- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Ipon-ban vettem.
-
madd dogg
senior tag
Basszus, nem hittem volna, de az istennek nem tudom kiírni SD-re a frissítést. Ez a tetves program amit leszedek a honlapról, gomb feliratok nélkül jelenik meg. Próbálgatásra betallóztam neki az img fájlt, megtaláltam a burn gombot is, de mindig fagy, hibakódot ír ki, vagy csak kiírja h start burning, és úgy marad. Nektek a honlapon található leírás alapján progival megy? 2 PC-n is próbáltam!
-
madd dogg
senior tag
Hi. Problémáim adódtak az eszközzel. 3 hete megvettük, tettünk rá sygic navit, semmi mást, működött szépen rendesen. Tegnap kicsit wifiztem, felajánlotta, hogy frissítsek voucher editionra (örök sygic licenszes gépet vettünk ipontól), frissítettem. Aktiválni kellene, de visszalép a program.
Továbbá: Meghülyült a gép, magától lépked a prgramon kívül és belül, mint ha érintést érzékelne, de hozzá sem érek.
Mikor már merül, nem is kapcsol be rendesen. Laptopra van dugva, de nem töltődik olyan gyorsan, mint ahogy merül. Ez normális? Hálózati töltő nem járt hozzá, csak autós, meg egy adatkábel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest