Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
Megjöttem mindenki.
Már nagyon hiányzott a TAB, mert nem bírtam magammal vinni, de most kiélem magam.
-
elpatkorado
aktív tag
Valaki tudna dobni egy facebook apk-ot? Play szerint nem kompatibilis ?!?
-
elpatkorado
aktív tag
Amúgy nekem egy dolgon nagyon jót tett ez az új rom. Eddig ha bekapcsoltam akkor kellett neki 2-3 perc míg használható lett, most meg bekapcsolom és 2 másodperc múlva használhatom is.
Csak szarul csináltam mentést, és most az összes alkalmazásomat szedem le a Play-ből.
-
elpatkorado
aktív tag
OFF: A Nexus 7 jön M.o.-ra? Bár a mi áfánkat ismerve, ha jönne is, akkor 60-70 ezer ft lenne.
-
elpatkorado
aktív tag
Rootolt frissítés kész.
Kösz kelzsoca!!! Amúgy ha gariztatni kell, mit csináljak?
Keeperv85: Nekem az egyik fele jéghideg a másik meg forró.
KaiotEch: Mondj programot, még sohasem csináltam ilyet.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
osztraksajt #116 üzenetére
Nincs mit.
kelzsoca: Köszönjük.
, amúgy ez az ICS szoftver jobb, mint ami alapban volt, vagy ez valami "újabb". Nem annyira vagyok képben.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
KaiotEch #111 üzenetére
Ne a tesztem alapján ítélj, most csináltam ilyet először, kicsit bénáztam. Van amikor nem is érintettem meg rendesen pl. a GTA-nal amikor ki akartam lépni. Bár igaz, ennyi pénzért nem kell annyira sokat elvárni tőle, de nekem nagyon tetszik (ez az első TAB-om).
Amúgy kézben tényleg könnyebb kezelni, csak úgy nem tudtam volna hova rakni a telót, amivel videózok.
Egyébként azért próbáltam a GTA-val, mert az ilyen Angry Birds-ök úgy futnak, hogy na. Ehhez pedig egy kis "erő" kellett. -
elpatkorado
aktív tag
Tessék parancsolni: saját teszt. És tudom, kicsi a kezem, nem kell elmondani.
-
elpatkorado
aktív tag
Amúgy ha valakit érdekelne tok, én ilyet vettem: [link]. Pont jó bele a TAB, és még "dizájnos" is.
A képen nem látszik, de van rajta ilyen karszalag szerű cucc (nem jut eszembe a neve), amivel a kezedre bírod rakni.
-
elpatkorado
aktív tag
Beállítások - Nyelv és bevitel - android billentyűzet mellett kis ikon, az a beállítások - "hangjelzés billentyű megnyomása esetén" pipa ki
KaiotEch: Ismersz olyan appot androidra, amivel fe lehet venni, hogy mit csinálunk éppen (mint a screenshot)? Vagy csak kamerával tudnám megoldani? Amúgy mikre lennél kíváncsi?
-
elpatkorado
aktív tag
Amik nekem fent vannak és mennek:
-DropBox
-Colornote
-Astro
-MoboPlayer
-Dolphin Browser HD
-Gmail
Kicsit játékos szellemű vagyok:
-Angry Birdy Rio, Space
-Ninja Chicken
-Temple Run (jó volt, de leszedtem, mert rájöttem, hogy nem tetszik)
-Skater Boy
-GTA III ( a Google Play szerint nem kompatibilis, de én leszedtem az apk-t feltelepült, leszedett 400 MB-t, és szépen fut) Nesze neked Google!
Ha pár app nem kompatibilis, szerintem azért van, mert még elég új a TAB, idővel biztos elérhető lesz rá az is, ami most nem.Szerk. Wifi nekem normális, 1 fal és 10 méter választ el a routertől.
-
elpatkorado
aktív tag
Sajnos nem lehet letölteni a Chrome-ot , szerintetek, ha apk-ban felrakom, akkor jó lesz?
-
elpatkorado
aktív tag
Megérkezett! Nagyon szép, és nekem gyors is. Még nem tapasztalok semmilyen fagyást.
-
elpatkorado
aktív tag
Ma jön meg a Speedshoptól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest