- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoell_
csendes tag
Ugy latom sokan nem szeretik ezt a tabot. megertem
igazabol en elvoltam vele amig hasznaltam (vonaton/repulon jo volt az megnezni par filmet meg indexet olvasni), ma mar kevesbe hasznalom. gondolkoztam az eladason de sajna nem kap annyit erte az ember amennyiert eladna (legalabbis en). igy inkabb talaltam neki egy jo feladatot
sajnos persze ehhez kicsit draga jatekszer, de most mast nem tudok egyelore vele csinalni
jo az reggel egy netradiot jatszani rajta kv-zas kozben, esetleg megnezni 1-2 emailt a huton
kellene valami OutOfMilk szeru alkalmazas, ami mondjuk szinkronizal netre es szep is.
-
zoell_
csendes tag
válasz
sfbukfenc #700 üzenetére
Hm erdekes... Mikor irtak ezt?
En majus 31.-en erdeklodtem, hogy mostanaban varhato e ICS es akkor kaptam ezt a valaszt:
Mostanában (pl. 1-2 héten belül) nem várható ilyen frissítés megjelenése a készülékre. Ha ilyen frissítés elkészül, honlapunkon közzétesszük.
kivancsian varom a fejlemenyeket.
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok,
Ha esetleg valaki tokot keres, en egy ilyen tokot rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/140714790599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
tokeletesen passzol ra.
Udv.
-
zoell_
csendes tag
sziasztok!
esetleg logmein ignitiont tudott rajta valaki futtatni? 1.3.241-et probaltam de login utan elszall. ugyanez az app bladen megy.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest