- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Nos, a fényerő az amiben ezek az olcsóbb motoros navigációk alul teljesítenek. Viszont a Nawteq ezek között elég jó. Nagyjából az XRoad fényerejét hozza, de 4.3-as méretben. Véleményem szerint az elégséges szintet teljesíti.
Az aktív tartóba bepattintható és egy, a tartó hátulján lévő csavarral fixen lehet rögzíteni. Ez sokkal jobb megoldás az XRoadhoz képest, mert így a tápellátást biztosító érintkezők stabilan kapcsolódnak a készülékhez.
Kipattintva és egy általános mobil vagy gps tartóban elhelyezve, az USB csatlakozón megtáplálva kocsiban is használhatóvá válik. Nem kell az aktívtartós bölcső és speciális szivargyújtós csatlakozó.A Blutooth nálam nem tökéletes. A navigációval nincs probléma. A zeneszámokat nem tudom léptetni és megállítani, elindítani. Egy occó kínai interkommal párosítva van ez a tapasztalat.
A gyárilag telepített és a navigációs programba integrált lejátszóval próbáltam.A vezetékes hangkimenet még nem próbáltam ki. Az aktív tartónál ez nem megoldható, mert a gumitakarót kihajtva nem lehet a tartóba helyezni a készüléket. Elvileg kicsavarozható a vízhatlánsog biztosító gumitakaró és akkor a bölcsőjében is lehet vezetékesen kihangosítani. A fentebb említett autós használat során ez már nem okoz problémát, de egyszerűbb az FM transzmitter használata.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs