- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Remek hozzáállás
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Paul119
addikt
Zre is jöhetne már
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
DMG
senior tag
A régebbi modelleket is frissíthetnék, nem értem ott miért áltak meg, max egy foltozás jött ki a 70W-re és kész, nekem ez elég nagy csalódás.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
attila199207
tag
És mi a helyzet a Concorddal? Semmit sem hallani róla. Wayteq meg sorra adja ki a Kitkat frisitéseket
-
ghiottone
nagyúr
-
-
Vovi1
aktív tag
A Cube U9GT5 termékének átcimkézett változata. Az eredeti gyári fw kritikán aluli volt, az újabb, szintén a gyártó által kiadott verziók jók, bár a WiFi mindenhol gond. A régebbi routerekkel összeveszik, az újabbakkal jól működik.
Egy időben jelent meg a 4.4-es az összes RK 1188-asra, szerintem nem optimalizálták a hardverhez, különösen a nagy felbontás miatt oda kellett volna figyelni, gyenge a Mali 400-as.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Revolut
- VGA hűtő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest