- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
kelzsoca #678 üzenetére
Köszönöm. Így próbáltam, de nem ment, sőt újraindítás után már nem is jelent meg az appok között a map. A system, app mappában pedig ott volt újraindítás után is a megfelelő jogokkal. Ezután próbáltam normál módon telepíteni a 6.0.4-től a 09-ig mindet, de egyik sem ment fel. Elindult a telepítés de a végén azt írta, hogy nem sikerült.
Átírtam a build prop-ot is nexus s, és google-re de a play akkor sem találta. Beírtam pl., hogy root uninstaller és egy hasonló találatot sem adott.
Ami még furcsa volt, hogy ezután csináltam egy gyári visszaállítást, rendben lefutott, de az appok között nem jelent meg a régi google maps és az azonosító is a korábban átírt nexus s és google maradt.
Csak a gyári rom visszadobása segített rajta.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Hogyan lehet felvarázsolni rá a legújabb Google Maps programot? Most egy ősrégi verzió van rajta (5.4.0). A market egyáltalán nem mutatja, még ha rákeresek se. Ha egy másik készülékről átrakom az apk-t, akkor sem települ fel. Rootolt a készülék. Köszi.
-
delbarta
senior tag
Én a concorde 97ips-re pályázom már egy ideje, de az istenért sem akar megjelenni. Azóta már a vétek kihozta a 100s-t és most a 100is-t is.
Amikor kijött a 100s, majdnem megvettem, de szerencsére vett a cég egy példányt és nem tartom egy jó gépnek. Lassú, csak 2 érintést érzékel, azt sem mindig túl jól, néha többször is oda kell bökni és én keveslem az 512MB-ram-ot is. Az új 100is-ben már 1GB ram van, abból is DDR3 (s-ben ddr2). 100s-ben az akku is elég tré, papíron úgy tűnik az is jobb a 100is-ben. Normál használatnál szerintem nincs nagy különbség a proci+gpu között. Az előlapi kamera is jobb lett, skype-nál ez számít, vékonyabb, jobb anyagminőségű és csak 10 grammal nehezebb. Igaz nincs benne kékfog és hdmi, de ezek sem létfontosságúak egy átlagos felhasználó szempontjából.
-
delbarta
senior tag
Na, már raktáron van egy csomó boltban a 100IS készülék. Várjuk a friss tulajok élménybeszámolóját.
Csak azt nem tudom ezek után ki fogja megvenni a 100S-t, ami gyengébb és drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest