- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Hát várom a tesztet, abban kiderül minden.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Mister_X
nagyúr
Nem néz ki rosszul, de még mindig nincs hivatalos iGO, ugye?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
h3lios
addikt
Hát nem tudom, nekem ez az előre pakolt króm gomb nagyon gagyi hatást kelt.
Magával a gyártóval bajom nincs, mert olcsó és az árához képest jó termékeket forgalmaz.B-tag: H3lios#2825
-
MrPetya19
addikt
Szerintem megvan ramos logóval. [link] Kiváncsi leszek, hogy egyezik-e?
Szerk:
Remélem a wayteq behozza a kétmagos ramosokat is.[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Bonkheads
tag
Mennyi az a hamarosan? Nagyon izgatott vagyok már
-
MrPetya19
addikt
A ramos w17 pro-nak örülnék. Két mag, 1.5ghz, kétmagos mali400, 7" 1024x600 (ips állítólag) 1gb ram, de nincs hdmi, se két kamera. Szerintem mi a W19 pro-ra kell hogy várjunk. Szerintem nem csak átlogózni kéne,hanem tökéletesíteni, többet nyújtani. Gondolok a két magra, két kamerára(elől 1.3mp hátul elég a 2), ips kijelző, 1024x600, 1gb ram hdmi, usb-s töltés. Esetleg én örülnék a beépített 3g-nek. Így 7"-es kategóriában ellenfele lehetne az Ainol Novo 7 Aurora II-nek. Ami sokat tud, de nincs forgalmazva mo-n.
-
callmeakos
veterán
Nálam nagyon érik egy tablet beszezése és a Wayteq elég erösen nyerésre áll.
All→M8
-
Yeti77
tag
Régóta kinéztem ezt a tipust.Meg rendeljem most vagy megvárjam a tesztet hátha lesz vele valami gond?
-
MrPetya19
addikt
Az animációk hiánya wayteq, ramos tulajdonság?
-
tjb007
nagyúr
válasz MrPetya19 #12 üzenetére
Milyen animációk ?
(#15) Yeti77
Tok valószínűleg a WayteQ -nél is lesz hozzá, ha nem akkor meg könnyen lehet találni a képarány miatt.
"Meg ha jól tudom nemadnak hozzá olyan kábelt amire rá lehet dugni a pendrive-ot."
Nem jól tudod, az OTG kábel az értékesítési csomag része.
[ Szerkesztve ]
-
pumpedlix
tag
Jöhet a teszt, ha jól működik tarolhat
-
NivoSzaki
tag
Hát ez ritka gagyi... ami már nem kell senkinek a kínai webshopokban eladják Wayteq márkanév alatt?
-
jFox
addikt
Mi ez az infra? Ha jól tudom már rég kiment a divatból az infraport. Inkább blúcucc lenne.
Vagy infra távirányítóra gondol a cikk írója?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tjb007
nagyúr
Japánban például még mindig szokás a telefonokba rakni mivel igény van rá.
Az xTAB-70w esetében csupán egyetlen egy dologra használható, a készülék mellé megvásárolható távirányítóval való kommunikálására, másra nem.(#21) MrPetya19
Majd a tesztből és a felhasználói visszajelzésekből ki fog derülni.
-
rolii21
aktív tag
Kérdés h mennyire van létjogosultsága a nexus 7 mellett.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
Yeti77
tag
Valaki már rendelt ilyet?
-
morpheuss12
tag
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
Cyrin
addikt
válasz morpheuss12 #28 üzenetére
várjuk a személyes tapasztalatokat...
-
Yeti77
tag
Nekem az első tabletem lesz.Holnap hozza a futár.
Gondolom itt is érvényes az mint ami a 70-nél le van irva, hogy párszor érdemes teljesen lemeriteni az aksit. -
Yeti77
tag
Ha valakinek már megvan a készülék akkor próbálja már ki légyszi hogy kezeli e a gyári film lejátszó vagy a moboplayer a feliratot gond nélkül.
Gyári lejátszónál az ékezeteknél hieroglifák vannak.
Moboplyernél sehogy se jeleniti meg hiába egy a fájlnév meg a feliratnév.
Köszi. -
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
morpheuss12
tag
Hát akkor sziasztok.
Először is megjött a várva várt Tablet.
Első benyomás nagyon szép. Csak a ConCorde 7015-höz tudom hasonlítani mert eddig csak olyanom volt.
Meglepően gyorsnak tűnik de lehet csak beképzelem, nem tudom . A kijelzője elég szép, szemből
nézve ez nem igazán meglepő hiszen csak lcd panel van benne. A hardverre szerintem nem lehet panasz 8 Gb-ól 6-ot tudunk használni a CC ben csak 5,75 volt a szabad ha jól emlékszem.
A wifi nem rossz , nem dobja el stabilan tartja. Gyárilag nem rootolt de ez otthon orvosolható .
A kamera működik minda kettő a hátsó meglepően szép képeket tud csinálni ha a fényviszonyok megfelelőek. Az első kamerát nem tudom szkájpon kiprópálni mert nem szkájpolok, de szépen látni mindent ha csak ,be van kapcsolva. Az ICS teszi a dolgát eddig két napja nyúzom semmi fagyás a CC-vel ellentétben. Google play szépen bejön eddig még nem válogatott.
Az aksi első bekapcsolástól számítva hétfő este 11 akkor 2 óra wifi , akkor kikapcs , kedden délután 1 óra nyomkodás wfi nélkül, majd készenléti állapot este 10-ig itt 56% -ot jelzett éjjel fél kettőig folyamatos wifi és google play letöltés , 24% akkor én már lemerültem de a tablet még mindig nem , de itt is csak készenlétibe tettem , nem kapcsoltam ki..
Szerda reggel ébredés a tab 19% ot mutat majd 20 perc myomkodás és feladta , lemerűlt.
Reggel 9-kor toltő majd csak este fél 11- kor levettem . Most is erről írok és nagyon tetszik a kis masina.
Nekem ez a minőség és ez a méret megfelel. Nagyon jól össze van rakva nem recseg nem ropog
. A három herdver domb is működik bár én nem használom , de abszolút nem csúnya ,hogy ott van.
Ja majdnem elfelejtetem a kijelzővel kapcsolatos, a CC-nál ha írtam a kijelzőn ball alsó sarkában akkor mindig lehetett látni hogy elmosodik a kijelző olyan volt mint a régi quartz kijelzők ha megnyomntad akor megfolyt. Na itt ezt egy picit sem vettem észre.
Remélem hasznos volt illetve tudtok dönteni ,én csak ajánlani tudom aki 40 ezer alatt keres tabot az megtalálta a Wayteq Xtab 70w személyében.
Sziasztok. Ha valami kérdés van akkor bombázzatok nyugodtan.Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 7430 2 in 1 14" FHD Touch Intel i5-1245U 16GB 512GB SSD Megkímélt, gyári garancia 2027
- Asus ROG Maximus IX Hero
- Eladó 5600X, 3060TI, 32GB RAM, 750W Gamer PC INGYENES BUDAPESTI KISZÁLLÍTÁSSAL! - 265.000
- XFX Swift 210 Radeon 6600XT 8GB DDR5 eladó! Garancia! Számla!
- GIGABYTE 1070 8GB OC WINDFORCE
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest