 fórumokon folyó diskurálásokat elnézve kb minden magyar fotós, aki picit jobban ért a telefonhoz, azt használja. Nincs is szó másról, csak képeket pakolnak ki, meg beszélnek az élességröl stb.
-
blade zte
őstag
Szerintem ez az "android 2x annyi erejü hardverral tudja azt, mint egy wp hardvere" féle kijelentés már elavult. Igaz volt kb az elsö generációs kétmagosoknál (galaxy s2). Egy középtudású kétmagos android is megtudja csinálni azt, amit a középtudású wp8. A ram meg sok, hogy egyszerre sok alkalmazást tudjon futtatni, és ez egyben elönnyé fordítja az egyszerre sok futtatott appot hátrány helyett. Persze ez relatív, bár vicces, hogy a kis wp market kontroláltabb, mint a nagyon nagy google play.
Miért használna akkor a samsung, söt a htc 4.7 hüvelyken is? Valamennyit csak hozzáad. Szerintem a fullhd kéne hogy legyen a standard 4.7-töl 7-ig. Mert egységes lenne a felbontás végre, és 7 hüvelyken is alig látunk pixeleket. Na ennél feljebb szerintem sem kell.
Kinézet... különben elég egy android launcher (holo metro/modern felület? Mmm
), az alkalmazások meg úgyis magukhoz igazodnak.
-
blade zte
őstag
Számomra a probléma nyitja:
Lehet, hogy nem nézik a többi dolgot (amit azért én kétlek, én magasról tojtam a kamerára vásárláskor, mégha nem is felsökategos volt), de akkoris látjuk, hogy a WP telefonok az elejétöl kezdve (bár akkor azért még pariban voltak) sohasem rendelkeztek a kamerán kívül egetrengetö specifikációkkal, söt inkább a középkategóriát képviselték. Hardveresen csak a kamera, amit ténylegesen hirdetni tudnak. Szoftveresen meg próbálnak csigalassan érkezö frissítésekkel felzárkózni.Megoldás? Hamár úgyis "optimalizált", akkor a kétmagos procin kívül mindenben csúcs hardver kéne. Mert fullhd-t nem lehet optimalizálni, hogy hd-ban is azt lássad...
Az embereket így könnyebb lenne megvenni. Engem meg nem érdekel a fotózás, ezért meg sem fordult a fejemben a nokia. És kész, ennyivel el is döntik mások, ha csak nem a kinézet miatt nézik ki, mert nincs más, ami egyértelmü elöny. Szoftveresen elsö ránézésre egy tudatlan embert jobban vonz a fullhd-ban csillogó galaxy s4 színes menüje sok funkcióval, mint pl olyan 10-20 db kocka fekete alapon. Persze ez az én nézeteimen alapul.(mindig is "okosabbnak" éreztem valahogy a windows 7, és az alatti UI-ra hasonlító eszközöket, mint amelyiken csak pár hatalmas ikon van)
És itt nagyrészt csak a negatív vonásait akartam kiemelni, amik visszatartják.
-
blade zte
őstag
Amiket én "igazi" androidos gyártóknak tekintek (samu, sanyi, hát é cé kíméljenek), annál nincs gond.
A windowson belül is van azért példa erre, az lg az már wp7.8-ra nem upgradolta a telóit így van? Nyugi, ha ugyanakkora kínálat lenne, és ugyanannyi cég, azért más lenne a helyzet. Most még messze nem tudja a wp lefedni a különbözö alkalmazási irányzatokat. Van az átlag felsökategória, az átlag középkategória (átlag alatt azt értem, hogy pl. nem phablet, avagy ütésálló), és van a fényképezés. Ebböl is csak az elöbbi 2-ben van választék is. -
blade zte
őstag
A támogatásos határidö dolog szerintem nem jó. Azt amit kiadnak, azt támogassák is ugyanannyi ideig, mint a pl. 2 évvel ezelöttit. Tehát inkább az egészet úgy kéne csinálni, hogy az elsö generáció nem, de pl. A 2. már megkapja a következö OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest