Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ.és mi a tapasztalatod,az internetezés és a email írás,youtube nézés és mert nőnek lenne ez a masina.Csak bizonytalan vagyok mert mindig csak nagyobbodnak a kijelzők és ez a 8 méret olyan kicsinek tűnt a 10 mellett.De a hardverelemeket nézve jobbnak tűnt mint a 10 Navon Platinum.
-
elpatkorado
aktív tag
A kiszedéssel én is küszködtem, azóta nem cserélgetek.
Más: Régóta van 1. hozzászólás, vagy most lett csinálva? Amúgy tök jó.
Egyébként találtam egy nagyon jó élő-hátteret. Tudom sokan utálják őket, de ez alig eszi az akksit, és a memóriából is csak keveset kér. Egy próbát megér, nekem nem rég óta van fent, és nagyon tetszik. Nappal világos van és süt a nap, este pedig hold és sötét.
Paperland
-
Keeperv85
nagyúr
Az Antutu alatt nem mértem eltérést, de az én gépemen valószínűleg nem mérvadó. Nekem már eleve friss kernellel és új bootloaderrel jött.
A micorSD... hát igen. Tegnap rendesen megszívtam vele. Nem lehet ütközésig benyomni. Na most ezt még megoldottam és egy kis rásegítéssel beküldtem. Kiszedni már nem kellett, mert a kártya széle bőven a burkolat mélye alatt helyezkedett el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest