Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsur
tag
válasz
sztyopa100 #1100 üzenetére
Hali!Nekem a gyári rommal nem müködött viszont a moage 4.1.1 modosított változatával(Renegade) tökéletesen működik a Huawei k3765-ös stickem és ráadásul vodafonos független stick!
-
sztyopa100
csendes tag
válasz
Kösz a segitséget megpróbálom ezzel.
-
zozo2001hu
tag
válasz
Szia!
Én anno egy HUAWEI E1750-es USB-s sticket használtam inviteles mobilinternettel, ami valójában a telenor hálózatán működik.
Gond nélkül ment minden a hozzá kapott USB OTG kábellel, miután megadtam a korrekt APN beállításokat.
Szóval ezzel volt egyedül tapasztalatom.
-
zozo2001hu
tag
válasz
sztyopa100 #452 üzenetére
Kipróbáltam a hangoskönyvet nálam sem működik sajnos. Valószínűleg a program készítője nem tesztelte még le android 4 alatt az alkalmazását.
-
zozo2001hu
tag
válasz
sztyopa100 #452 üzenetére
Ha nem felejtem el este megnézem neked ezt a hangoskönyv dolgot. Kíváncsi vagyok megy-e az én példányomon.
-
zedok
őstag
válasz
sztyopa100 #448 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam a concorde tabon, ott ment pöcre. A hangoskönyv kiadást szedted le?
-
kelzsoca
félisten
válasz
sztyopa100 #448 üzenetére
Megnéztem közben, valamiért kifagy az alkalmazás, hogy miért azt még nem tudom, meg fogom nézni futásidőben, hogy mi történik az alkalmazás indításakor, más eszközön, pl: telefon nálam is betölti és működik is.
-
q8
tag
válasz
sztyopa100 #404 üzenetére
hol vetted??? ja most látom hogy a 3. lett jó...
amúgy ez lenne a normális, mármint hogy azt csinálja amire tervezték..épp ma mondtam az asszonynak, hogy ezt is kínában gyártják, csak amíg egy drágább gépnél a minőségellenőrzésre foglalkoztatnak 15-20, vagy ki tudja hány embert teljes munkaidőben, addig itt talán olcsóbb reménykedni abban, hogy csak minden x-edik darab hibás...
A forgatás közbeni fagyás lehet szoftveres és hardveres eredetű is, ezeket a gépeket be kell vizsgálni.
lehet,hogy kikapcsolt forgatás animációval nem csinálta volna...akkor viszont a szoft van nagyon eltervezve... de már nem volt kedvem kipróbálni...
a pengénél is mekkora blama volt a félmemória és kékülés hiba...na az is hardveresnek tűnt, mégis szoftveres lett.. -
kelzsoca
félisten
válasz
sztyopa100 #404 üzenetére
Mit kell letölteni play-bol ,hogy a Benedek Elek meséi hangos könyv megszólaljon
Figyelem! A hangoskönyv app a hangfájlokat nem a telefonon tárolja. A hangoskönyv funkcióhoz internet kapcsolat szükséges, az adatforgalomért a szolgáltató esetleg forgalmi díjat számíthat fel.
Kapcsolat hiányában e-book mesekönyvként használható. -
blueMerle
veterán
válasz
sztyopa100 #68 üzenetére
Ugye, semmi köze ennek ahhoz, hogy ma jelent meg a ConCorde 9.7 IPS?
Csak azért kérdezem, mert az s kapható, épp ezért kicsit furcsa a történeted -
tjb007
nagyúr
válasz
sztyopa100 #68 üzenetére
Kifogtál egy hibás példányt, előfordul.
Az xPAD-70 -em lassan 1 éves lesz, semmi olyan jellegű bajom nem volt még (kopp-kopp, remélem nem is lesz) vele amivel szervizbe kellett volna rohannom vele, 100s szintúgy, 2 hónapja van meg és tökéletesen működik.
Ha olyanra vágysz amit az utolsó csavarig leellenőriznek akkor az iPad a tökéletes választás csak azt nem fogod 60000 forintért megkapni (használtpiacot nem figyelembe véve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest