- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Tetszik nagyon ez a frissítési stratégia!
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
filipsz
csendes tag
válasz leslie_smith #1 üzenetére
Ugyan mi tetszik ezen?! Kiadtak egy tabletet több hónap késéssel, sok sebből vérző, totál bugos sw-vel, és most ezt próbálják valahogy kikalapálni. Ráadásul itt és a fórumaibain is megpróbálják ezt értékként eladni. Na de kérem...
-
elpatkorado
aktív tag
válasz leslie_smith #3 üzenetére
Azért a WayteQ-nél sincs minden cukorból. Az xTAB-80 4.0.3-mal jött ki, kapott két frissítést 1 hónapon belül, azóta semmi (2012.6.11.), persze végig 4.0.3-mon maradt.
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Nekem volt szerencsém bemenni ebbe a szervizbe . Bp. X. Ceglédi út 1-3
A nem túl hosszú " pár perces művelet" a valóságban úgy működik hogy hagyd ott a gépet,Ők onnét továbbküldik egy másik szervizbe. Ezek után már csupán csak 1 hét a határidő és máris jöhetsz a friss szoftveres gépedért. ( Ezt mondhatták volna szerintem akkor is amikor telefonon beszéltem egy hölgy munkatársukkal és akkor nem autózom végig a várost feleslegesen ) Ha vki venné a fáradtságot és elmenne bármilyen okból erre azért számítson.
Ennyit a pár percesnek nevezett műveletről ...... -
leslie_smith
aktív tag
válasz elpatkorado #4 üzenetére
Én a 70DCI-t említettem
De nem az androidot kell először frissíteni...
Ha jó a szoft én is elvagyok 4.1-el hiába van 4.2A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
kelzsoca
félisten
válasz CSIPÁSKANDÚR #5 üzenetére
Gubacsi útra vitted volna, akkor helyben megoldják.
Illetve az otthoni frissítéssel sem volt még senkinek gondja.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Ez egy újabb, vagy még az első frissítés ami 1-2 hete jött ki?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz leslie_smith #6 üzenetére
Azért egy 4.1-et én is elbírtam volna. Ettől függetlenül az ICS is jó, egy-két bug kivételével.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz elpatkorado #9 üzenetére
1 magos CPU és 512MB RAM mellé a JB szenvedés lett volna, ahhoz a vashoz rendben van az ICS.
(#8) Mr. Teddy
A hír kicsit megcsúszott, ez az első frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
zwing
újonc
Sziasztok! Vettem egy Wayteq xtab dci100 3g-t.(a hátulja fém) Szuper cucc, lehet h hülyének néztek,de az enyém nem sík,hanem homorú szemből nézve tehát ha az éleit nézem oldalról,nem egyenes,hanem íves. Légyszi írjon akinek van,hogy az övé is ilyen,vagy csak az enyémre ült rá a nagyim Köszi! Várom a válaszotok
-
fiorella75
újonc
Sziasztok!
Végig olvastam több nem rövid fórumot..de hasonló jelenséggel nem találkoztam..
De egy próbát megér hátha tudtok segíteni,van egy ilyen tablet-em (WayteQ xTAB-100DCI 3G)
A wifi nem működik..
ha a beállításokban a wifit bekapcsolom(csúszkát áthúzom zöldre),kiírja hogy kapcsoljam be a wifit majd nem csinál semmit.nem sorolja fel hogy milyen elérhető wifit talál..
telefon,laptop működik wifivel..így a router jó!
fent a frissítő gomb,és + gomb(ikon) nem reagál nem működik egyáltalán,így még hozzáadni se tudok semmit.
v1 ,v2 -t rátettem...semmi változás
megpróbáltam egérrel is (usb keresztül) minden irányítható,csak ez a két "gomb" frissítő,és + gomb.. ami nem reagál..
3G működik.. sím kártyával tökéletes...Bármilyen ötletet szívesen fogadok..
esetleg valamilyen szervizes frissítés?
Ha nem muszáj nem vinném szervizbe karácsonyra kapják a gyerekek,és félek nem lesz kész addigra
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- Microsoft Excel topic
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spotify
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest