Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Photoshoppal kicsit gyorsabb összehozni mint a valóságban
És szvsz ez tuti photoshop.
Nem tudom, hol olvastam, de valahogy mindig úgy tudtam, hogy lesz erre ICS, csak az időpont nem fix még... Ez lenne logikus is, mert már a legelső 7"-esekre is van azt hiszem, erre miért ne raknának?
-
Celtis
veterán
Hülye kérdés, de még töltőre volt dugva, amikor megnyomtad a kalibráló gombot?
Én ugyanis az akku állapot kijelzéssel továbbra is szívok, ezért próbáltam többször is a kalibrációt. Egyszer kézzel töröltem a kalibrációs fájlt (elvileg ugyanezt csinálja a progi is), de akkor épp nem volt töltőn. Utána egyből és stabilan jött a készenlét hiba.
Ezután megismételtem már a programmal és rádugott töltővel a kalibrálást, és azóta megint hibátlan, pedig órákra hagytam készenlétben.Ez az egész olyan x-aktás, nem értem, hogy bizonyos dolgoknak mi közük egymáshoz, de hátha...
Az is fura, hogy ha 4150mV-nál 100% az akku töltöttség, akkor a folyamatos csökkenés után hogy a manóba jelez újra 100%-ot mondjuk 3800mV-nál?
-
Celtis
veterán
Pontosan. Én is a készenléttel szenvedtem újkora óta, de a kalibrálás óta bármikor próbáltam, azonnal feléledt a készenlétből, soha nem kellett újrabootolni. Meg is lepődtem, hogy senki nem reagált erre a dologra.
Mondjuk én is óvatos vagyok, mert még nem lehetek 100%-ig biztos a gyógyulásban, mert korábban is volt, hogy egy ideig megjavult. Illetve még az egyéb akkuval kapcsolatos problémák sem szűntek meg teljesen.
A kalibráló program az akku feszültségét is kiírja. Teljesen feltöltött akkunál javasolja a kalibrációt. Mivel néha kisebb feszültségnél is 100% töltöttséget jelez a gép, addig kell töltögetni (esetleg kicsit meríteni majd újratölteni) amíg olyan 4100-4200mV-ot el nem éri a feszültség, ekkor kell a kalibrációt végrehajtani.
Ettől tapasztalatom szerint a készenlét probléma egycsapásra megoldódni látszik, és reményeim szerint az akkuszint anomáliák is megszűnnek, vagyis nem fog teljes töltöttség után 77%-ot, majd merülés után 100%-os szintet megjeleníteni.
Még az akkuról eltelt üzemidő kijelzésem nem jó, de remélem az is megjavul egy-két teljes töltés-merítés ciklus után. -
kelzsoca
félisten
ezt pontosan hogy értitek? Hogyan kapjuk meg a gyári frissítéseket?
Úgy, hogy a WayteQ a hivatalos oldalra kiteszi, és onnan lehet letölteni, majd manuálisan telepíteni.
Itt nincs OTA frissítési lehetőség.
Illetve pár nappal a hivatalos publikáció előtt nekem elküldik a szoftvert, és én ki szoktam tenni a fórumra. -
Lala6
őstag
Na az enyém meg is adta magát, mehet a levesbe...
Egyáltalán nem tölt, egészen az első teljes lemerülésig tudtam használni, éjszaka hiába volt rádugva, nem töltötte fel.
Most, hogy teljesen lemerült, már csak a töltőre dugva kapcsol be, de az akku továbbra is 0% marad (fél óra után is). A hátlap alsó része nagyon melegszik ilyenkor, úgyhogy inkább kikapcsoltam és elpakoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest