Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
MezeiPocok
csendes tag
Nagyszerű reklám, de a WayteQ termékek minősége a porban fetreng.
-
Zsoltesz93
tag
Jöhetne a JB frissítés Xtab-70dci-re.

-
Mészi2
tag
Mennyibe kerül egy ilyen?
-
Próféta
tag
Nekem egy Kindle 4-em van és nyugodtan kijelenthetem, hogy olvasásra kiváló, szinte könyv élmény. Egy tablet vagy telefon, pláne monitor a közelébe sem ér. A Kindle programot ugyan letöltöttem a telómra és ha valahol várnom kell, csak előkapom és ott folytatom az olvasást, ahol a Kindle-n abbahagytam. De otthon a fotelben csak a Kindle-t használom. Már ott tartok, hogy a papíralapú könyveimet is Kindle-n olvasom, mert ott tudok növelni betűméretet.
Hogy a Wayteq-ről is írjak. Egy barátom ezt kapott karácsonyra és meg van vele elégedve. Megnéztem ugyanaz a felbontás, mint a Kindle 4 (600x800), kiválóan olvasható betűk. Adtak hozzá bőrtokot is. Szerintem, aki fél amcsiból Kindle-t rendelni, és nem akar itthon szürkeimportosat, annak a Wayteq jó választás.
-
svili
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nekem WayteQ könyvolvasóm van, kiválóan működik. WayteQ tabletet csak az e-digitalban és a tavalyi Veletech kiállításon nyomkodtam - nekem tetszettek..
-
Sonyfan
tag
Mire jó ez?
-
Mészi2
tag
Ezt az ebookot miért erőltetik? Semmi értelme.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Eddig csak negatív tapasztalatom volt a WayteQel.Senkinek nem javaslom,hogy az ő termékeik közül válasszon.
-
kcsa
veterán
Nézegettem ezt a tabletet: mit tartalmaz ez az új frissítés? Gondolom hibajavítások, de mik?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- World of Tanks - MMO
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kuponkunyeráló
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest