- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
delbarta #677 üzenetére
Ha rootolt a készülék, akkor dobd ki a régi Maps-et a system/app alól, majd fogd a friss verziót, és telepítsd fel egy fájlkezelővel, ha nem menne, akkor másold be a system/app alá majd add rá a megfelelő jogokat: rw-r--r--, a következő újraindulás után már működnie kell.
-
bferenc
tag
válasz
delbarta #492 üzenetére
Hát én ma voltam speedshopba és ki van állítva. Bárki megnézheti. Szép készülék, kicsit nehezebb mint az s. Nekem a kijelző furcsa volt, szerintem az enyémnek jobb képe van.( De saját észrevétel!!! Magán vélemény.) Sebességgel nincsenek gondok, ahogy néztem, de szerintem hogy ICS van rajta az rengeteget számít. Ha az s-re is kijön az ICS akkor még mindig méltó ellenfele marad. Nekem 2000 forintot meg ér a hdmi, amit pl kihagytak is-ből. Valószínűleg gyengébb a hardver. De hangsúlyozom egyéni vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honda topik
- Gamepad
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest