- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Továbbra se olvasod el, amit írok? Jó így fórumozni?
Leírom megint, hátha nálad nem látszik az előző: Vannak olyan boltok, ahol a MS Marketplace-nél sokkal több alkalmazás van fent. Pl. a Handango-n jelenleg 5279-et böngészhetek, amiket az én készülékemhez ajánl. Ezen kívül max. egy freewarepocketpc.net-et érdemes megnézni, mert előbbin sok free nincs fent. -
erdoke
titán
Értelmezve olvasást még tanulni kell. Vagy átugrottad az első mondatomat?
PC-re is össze tudom szedni 2-3 oldalról a dolgaimat, nem teszi próbára az IQ-mat PDA-n sem. Persze egy átlag amerikai iPhone usernek nagyon hasznos, ha egy előre leválogatott, cenzúrázott helyen kötelező neki beszerezni mindent. -
erdoke
titán
Ugyanazt megtalálod 3-4 helyen. Miért kellene mindegyikről letölteni? Természetesen a boltok a fizetős alkalmazásokat gyűjtik csokorba, ingyeneseket más oldalakon találsz, de ezekből is van néhány nagy, ahol szinte minden megtalálható.
Mi nem működik a készülékeden, amikor kiveszed a dobozból?
Én feltettem pár dolgot, amit már megvettem korábbi készülékekre, fórumozás közben találkoztam pár hasznos tweak-kel, amit feltettem, és kb. ennyi. Ezek nélkül is teljes mértékben használható a készülék arra, amire én szeretném. Nyilván ezért vettem ilyet...(#6) plus44
Ilyen eddig is létezett, én már többször is vásároltam pl. a Handango-n. A Mobihand több platformra is kínál alkalmazásokat, itt mindent megtalálsz egy helyen, kivéve a saját boltot erőltető cégek telefonjait. Sőt, rakhatsz a kosárba autós töltőt is a szoftver mellé. -
erdoke
titán
A Microsoftnak semmi köze a boltokhoz, itt nem kényszer egy furcsa elbírálási rendszerrel megvert bolt használata. Kb. olyan, mintha odaállna az Adobe elé, hogy a honlapját legyen már szíves a MS-éhoz illeszteni, mert nem egységes felületről vásárolható meg a Photoshop és az Office.
Ha nem tetszik a folyamatosan bővülő Marketplace, akkor átfáradsz a Handango-ra vagy a Mobihand-re vagy egy másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest