- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztaju
csendes tag
Sziasztok! Köszi szépen a válaszokat! Képzeljétek, újabb fejlemények vannak! Szóval azért nem tudtam semmi kapcsolatot varázsolni, mert a stick nem jó. Voltam bent a Gubacsi úton, megnézték a modemet és azt mondja a srác, hogy annak ellenére, hogy MF 637 van ráírva, a 636-os szoftver van benne.
Mondta, hogy felveszi a kapcsolatot a kínaiakkal, hogy ezt hogy a p....ba csinálják, de ez rajtam ugye nem sokat segít!
Ezek után irány a T-mobil, új modem vásárlás, (E 173) - mivel a srác ezt ajánlotta - és még azon frissiben (egy régebbi kártyámmal) ott a helyszínen ki is próbáltam és láss csodát, nem kell semmit csinálni, felismeri, csatlakozik, INTERNET!!!!
, örülök mint állat. És most jön az újabb pofon: hazaérek, kicsomagol, bedug, bekapcsol és semmi! Pesttől 40 km-re lakom, nincs 3G, és már meg is halt!
Ezt most elhiszitek? Vártam vagy 15-20 percet kétszer is próbáltam... Szerintetek ilyenkor mi van, tegyem a vitrinbe és nézegessem? Bocsi, hogy ilyen hosszan...
-
Sztaju
csendes tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek, mert mindjárt a kardomba dőlök!!!
Pár napja vettem meg ezt a szuper kütyüt és képzeljétek még ki sem tudtam igazán próbálni, mert nem tudok csatlakozni a mobil modemmel. Ma volt egy kis időm telefonálgatni és végre annyit kiderítettem, hogy meg kell adni az APN-t, mert valószínűleg nincs. Hát én így is tettem, beírtam mindent és képzeljétek annyira hülye vagyok, hogy nem tudom elmenteni!
Még így soha egy cuccommal sem jártam, légyszi gyorsan segítsetek mert már lerágtam az összes körmöm és lábon kihordtam két infarktust! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest