- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobyc
csendes tag
ha kikapcsolom a wifi-t és utána visszahúzom hogy bekapcs akkor egyből azonnal csatlakozik. Nem minden bekapcsolásnál van ez de elég sűrűn hogy zavaró legyen hogy menü wifi ki wifi be. Azt nem néztem hogy alvó állapot után is ez van, de mintha lett volna ilyen is hogy vártam hogy hívjanak skype-on belépek és no wifi jaaa akkor várhatom...
-
Grobyc
csendes tag
Szinte már a kezdetek óta IP lekérési problémája van a gépemnek. Ez mitől lehet? A régin amit töltési hiba miatt cseréltek semmi ilyesmi problémám nem volt. Tehát hogy bekapcsolás után nem kapcsolódik egyből a wifi-hez pedig meg van jegyeztetve vele látja is, azt vagy az van kiírva hogy rossz hibás kapcsolat vagy ez a IP lekérésnél befagy. Ötletek?
-
Grobyc
csendes tag
Megjött az új gép, felraktam a soft-ot végül erre is, most az a gondom hogy a wifi jel néha eltűnik az előző gépen nem volt ilyen probléma, meg nem emlékszem hogy ha alvóba kapcsoltam megszakította volna a wifi-t most ez van.
-
Grobyc
csendes tag
válasz
#57496832 #882 üzenetére
Aha, akkor nem csak nálam hibás a frissítés. A héten megy vissza a gép néha tölt néha nem tölt vmi a csatlakozóval van baja, cserébe kapok egy újat, arra biztos nem rakom fel majd csak ha jön vmi hivatalos. Viszont a gyári soft-ra nem ment fel a root sajnos csak erre. Remélem Zsoca ránéz majd és javít rajta előre is köszönjük. A forgatás lassú és néha a saroknál meg is törik a kép kis képtörési hibát látok. Meg a bekapcsolási hiba is hogy fekve fogom állóra jön be a kép.
-
Grobyc
csendes tag
Nektek mennyi idő alatt tölti fel a gépet lemerült állapotból 100-ra?
-
Grobyc
csendes tag
Most már felraktam, sikerült is beállítani a root jogokat, ez az egész igazából az ad free miatt volt lényeges.
De haladjunk szépen sorban az normális hogy a frissítés után becsíkosodott a tábla képernyője? Utána még mikor belépett a rendszerbe a háttér is csíkos volt meg a menü, ez már 2-3 bekapcsolás újraindítás után mintha halványodna, viszont ami nagyon zavar hogy fektetve fogom a gépet, bekapcsolom a wayteq logó utána magától átvált állóra mikor pörög alatta a jel, és így is jön be a menü hogy állítva van miközben fektetve fogom végig a gépet, utána át kell "ráznom" fekvőre, na ez a régi szoftvernél jól működött tehát végig fekvőn maradt a wayteq logó és úgy is jött be a rendszer. A álló és fekvő mód átváltása is sokat lassult az előzőn gyorsabban váltott már ahogy átfordítottam váltott a kép is most 2-3 másodperig az előző kép marad.
-
Grobyc
csendes tag
Hello!
Rootolnám a gépet, letöltöttem a superuser-t indítás után csak egy naplófájlt nyit meg nincs semmi olyan beállítások rész amiről beszéltetek, azt írja nincs alkalmazás a listában másik meg fehér napló üresen. Tehát ha elindítom a superuser-t egyből ez fogad, nem tudok semmit futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest