Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Lacy85>

addikt

LOGOUT blog

válasz weberzolee #76 üzenetére

"Tehát most azt mondod, hogy az összes eddigi bug az IOS 11-ben általános volt? Mert ha hiszed ha nem (de gondolom nem) nekem egyik hiba sem jelentkezett. Nyilván elfogult vagyok."

Igazad van, volt kb.4 ember, akiknél soha egyetlen hiba nem jelentkezett, és kezdetektől fogva tökéletesen működött az iOS 11. Kitalálod, hogy ki az a 4 ember?

"Inkább mondjuk úgy, hogy neked nincs vele gondod. Ha jól emléxem pont egy bug miatt állt le a frissítés kiadása is."

Amit kb. pár nap alatt orvosoltak is. Viszont azóta mi a gond vele?

"Micsoda hátrány, hogy 1-2 héten belül minden olyan hibát igyexik kijavítani"

Ez is egy nézőpont, viszont nálam nem épp a pozitívumok közé tartozik az, hogy egy 9 hónapja kiadott
    rendszert még mindig foltozni kell, mert újabbnál újabb hülyeségek jönnek elő rajta. De ha ezt jelenti a híres Apple minőség, akkor rendben van.

"Ez által én vagyok a hangos fanatikus. Te bejössz ide az S8+ -oddal, betrollkodsz hogy szar és te nevezed magad békés fórumozónak és lehurrogsz mindenkit aki nem Androidot használ és esetleg megvédi az IOS -t."

Senkit nem hurrogtam le.
    Vagy aki nem iPhone-t használ, és úgy formál véleményt a #csodastabilmegbízható rendszerről, az csak troll lehet?
    Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg okkal nem használok iPhone-t.
    Arról meg nem tehetek, ha minden egyes alkalommal 300-ra ugrik a vérnyomásod, ha valaki rosszat mer mondani a szeretett rágott almádról. Páran jobban véditek, mint a részvényesek. :D

"Ez számodra úgy látom pozitívum, hiszen teljes mértékben elégedett vagy. És még én vagyok elfogult."

Ezt most nem igazán értem. Vernem kellene az asztalt, hogy miért az első frissítéstől frankó a telefon, és miért nem csak a 22. után? :DDD
    Vagy Apple mércével már az az etalon, hogy amit nem totál bugosan adnak ki, az nem is jó?
    Tényleg nem értem, mi ebben a negatívum...

(#82) KengelRoland:

Elsőre kb. ezt akartam írni, de a fentiek tükrében nem sok értelmét láttam. :D

Új hozzászólás Aktív témák