- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big Kahuna
csendes tag
Üdv,
Hátha valaki tud segíteni. Pár napja vettem egy 100is-t, letöltöttem és hiba nélkül upgrade-eltem 4.0.3-asra, amit a hivatalos Wayteq oldalról töltöttem le.
Vodafone-os USB stick modemmel szeretném használni, típusa Huawei K3765, benne van a támogatott modemek listájában.
Első kísérletre semmi, bedugtam (OTG port), a tablet nem ismerte fel. Utánaolvastam és kiiktattam a modem flash és SD tárolóját, lecsekkoltam, laptopon így is működik.
Most ha bedugom, akkor egy pillanatra a jobb alsó sarokban felvillan egy szürke háromszög és ennyi. APN-t is próbáltam beállítani, nem történik semmi.
Próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam a tabletet és már a modemet rádugva kapcsolom be, de így is csak felvillan a háromszög és nem történik semmi egyéb.
Valakinek esetleg sikerült már használnia a tabletet ezzel a modemmel? Vagy én csinálok vmit rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest