- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Nekem iPhoneom van, használtam már androidos telefont, nem jott be, mivel szeretem ha egy telefonnal minden flottul megy, viszont ugy gondolom, hogy pl egy ilyen olcso tabletnel, mint amilyen ez a Wayteq tudni kell kompromisszumot kotni, nem is ket fizetes ara es ezert a varhato hibakkal szamolni kell es ehhez merten kell szidni vagy dicserni.
-
mexicanraven
senior tag
Nos, olvastam erről a tabletről hideget és meleget, de szerintem a héten megvásárlom, az elvárásaim, hogy az ágyban tudjak sorozatot esetleg egy-egy filmet megnézni, facebook, youtube, egy kis zenehallgatás. Játékok sora, programok nem nagyon kellenek, remélem ezekre alkalmas lesz. A másik alternatívám, a Concore 7015 volt, de ez minőségibbnek látszik.
Innen is köszi a véleményt zodiaknak!
Ha meglesz beszámolok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest