- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
válasz
blade zte #61 üzenetére
OMG.
"Minden magyar fotós".
Oké, tudod mit, még csak nem is vitatom, az egyszerűség kedvéért. De az csak egy fórum, ahova mondjuk 100 ember jár - erre mondják, hogy rétegmodell. Ne vitatkozzunk már a 808 népszerűségéről és eladásairól, a számok (a Nokiáé és a Symbiané) magukért beszélnek. A 808 egy technikai demo volt, Nokia presztizsbemutató, ha a statisztikákat elkezdjük boncolgatni, abból az jön ki, hogy maximum. 1-1,5 millió készülék kelt el belőle egy év alatt világszerte. -
NGA
addikt
válasz
blade zte #58 üzenetére
Nekem volt asus transformerem, ami 2 magos, de messze volt attól az élménytől, amit a wp nyújt.
Látom még mindig képtelen vagy megérteni, hogy a wp löncser nem azonos a wp-vel? Attól mert a win7-re rárakok egy osx skint, még nem lesz belőle osx. Csak magad vered át vele.
dreamdancer: A józan logika alapján az emberek strapabíró acélfelnivel és fekete műanyag lökhárítós autókkal járnának, mégis súlyos pénzeket fizetnek a sérülékeny alufelnikért és elvárják a fényezett lökhárítót.
Azért ez nem igy van. A jó alufelni amiatt terjedt el, mert könyebb, mint az azonos méretekkel rendelkező acélfelni, és igy a rugózatlan tömeg is kisebb, jobb az úttartása az autónak, és merevebb is. A fényezett lökháritó meg már 1996-ban is az alapfelszerelés része volt pl a VW-nél, nekem egy G3-asom van, CL alapfelszereltség, fényezett lökháritóval. És szarul is néz ki. Hiába vigyázok én, ha más letolatja. És ha a mai autókat vesszük, akkor rengeteg fényezett lökösön ott van az a gusztustalan műanyag védőcsik, hogy megvédje az éleket. Pont mint a gagyi üléshuzat a szép gyári üléseken, vagy a gagyi műanyag tok az iphone-on.
-
NGA
addikt
válasz
blade zte #56 üzenetére
"sohasem rendelkeztek a kamerán kívül egetrengetö specifikációkkal, söt inkább a középkategóriát képviselték. "
Már megint a droidból és magadból indulsz ki. Az emberek jelentős részének a leghalványabb fogalma sincs arról, hány magos a telefonja, mekkora a felbontása (ha megmondod neki, akkor elképzelni sem tudja mekkora az) és hogy mekkora a proci órajele. Főleg úgy, hogy a WP-hez nem kell 2 giga ram, 4x1,5 ghz-es proci ahhoz, hogy gördülékenyen elfusson. Értsd meg végre, hogy rajtad, és a sok droidos kockán kivül a specifikációkra nem reszelik a cerkát. Én azt sem tudom, hogy a 2 mag a telómban 1 vagy 1,2 ghz-en megy-e. Csak azt tudom, hogy 2 mag van benne.
"Hamár úgyis "optimalizált", akkor a kétmagos procin kívül mindenben csúcs hardver kéne. Mert fullhd-t nem lehet optimalizálni, hogy hd-ban is azt lássad..."
Meséld el már nekem, hogy 5 colban mi a bubánatos értelme van a FullHD-nek? Az emberek még tv-ben is megveszik a sima HD-t, pedig azon már látható is. Ez egy ilyen rendszer, itt a lehetőség meg lesz a FullHD-re, de nekem tökéletes a 4"-on a 800x480. Főleg úgy, hogy sokan megveszik droidban a HVGA-t is.
"Persze ez az én nézeteimen alapul."
Pontosan. Másnak meg a sok csiricsáré statikus ikonok, meg az akksizabáló widget nem tetszik.
Nekem pl CSAK a WP felülete jön be, hiába van ipad-om, ha megtehetném, vennék inkább egy Surface RT-t, annyira bejön a csempe.
Nem vagyunk egyformák. Amitől más behány, én arra élvezek. És forditva."Szoftveresen meg próbálnak csigalassan érkezö frissítésekkel felzárkózni."
Na ne viccelj, itt legalább MINDEN készülék megkapja a frissitést, nem ugy, mint a droidon. Ezen nem változtatnak félévente, hogy máshogy nézzen ki.
-
Tévedés. Minden WP telefon megkapta a 7.8-at, legyen az LG, vagy Dell Venue Pro (mind a kettő mögül kihátrált a gyártó), de a Microsoft mindenkinek kitolta az upgradet, sőt azóta is jönnek kisebb-nagyobb toldozások-foltozások pl. a 2nd gen Nokia készülékekre is.
Azért az alig egy éves készüléktámogatásának hiánya Android fronton (lásd a legutóbbi HTC Desire körüli botrányt) szerintem kicsit problémásabb, és egyáltalán nem az "annál nincs gond" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest