- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
válasz
Balazska15 #3040 üzenetére
Nálam ez lett a válóok, ugyanezt csinálta. Garanciában nem csinálták meg (pedig garanciás volt) mert nem találták hibának. Annyit tehetsz, hogy ujraformázzátok a Data és a Media partíciót, erről itt a fórumon olvashatsz.
-
barnade95
tag
jjúúúúúhhúúúúú!!!!!!!
Most kaptam a levelet, az 5. szerviz után végre visszakapom a pénzem
Már csak azt kell eldöntenem, hogy refurb nexus 7-et vagy nokia lumia 520-at vegyek. Bár ez lenne a legnehezebb döntésem életemben.Nincs a rendszerben olyan hangulatjel, ami kifejezné a felszabadultságomat. 13 kínkeserves hónap után pápá wayteq!
-
barnade95
tag
Ilyen nincs és mégis van.
negyedik alkalommal volt szervizben. Négyből egyszer, az utolsónál csináltak is vele valamit, nevezetesen cserélték a tárhelyet. mi romlott el? a tárhely. Az új. Ilyen nincs.És mégis van.
Nyilváníthatnánk végre javithatatlannak?.... -
barnade95
tag
válasz
spiritex #3007 üzenetére
Írtam nekik egy szívhez szólót, tételesen cáfoltam nekik, hogy szoftveres a hiba, és leírtam, hogy ha nem hajlandóak elismerni a hibákat a továbbiakban sem, akkor fogyvéd lesz. Ha meg majd az eredeti garin túl húzódik, és majd a garihosszabodást sem ismerik majd el, nem csak fenyegetés lesz.
-
barnade95
tag
És bedöglött a fizikai Vissza gomb is... Hurrá..
-
barnade95
tag
válasz
Tarcsajana #3002 üzenetére
Na de azért ez nem így működik.. az a gáz, hogy most nem trudni, hogy mi is történik a szervizben, ez elég kamu szagú, mert jól tudják, hogy nem tudod bizonyítani. Nálam is látod lefagyott a tesztelő progi most bizonyítsam be, hogy náluk nem.. Kár hogy Szegeden lakok mert most istenbizony bemennék hozzájuk. Hát azért ne nézzenek már teljesen baleknak...
-
barnade95
tag
válasz
barnade95 #2999 üzenetére
S lőn, és megint alkalmazásra fogták az amúgy tök egyértelműen hardveres hibát. De jó, hogy már zárva vannak, mert elég asztalborogatós hangulatban vagyok
Amúgy tud valaki valamit a Stability Test progiról? Mert hogy azt írják, hogy 18 órán át ment, utána 2 óra wifis youtubeozás, sd kari teszt, memteszt. Ennyi a nagy átfogó tesztelés. Azt meg halkan jegyzem meg, hogy kíváncsiságból elindítottam, futott pár percig, majd bekapcsoltam a wifit és lehasalt a gép... Ennyit a nem fagyásról. Ráadásul most néztem, hogy logolta a fagyást, ez még hasznos lehet -
barnade95
tag
HELP! Eddig ugye az volt a bajom, hogy a tárhely 3 hetente elszállt. A 2. szerviz után ez annyiban módosult, hogy immár amikor bekapcsolom, és kiírja, hogy "Belső tárhely előkészítése", abban a pillanatban lefagy. Ezt kétszer is csinálta, recoveryben data és cache parti formázása után semmi nem történt, csak ha a media partit is formáztam.
Namost, visszaküldtem ismét, hogy azért na, direkt olyan állapotában, hogy fagyjon, ami a probléma, 3 hét után most kaptam a mailt, hogy 48 óra alatt ők semmilyen elváltozást nem találtak. Direkt elmondtam nekik, hogy kb. 3 hét alatt jön ki a baj. Kvázi nem ismerik el a hibát, ami attól még létezik. Mi a bánatot tudok most kezdeni? Elvileg már úton van vissza, tán már otthon is van. Mi tévő legyek? Kezd már a fom tele lenni az egésszel.
-
barnade95
tag
válasz
Tarcsajana #2988 üzenetére
Tájékozódtam egy picit jogilag.
Szóval ha elromlik, akkor választhatsz, hogy javítsák-e, vagy cseréljék. Ha a választott igény nem lehetséges, vagy aránytalanul többe kerül, akkor a másik opciót kell teljesíteniük. Ha nem javítható, akkor csere, ha nem tudják cserélni, sem javítani, akkor jár vissza a pénz.
Azt nem szabályozzák, hogy hány javítást/cserét vagy köteles elfogadni, de a bíróságon pl. a második javítás utáni újbóli meghibásodás után tartják alapozottnak a következő szintű igényt. Tehát ha kétszer javították, de még mindig van hiba, akkor már a fenti "nem éri meg" szabály ellenére is kérheted a cserét. Ha ezt nem hajlandó a kötelezett megtenni, akkor elállási jogod van, tehát ismét jár a pénz.
Jó hír viszont, hogy a garanciaidő annyival növekszik, amennyi ideig nem volt nálad a gép, és ha fontos alkatrészt cserélnek (alaplap, kijelző pl.) akkor az egy év újraindul. -
barnade95
tag
Ebben a pillanatban elszállt a tárhely, tehát mostmár hivatalosan is semmit, tehát SEMMIT nem csináltak meg a tableten. A kijelző is megint elkezdett porosodni. A wayteq meg hülyének néz. Holnap megy vissza. Megint.
-
-
barnade95
tag
válasz
tomee007007 #2981 üzenetére
Sikerült másodjára is lefagyasztani, kb fél órámba telt. Fölvettem videóra, hogy tényleg használhatatlanra fagyott, aztán újraindítottam, és bemutattam, hogy valóban a gyári programok vannak csak rajta, még az eleve fent levő progik frissítését se szedtem le. Videó vágása nélkül természetesen.
Ha ez nekik nem elég bizonyíték, akkor utána fogok járni, hogy tényleg ilyenkot mi a jogi helyzet, legvégső esetben fogyasztóvédelem. Azt mondták, hogy akkor adják a pénzt vissza, ha javíthatatlan a hiba. Nem javították ki, úgy hogy shut up and give my money back! -
barnade95
tag
Ma visszakaptam a szerviztől, és hát hogy is mondjam, legalább megpróbálták.
A memória kapcsolatát javították, hogy ez mit takar, azt nem tudom. A kijelzőt portalanították, de olyan hitványul tették vissza, hogy 2 hetet adok neki, hogy megint elkezdjen porosodni.
A fagyásokra annyit tettek, hogy szoftverfrissítettek, ami azért szép, Mert eleve a legújabb volt rajta. Annyit még megjegyeznének, hogy nekik csak a gyári állapotot kell figyelembe venniük, minden más app okozhat fagyást, ami viszont nem az ő hibájuk.
Namost, újraraktam, nekiálltam, 1:33:46 alatt sikerült lefagyasztanom. Gyári böngészőben.
Egyébként is ez az utolsó mondat ez nagyon idegesít, mert ezzel kvázi azt mondják, hogy akkor ne tegyél föl mást, tehát az android lényege megy kárba, tehát használhatatlan, főleg, hogy a gyári is lefagy.
De remélem sikerül még a tárhelyelszállást produkálni.
Vagy nem tudom, van jogom ahhoz, hogy (főleg az uccsó mondat miatt) azt mondom, hogy kösz, nem sikerült megjavítanotok, mert nálam produkálja, és nem áll módomban elfogadni ezt így? -
barnade95
tag
Tegnap nagy sóhajtástól megvált a háztartás egy kis időre a 70w-től - ugyanis megadta hosszú szenvedés után megadta magát a tárhely, úgyhogy ment a szervizbe föl. Nagyon remélem, hogy nem tudják megjavítani, mert azt írták, hogy csak akkor küldik vissza a pénzt. Ami nagyon jó lenne...
-
barnade95
tag
na! végre sikerült megfejteni a fizikai billentyűzettel való írás rejtélyeit
-
barnade95
tag
válasz
spiritex #2750 üzenetére
én 20-at gondoltam érte eleve, ha ennyiért kelendő, akkor váltás lesz belőle, szerintem, ha találok rá vevőt. Meg jó állapotban is van, a kijelzőn még mindig a gyári fólia van, az mondjuk úgy néz li, ahogy, viszont az eredeti felület sértetlen. Egy hibája, hogy az alubetéten két tisszestéges karcolás van...
-
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #2748 üzenetére
hát igen, nekem is ez a bajom... Frissítenék én a dc-re, de se annyi pénzem nincs, ezt meg ingyen nem akarom lepasszolni, viszont amiért eladnám, annyiért meg megint nem éri meg...
-
barnade95
tag
szerintetek ezt mennyiért lehetne most eladni? így bejáratottan.
-
barnade95
tag
válasz
Carbonado11 #2741 üzenetére
ótejóég
-
barnade95
tag
válasz
Carbonado11 #2730 üzenetére
úú, feketében nagyon dögös
ED-nél mennyi?
Mert ez így nem egy rossz konstrukció, ha ez is annyiért jön, mint a 70w. Ha JB lenne gyárilag, futnék-rohannék érte -
barnade95
tag
válasz
rachmaninoff #2686 üzenetére
tölt az, csak lassan, meg nem írja ki a töltés tényét
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #2629 üzenetére
friss rommal is csinálja, össze-vissza ugrál a százalék, 30 % után rinyál, hogy már csak 14% van, töltésnél 3 óra után 68%, leveszem töltőről, és fölpörög 99re. Ez pár töltés után magától meggyógyul
-
barnade95
tag
válasz
illes.bence #2623 üzenetére
recovery mód (bekapcs + hangerő FEL egyszerre) - wipe data
Ezzel minden személyes adat törlődik, így az is, ami ezt okozza -
barnade95
tag
válasz
Baltazár1101 #2612 üzenetére
nem is rugózik? az baj... valószínűleg beakadt
-
barnade95
tag
válasz
tomee007007 #2610 üzenetére
nálam se, 10ből 9szer nem működik a repcsi módozás
-
barnade95
tag
válasz
dkarcsy95 #2602 üzenetére
bluetooth nem működik, ahogy gps se.
Probléma ritkán előfordulhat, például ami eggyel följebb volt, hogy elszáll a tárhely, vagy apróbb idegesítőbn hiba, mint a standbyból bekapcsolva a képernyő érzéketlen, vagy a wifi nem akar bekapcsolni, illetve a fagyások, kinél ritkábban, de vannak, akiknél gyakran (pl nálam is, ezalatt napi 4-5öt érts, de ez tényleg a szélsőség) van akinél naponta egyszer-egyszer lefagy, de sokan írták, hogy akár hetekig egy fagyást se tapasztalnak -
barnade95
tag
Hahhó, azt hiszem, meghalt a notification bar-om. Csak egy szürke mínusz jel látszik:
A kérdésem nyilván az, hogy ez miez itt? Semmilyen eseményt nem jelenít meg, csak a notif. drawerban, ha az órára nyomok. Hiába indítom újra, megjavul, de utána vagy megint ilyen lesz, vagy a következő újraindításkor lesz ilyen. -
barnade95
tag
Ezek szerint ED és ED közt is van különbség. Itt a szegediben, mikor megvettem a 70w-t, mondtam az eladónak, hogy megnéznék egyet, mert olvastam az oldalukon is meg máshol is (Mobilarena) kritikákat. Szó nélkül kihozott egyet, bekapcsolta, odaadta, 5 percig nyomogattam, körbeforgattam, doboz tartalmát kirámoltam, megvettem, most is konkrétan arról a tabról írok, amit próbálni adott :-)
-
barnade95
tag
válasz
Baltazár1101 #2357 üzenetére
szia! indítsd el a tabot recovery módban, (hangerő FEL + bekapcsoló hosszan nyomva az első zöld szövegig) és ott menj rá a wipe media partititonra (vagy ilyesmi) hangerő gombokkal navigálsz, a Vissza gomb az "enter". lesz egy csomó No, meg egy Yes, menj a Yesre, ha megcsinálta a dolgot (5 mp) akkor a Reboot system now-t válaszd ki és jó lesz.
-
barnade95
tag
válasz
snorbis2 #2279 üzenetére
nekem is van sajnos vele bajom. ha egy linkre kattintok, van, hogy inkább csak frissíti a lapot, úgy hajlandó megnyitni, ha külön tabon próbálom. Ami viszont nálam a legidegesítőbb, hogy az esetek 80%ában az oldal betöltése helyett a töltési jelző csak a harmadáig megy, aztán megáll. ilyenkor legszívesebben sikítanék. meg a komolyabb css trükköket nem ismeri, mondjuk egy árnyékolást gyalázatosan jelenít meg, teljesen el van csúszva, a leggázabb, hogy nem az eredeti szöveget linkeli, hanem az árnyékot (!)
Én most Firefoxot használok, bár ezt is gyűlölöm, mert ez is ugyanolyan ramzabáló fox mint az asztali. De jobb nincs. A többiben a scroll elég galuskás, ami nálam az egyik fő szempont. Mármint hogy ne legyen az -
barnade95
tag
válasz
kelzsoca #2245 üzenetére
jelentkezem wifi-szakadásra.
ha kikapcsolom a kijelzőt, pár perc után megszakad a kapcsolat. jobb esetben teljesen kikapcsol a wifi, ami a kijelző bekapcsolását követően magától aktiválódik. Rosszabb, és gyakoribb esetben pedig a wifi ikon elszürkül, ilyenkor ugyan aktív a wifi, de kapcsolat nincs. és akármennyit várok, nem kékül vissza, úgyhogy wifi ki-be. nem épp user friendly -
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #2176 üzenetére
a gyártók nem nagyon nézik jó szemmel, de ha nem a rootolás miatti matatás következtében sz@rik be a gép, és/vagy visszaállítható az eredeti állapotra, akkor a gari megmarad. Ez benne van az 1. hszben is.
Szóval ha mondjuk kiégnek a pixelek szép sorjában (aminek nagyon remélem, hogy nem az első jelét produkálja nálam) vagy a hangszóró nem szór hangot, attól, hogy rootolt, gariban kicserélik.
-
barnade95
tag
nadejó, már csak 1023*600 pixelem van... remélem több nem követi a példáját, mer ez így éppen nem zavaró. viszont annál aggasztób...:-(
-
barnade95
tag
abban én főleg azt utálom, hogy bármilyen beállításnál elfordul a kijelző. Nekem ne fordulgasson el, de úgy egyáltalán, az egész GO Launchertől ilyen fura undort kezdek érezni, mint amikor az internet explorert nyitom meg, hogy "te jó isten, miért...
"
Az apexet viszont csak ajánlani tudom, ha rootolva van, akkor van az app drawerben is modul fül. tudsz mindent csinálni. egy hibája, hogy nagy ram igényű progi használata után az egész "újraindul", minden modult betölt, ilyenkor sikítani esne jól nagyon. De ezt eltekintve nagyon jó.
-
barnade95
tag
ejjajj, nem lesz ez így jó...
Ma megint elszállt a tárhely, minden média oda, éljen.
Egyre többször, szinte minden második órában lefagy, reset.
Aztán most észrevettem, hogy az elmúlt napokban bekapcsoláskor (reset után) nem hajlandó csatlakozni a wifire, mert azt írja, hogy rossz minőségű a kapcsolat (?) aztán wifi ki/be, és akkor meg sikerül.
Volt tegnap egy olyan is, hogy egyszerűen restart után már a lockscreennél lefagyott, aztán magától újraindult, vagyis újra akart, de nem vártam meg, mert tudom, hogy ilyenkor nem fog semmit se csinálni.Az elején minden príma volt, mostanra nem értem, hogy mi változott...
és igen, a 0807-es romról van szó.
-
barnade95
tag
válasz
barnade95 #1957 üzenetére
Na, azután, hogy ma délelőtt megint meghalt a tárhely, és csak a media part. formázassal tudtam visszahozni (igen, ez hibajelenés) fél siker: a TDK pendriveot már látja. Csak a tartalmát nem. De ki a kicsit...
Mostanság egyébként kicsit aggaszt a tab állapota, egyre többet fagy, csak így spontán is, eddig nem volt gond. Lehet, hogy a firefox, vagy nem tudom. -
barnade95
tag
-
barnade95
tag
válasz
kelzsoca #1927 üzenetére
És az én problémámra?
-
barnade95
tag
Érdeklődnék, hogy a 0802-es rom miként kezeli a pendrive-okat. Mert eddig ahogy látom, sehogy. bedugom, de a fájlkezelőben nem látom. A beállításoknál a Tárhelynél eddig Az USB-tár alatt az "sd kártya csatolása" volt aktív, ami kb semmit nem ért, újraindítottam, most már ez se aktív.
-
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #1733 üzenetére
ttf-et biztosan, azt próbáltam
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #1731 üzenetére
hát, a jó óra öltöztet
-
barnade95
tag
nem sok a különbség
Egyébként aki egy picit tuningolni akarja a homescreen-jét, annak ajánlom ezt az óra widgetet. Nagyon jól testreszabható, lehet beállítani színt, átlátszóságot, körvonalat, betűtípust, sőt, lehet saját fontot importálni SDről. órához és dátumhoz külön-külön. Digi clock widget
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #1710 üzenetére
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #1651 üzenetére
No, én is csináltam hasonlót, amíg nem találok ki valami mást, vagy meg nem veszem a tokot. Itt lehet megtekinteni a "remekművet": [link]
Annyit változtattam, hogy több fokot raktam az aljára. A tablet "polcát" picit ferdére sikerült fölrakni, ezt kellett korrigálni. Banános dobozból van, elég masszív, vágni alig lehet.Csak be ne perelj szabadalomsértésért. Nincs 1 milliárd dollárom
-
barnade95
tag
válasz
albinolynx #1593 üzenetére
megnézed pl a Facebook appot, ha nem kompatibilis, akkor még wayteqnek látja
-
barnade95
tag
átírtam a build.propot, újraindítottam, de a play meg mindig wayteq-nek lát, mit csináltam rosszul?
-
barnade95
tag
válasz
Tomi155 #1389 üzenetére
telefont csak úgy tudsz rákötni, ha van benne SD kártya, akkor meg minek kötnéd rá, ha csak átteszed a kártyát. Magát a telefont nem foga látni, mivel (tudomásom szerint) a telefonok nagy többsége nem mass storage-ként üzemel (nem úgy, mint pl a 70w), tehát kell szinkron progi a gépre is. Ide is kéne, de nincs, ezért nem fogja látni.
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #1304 üzenetére
A fehér csíkok bekapcsoláskor nem rendellenesség, előfordul. De ennek komolyabb baja lesz, jól teszed, ha beviszed.
-
barnade95
tag
válasz
kameraman77 #1300 üzenetére
Akkor tedd fel a legújabb romot. Semmit se vesztesz. Vagy megjavul, vagy nem, ígyis-úgyis újra lesz rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest