- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laciatipeti
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy érdemes-e, vagy lehet-e javítani kijelző hibát. 2 hete használtam utoljára a Wayteq-et, kikapcsoltam, letettem a polcra. Ma bekapcsolom, de sajnos az érintés nem működik. Csak egérrel lehet vezérelni. Mi a bánat történhetett vele amíg a polcon állt a tokjában.Volna valami tipp, vagy tapasztalat?
Minden tipp érdekelne. Előre is köszönöm! -
Laciatipeti
csendes tag
válasz
kelzsoca #932 üzenetére
Szia Kelzsoca!
Köszönöm a tippeket. Próbáltam, de az én esetemben nem eredményezett végleges megoldást. A törlésre elindult a "galéria" elkezdte betölteni a fotókat de ismét lefagyott és a tárterület 370 Mb -ről 160-ra csökkent.
Elindítottam egy gyári adatok visszaállítását.
Most van egy szűz gépem, de legalább MŰKÖDIK!!
Legalább csak azokat az apk-at rakom fel ami már elnyerte a tetszésem.
Egy lényeges adat. Gyári adatok visszaállítása után a foglalt tárterület 98 Mb és 1 Gb volt a szabad, és már nincs akadozás.
-
Laciatipeti
csendes tag
Sziasztok!
6 hónapja vagyok/voltam egy "100s" boldog tulajdonosa. Eddig minden hibátlan volt (majdnem, mert a műanyag kicsit ropog, és a kijelzőn is van egy alig észrevehető világosabb pötty minimális fényerőnél). Amit különösen kedveltem benne az a kijelző színei. Több tucat monitoron néztem a fotóimat, de ezen a kis vacakon élmény nézegetni. És ez lett a vesztem. Telepítettem a "Picasa"-t. Sajnos a szinkronizálás be volt kapcsolva, a fotók letöltése beindult. Én meg le akartam állítani....
Az első amit észrevettem, hogy a "Galéria" elindul, de a képek nem jelennek meg. Ezt követően a "Kamera", majd a "Zene" (és nem sorolom) alkalmazások nem hajlandók elindulni. 1-2 perc után megjelenik: "Az xxxx alkalmazás nem válaszol.... "
Végigolvastam (na jó... majdnem) a fórumot és ezekre jutottam:
Van egy "Cache" mappa amit üríteni kellene (azért is gondolom, mert alig van valami telepítve a készülékre még sincs csak 300 Mb szabad hely)1. Rootolnom kellene vagy,
2. felhasználói adatok törlése?Kérem, segítsetek!!
Ha a 2. pontot választom (ami csak lehetett SD kártyára került) mely dolgokról készítsek másolatot az újratelepítés érdekében. (gondolok itt pl,: adobe.flashplayer apk, ??, ??)
Majd elfelejtettem. Az akku hibátlanul működik , és nem szeretném ha az akkukijelzés megbolondulna.
És még egy "laikus" kérdés. ha a 2. pontot választom, a gép - gondolom - angol nyelvre vált, és lesz-e lehetőségem magyarra visszaállítani, vagy van valami, amit le kell menteni és visszarakni.
Vagy mégis inkább az 1. és ugrott a garancia?
Minden választ köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air - 16 GB
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest