- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max, ha nagyon belenagyítok valamibe.
Ez tetszik!
A kijelző pixelességét nem nagyításkor látod, hanem a sima használat közben. Ha valamibe nagyon belezoom-olsz, akkor az persze hogy pixeles lesz... (Kivéve persze ha vektorgrafikus a kép, az ugye elméletileg a végtelenségig nagyítható.)
Amúgy meg én speciel látom, hogy pixeles a 800x480-as tab-om, de csak ha "direkt" figyelem. "Használat" közben nem látom... (tehát amikor nem direktbe a pixelességet sasolom)
-
Jó látni, hogy szaporodnak végre a nem túl noname tablet-ek is. Viszont a cikket elolvasva és a hozzászólásokat, még most sem bántam meg a 25eFt-os Hyunda A7-met! A "vas" hasonló, kivéve a kijelző gyengébb felbontását (engem nem zavar), a hiányosságok meg tisztára ugyanazok mint ennél... (No GPS, no BT, betekintés is szögek...) Mondjuk a Hyundai-on nincs hátlapi kamera sem, de nem fogok sírni egy 2MP-es fixfókuszú után! Azért ez már tényleg az alja a fotózásnak. Az előlapon meg ott mosolyog egy 0,3-as Sykpe-hoz való.
Ami egyértelműen előnye a Wayteq-nek: a várhatóan érkező javítások a tablet szoftveréhez. (Mondjuk erről valaki nyilatkozhatna, mert ennek hiányában szvsz kész rablás 37e pengőt elkérni a ketyeréért!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest