- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ezzel csak az a problema, hogy onnantol kezdve, hogy megoldjak, hogy cserelgethesd a felsö üveget, porosodni fog az alatta levö, ami rohadt zavaro lesz.. Regen is utaltam, mikor a cserelhetö elölapos (jobb esetben, akkor legalabb le lehet szedni kitisztitani ugye..) telonak a kijelzöje belül tiszta por volt es ha ugy esett ra a feny akkor ott vilagitott. Raadasul azok ilyen kis picsa kijelzök voltak, kepzelheted hogy nezne ki 4"-on.
paperboy: Ezeket ha jol tudom, kezelik valamivel, hogy ne gyüjtse annyira az ujjlenyomatokat, gondolom, ez a reteg kezd el karcolodni az idö mulasaval.
Nyilván.
Vagy csak szervizben, célszerszámmal lehet cserélni, vagy porosodhat, ezen nincs vita.
Ráadásul több üvegréteg valószinűleg a fényt is érdekesen törné, és elég sokat el is nyelne belőle - valamit valamiért. -
paperboy
senior tag
Ezzel csak az a problema, hogy onnantol kezdve, hogy megoldjak, hogy cserelgethesd a felsö üveget, porosodni fog az alatta levö, ami rohadt zavaro lesz.. Regen is utaltam, mikor a cserelhetö elölapos (jobb esetben, akkor legalabb le lehet szedni kitisztitani ugye..) telonak a kijelzöje belül tiszta por volt es ha ugy esett ra a feny akkor ott vilagitott. Raadasul azok ilyen kis picsa kijelzök voltak, kepzelheted hogy nezne ki 4"-on.
paperboy: Ezeket ha jol tudom, kezelik valamivel, hogy ne gyüjtse annyira az ujjlenyomatokat, gondolom, ez a reteg kezd el karcolodni az idö mulasaval.
Az eredmény akkor is ugyanaz...
-
dani3l
őstag
Szendvicsszerkezet. Egy willow, egy távköz, egy willow, egy távköz. És még így is vékonyabb, mint egy Gorilla Glass

És már csak egy ügyes kialakításra lesz szükség, hogy otthon is lehessen cserélgetni a felső üvegeket.Ezzel csak az a problema, hogy onnantol kezdve, hogy megoldjak, hogy cserelgethesd a felsö üveget, porosodni fog az alatta levö, ami rohadt zavaro lesz.. Regen is utaltam, mikor a cserelhetö elölapos (jobb esetben, akkor legalabb le lehet szedni kitisztitani ugye..) telonak a kijelzöje belül tiszta por volt es ha ugy esett ra a feny akkor ott vilagitott. Raadasul azok ilyen kis picsa kijelzök voltak, kepzelheted hogy nezne ki 4"-on.
-
paperboy
senior tag
Egy idő után az összes "karcálló" réteg el kezd karcolódni, vagy, hogy úgy mondjam az idő múlásával mintha veszítene a "képességéből". Tapasztalt... Persze az első pár hétben, hónapban még neki lehet esni kulcscsomóval, akkor még bírja, de később már sajna nem...
-
RaveForce
veterán
Ja, nekem is feltűnt, hogy hiába volt tokban az SGS2, mégis összekarcolódott a kijelzője.
Megjegyzem, hogy erre akkor figyeltem fel, amikor tok helyett egy szilikon védő ... izére váltottam, és fel kellett helyeznem a védőfóliát. Mikor tisztára sikáltam, és megcsillant a lámpa fényében, akkor néztem, hogy jé, ez karcos. Addig fel sem tűnt ... pláne nem az ujjnyomok mellett.
Viszont ez a kijelző úgy érdekes lenne, hogy mondjuk fel lenne tekerve egy hengerre, és ha éppen kell, akkor kihúzni ... mint a Vörös bolygóban

tippem szerint azok a mikro karcok nem magában az anyagban vannak, ahhoz tul vékonyak, hnem a felületi kezelésben(lakkozás?), aztán lehet h csak tulgondolom

-
-=RelakS=-
veterán
Ja, nekem is feltűnt, hogy hiába volt tokban az SGS2, mégis összekarcolódott a kijelzője.
Megjegyzem, hogy erre akkor figyeltem fel, amikor tok helyett egy szilikon védő ... izére váltottam, és fel kellett helyeznem a védőfóliát. Mikor tisztára sikáltam, és megcsillant a lámpa fényében, akkor néztem, hogy jé, ez karcos. Addig fel sem tűnt ... pláne nem az ujjnyomok mellett.
Viszont ez a kijelző úgy érdekes lenne, hogy mondjuk fel lenne tekerve egy hengerre, és ha éppen kell, akkor kihúzni ... mint a Vörös bolygóban

-
blackydan
senior tag
Nem semmi, remélem mihamarabb találkozunk vele élőben is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szendvicsszerkezet. Egy willow, egy távköz, egy willow, egy távköz. És még így is vékonyabb, mint egy Gorilla Glass

És már csak egy ügyes kialakításra lesz szükség, hogy otthon is lehessen cserélgetni a felső üvegeket. -
Bambalazs
senior tag
-
Agro
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
-
Bambalazs
senior tag
-
nord_
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
Ultrabookba is jó lesz ez nemcsak mobilba hajrá.

-
ollie
MODERÁTOR
-
Maxentius
addikt
És jöhetnek az "intelligens" szélvédők, motorossisakok, napszemüvegek, stb.
Na akkor ezt most kombináljuk a két kijelzős Asus Taichi-val...

-
b4zsi-
őstag
Ez mind szép és jó, remélem minél hamarabb elérhető lesz. Ennek ellenére ha nem a kijelző, majd a többi elektronika reped/törik/pattan le ha az ember leejti, esetleg ráül, eldobja, ilyenek. De csak így tovább! Majd ha elérik azt hogy ha leejted a telefonod az visszapattan a kezedbe, na, akkor hátradőlhetnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem lebegő telefonok lesznek. Nem tudod őket majd leejteni...csak nem szabad hosszabb időre elengedni, mert felszállnak majd mint a héliumos lufi...
-
debrejo
senior tag
Ez mind szép és jó, remélem minél hamarabb elérhető lesz. Ennek ellenére ha nem a kijelző, majd a többi elektronika reped/törik/pattan le ha az ember leejti, esetleg ráül, eldobja, ilyenek. De csak így tovább! Majd ha elérik azt hogy ha leejted a telefonod az visszapattan a kezedbe, na, akkor hátradőlhetnek
-
tothmaxy182
őstag
-
M3oH
addikt
remélem nem, ebből a mondatból kiindulva:
"Gorilla Glass 2-nél nyolcszor vékonyabb kivitele ellenére is közel azonos ellenállósági paraméterekkel bír"
Nekem még a GG1-et se sikerült megkarcolnom 1 év alatt normál használat melett úgy hogy a lakás kulcsom és a telefon nap hosszat egymás társaságában mulatják az időt a zsebemben
GG1 karcolassal mar talalkoztam, nekem is van pl, bar nem en kovettem el GG2rol nem tudok nyilatkozni.
(#11) Edenyke: szerintem ez nem nagyon torik szilankokra.
-
b4zsi-
őstag
Ez már forgalomba került azóta? Valakinek , ha van róla infója ossza meg nyugodtan.
Ez is eléggé jónak tűnt akkoriban. -
Zirowe
nagyúr
Ez mind szép és jó, de gondolom ez is szilánkosra törik ha a mobilt fejjel lefelé ejtem le.
-
Dagidög
senior tag
Nagyon szimpatikus, jöhet mindenféle mobil termékbe!
Az 50 km-es hossz meg elkél majd, egyre nagyobbak a mobilok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Probber
őstag
Ilyen és ehhez hasonló megoldásokkal minden évben találkozunk legalább egyszer így hír formályában. Nem most lesz az, mire ez egy eszközbe/készülékbe kerül.
-
Agro
senior tag
remélem nem, ebből a mondatból kiindulva:
"Gorilla Glass 2-nél nyolcszor vékonyabb kivitele ellenére is közel azonos ellenállósági paraméterekkel bír"
Nekem még a GG1-et se sikerült megkarcolnom 1 év alatt normál használat melett úgy hogy a lakás kulcsom és a telefon nap hosszat egymás társaságában mulatják az időt a zsebemben
-
M3oH
addikt
Durva. Bar, gondolom karcolodik ez is.
-
Bambalazs
senior tag
A maximális méretről az 50 km city tablet ugrott be

Tomy Yayo: abban nincs annyi pénz...
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha ez már ennyire "kész" állapotban van, és tudják gyártani kilométer hosszú szalagokban, akkor mi a francért nem ezt használják már most a mobilgyártók a GG2 helyett??? Simán átugorhatták volna.
-
TheSaurus62
tag
És jöhetnek az "intelligens" szélvédők, motorossisakok, napszemüvegek, stb.
-
dani3l
őstag
Legalabb nem törik el az elsö leejtesnel..
-
Mr President
senior tag
Jöhetnek az übervékony mobilok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 14AGP11 Ryzen AI 7 OLED 16 GB 512 GB SSD Dobozos új 2026-os Model
- DELL Latitude 7320 detachable,13",FHD+,2 az 1-ben,i5-1140G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 251 - 254 Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)