- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
nem kovetelozok,kerdezek.lehet rosszul fogalmaztam.ezert az arert (53e ceges kedvezmeny miatt) nem talatam jobbat.100s nem jatszik tobb a hatranya mint az elonye az is -sel szemben.BT tenyleg nem letszukseg,de ha megoldhato egy stikkel biztosan hasznalna mas is.lehet,hogy havonta egyszer,vagy evente,de a lehetoseg adott.adatatvitelre kene elsosorban,nem billentyu es egerhez.esetleg kulso GPS-hez (nem navigaciohoz mielott savaznatok).gondoltam egyszerubb megkerdezni egy jartas embert itt, hogy megoldhato-e,maceras-e,meg tudja-e csinalni az itt forumozok egyike stb, mint utanajarni kulfoldi forumokon ugy,hogy nem tudom a tablet eredeti tipusat.ennyi a lenyeg.bocs ha rosszul komunikaltam le
-
weberzolee
aktív tag
a cím az valóban microUSB, de attől függetleül azt írja, hogy a BT megy OTG -n megfelelő körülmények közt, csak épp nagy. feltételezem nem hasra mondta, hogy működik.
"Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik." (Steve Jobs)
akkor elméletben kivitelezhető a dolog?nem létszükség a BT, de azért nem volna rossz
-
weberzolee
aktív tag
A Bluetooth egy tucat kínai gyártmánynak tűnik, sanszos, hogy EZ az, elég kedvező áron. A tablet pedig szerintem egy Concorde 9,7 IPS a kép alapján. Ha megvan a tablethez tartozó ROM, akkor át lehet portolni, vagy nem?Rengeteg embernek szerezne örömteli pillanatot egy ilyen mutatvánnyal kelzsoca
-
weberzolee
aktív tag
Üdv!
Már elolvastam a fél világot, de nem találtam érdemi infót arról, hogy OTG -n működik-e a Bluetoot. Egy cikket találtam erre vonatkozóan: microUSB Bluetooth dongle , angolul sehol semmi. A kérdéseim a következők:
-A legújabb ROM -ban benne van a "szükséges driver"?
-Ha igen, próbálta már valaki?
-Ha nincs benne, akkor hogy lehetne (vagy inkább ki tudná) bele varázsolni?
Mivel az én tabom csak jövő héten jön meg, nem tudok kísérletezni, de egy gyors próbát ejtettem ma két kolléga tabján.100s -en kapott tápot, de semmi egyéb, 100is -en fel se villant a led.igaz az utóbbin még nem lett frissítve a ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest