- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Én mindenképp beadnám...
-
thetan
aktív tag
pici beszűrődés nekem is van ugyanott
-
sdd2
veterán
Várd ki a végét...
Lehet nagy mázlista voltál és van néhány hibás darab mint ahogyan én is valószínűleg kifogtam egyet tesztkészülék formájában.
-
anglergab
addikt
A jelen esetben az ondemand nem hatékony, ezért nem az van alkalmazva.
Vannak más, fontosabb szempontok is, nemcsak a kijelző feléledésének a gyorsasága.Az, hogy az ondemand a legelterjedtebb default governor, korántsem jelenti azt, hogy az a legjobb. Nincs abszolút legjobb governor, csak egy adott alkalmazásra, termékhez legoptimálisabb.
Egyébként könnyen lehet, hogy ondemandon sem ébred számottevőbben gyorsabban, mivel hardveres sajátosságoktól is függhet az ébredési sebesség.
-
kelzsoca
félisten
CPU Szabályzás.
-
anglergab
addikt
Az ondemand-nál hatékonyabb governoron működik.
Bizonyos színeknél előfordul hullámzás, villogás, főleg a sarkakban, ahol a fényforrások is vannak, ám ez nem hiba. Valószínűleg a háttérvilágítás frekvenciája és a kijelzőfrissítés frekvenciája közel kerül egymáshoz és lebegésszerű jelenség léphet fel, a megjelenő egyik felharmonikus frekvenciáját az emberi szem már észleli, mivel az kellően alacsony érték.
-
kelzsoca
félisten
Szoftverfrissítés megvolt már?
-
tomee007007
addikt
igen, a melegedés helyén függőleges pixelcsíkok felentek meg, kb a kijelző 1/6-án...
-
tomee007007
addikt
nem akarlak idegesíteni, de nekem is így kezdódött..... egyszer csak a komolyabb 3D-s játékoknál el kezdett melegedni jobb alul (előtte nem!), aztán jött a kijelző hiba, majd a szervíz!
-
spiritex
veterán
Én is örülök, hogy az enyém 2 hét alatt 1x fagyott csak, de én inkább arra gondoltam, hogy miért kell valakinek Kecelre küldeni a gépét, ha másoknak meg a pesti wayteq szervizben javítják??
-
thetan
aktív tag
jó - de azt honnan lehet kártyafüggetlenül? Meg ha ugyis meg kell venni majdnem ott vagyok mert 14-ért már van mi-fi és csak a sticket kell beledugni és megy a wifin
-
thetan
aktív tag
Én is gondolkodom rajta - valamiféle mi -fi ben, hogy később bármilyen wifis eszközre használni tudjam. Csak hát jó lenne minnél olcsóbban megúszni a dolgot.
Előfizettem a DIGI akciós mobilnetjére - de még nem kaptam meg hozzá az usb sticket mert kifogytak belőlle. - de azt hiszem amit adnak azzal nem kompatibilis a gép, de szeretném kipróbálni. Ha végképp nem megy marad a mi-fi
-
kelzsoca
félisten
Még az sem biztos hogy a jelenlegi rossz.
-
sdd2
veterán
Ennyire ne hekkelj
Megárt neki
-
kelzsoca
félisten
egyenlőre várok a játékokkal mert holnap frissítek sw-t
Pár perc alatt megvan az, miért várnál vele holnapig?
-
elpatkorado
aktív tag
Én meg most frissítek.
-
thetan
aktív tag
Innen - link
Mágneses, háttámlával, pontosan szabva a kimenetekre és gombokra.
Igaz nem olcsó de nagyon pöpec. Én azonnal levettem a gyári fóliát róla, anélkül használom, de így teljesen védve van.A gyárit úgy értettem, hogy teljesen a tablethez van szabva
-
elpatkorado
aktív tag
Sajnos még nem jelent meg. Egyébként szépen fut a Dead Trigger, bátran ajánlom!
-
thetan
aktív tag
Én megvettem hozzá a gyári bőrtokot is, és így együtt olyan mint egy exkluzív notesz
-
thetan
aktív tag
Szerintem is. Ezért nem értettem néhány hozzászólót hogy alapból lefikázták - anélkül hogy érdemben ránéztek volna.
A psx játékok emulátorral jól mennek rajta. Egyéb HD-s játékokra én is kíváncsi vagyok hogy hogy megy - jó lenne ha leírná valaki - hogy mik mennek rajta, és milyen beállításokkal.
Felraktam a Chainfire 3D-t is, de nem nagyon vettem észre különbséget,Ebook olvasónak a CoolReader kitűnő szerintem. Még olyan PDF olvasót keresek, ahol a hátteret be lehet állítani valami szemkímélő módra. ( ezt CoolReader-nél nagyon jól megoldották)
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként a készüléktesztemet már elküldtem, bár nekem xTAB-80 van, de mondjuk majdnem ugyanaz a kettő.
-
elpatkorado
aktív tag
A Dead Trigger állítólag egész jó, én most töltöm. Csinálok is egy játéktesztet kb. 5-6 játékról.
-
sdd2
veterán
Várom!
-
sdd2
veterán
Grat
-
thetan
aktív tag
gratula
-
adesz444
csendes tag
Hát chrome szerű, de azét nem chrome. PC-n is chrome megy, jó lenne, ha lehetne szinkronizálni a tabletet is.
-
tjb007
nagyúr
Csak a Nexus 7 esetén alapértelmezett böngésző a Chrome, ICS alatt nem.
-
kelzsoca
félisten
Akkor túlbeszéltük
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, van rajta egy fólia, ez akár hosszabb ideig is rajta maradhat védelemként, ha szükségét érzed, ha vigyázol rá, akkor nem hajlamos lejönni, én is így használom.
Amúgy a hátlapon is van fólia, bár az viszont nálam lejött hamar. -
Amantius
senior tag
Sima "tűs" resetre gondolsz? Megpróbáltam, de nem történt változás. Valamit jó lenne csinálni, mert már az SD kártyát sem látja.
-
Chaser
legenda
Nah, én egy szóval nem mondtam hogy rossz lenne. Ennyiért rendben van! Viszont fürgébb lenne ha nem ics4 lenne rajta. Ennyi. Azért annak kell a ram. Részemről mivel hw rendben van, a ház is, akkuidő is elég jó minimum tetszett plecsnit kapott volna ilyen árcédula mellé. Napokban láttam valami 80k-s csodát az ajánlott v tetszett plecsnit kapott, mert "ezért az árért jó"..hát ez is jó ennyiért
Mondjuk ha ez is jóval drágább 37k-nál akkor már nem feltétlen, arra a másikra is beírták hogy leginkább 100k az a 80, amit a cikkben említettek. Nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest