- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaJózsi
aktív tag
A második kép, ahol a rendszer-információk vannak, nem működik.
Not Found
The requested URL /dl/cnt/2013-07/99947/ss2.jpgpng target= was not found on this server.
Apache Server at mobilarena.hu Port 80'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
kcsa
veterán
-
törölt tag
Az eredetileg Android 4.1.1-gyel megvásárolható tablet így immár 4.2.2-t futtat, mely jelenleg a legfrissebb az elérhető verziók közül.
On: A nagy gyártókhoz képest elképesztően gyorsan megjött az update, ez örvendetes, a felbontás állításával sem találkoztam még eddig egy készüléknél sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Attól még elérhető, senki nem akadályozza meg őket, hogy ők legyenek az elsők akik kihozzák nem-nexusra is. Bár erről már lekéstek, a samsung megelőzte őket. (S4 google edition i9505G) - nem tudom, hogy van-e már hivatalos is, vagy csak a leak, de akkor is
[ Szerkesztve ]
-
Qukac
tag
Ok, de ráreszelni egy rendszert egy tabletre nem egy hét. Főleg úgy, hogy eddig a 4.2-n dolgoztak. Ez már szőrszálhasogatás. Ha kb. október-november környéke lenne, akkor már kicsit reálisabbnak látnám a felvetést. Nézzük a gyártó pozitív hozzáállását a frissítésekhez és azt, hogy jól fogadták a tesztelők kritikáit és javítottak a hiányosságaikon. Plusz egyáltalán frissítettek, hiszen ez egy nem A brand-es gyártótól hihetetlen nagy szó. Nekem kezd egyre szimpatikusabb lenni a WayteQ. Lehet be is ruházok egy 70dci-re .
-
szabi24
csendes tag
Sziasztok
bocs hogy itt teszem fel a kérdést.
Szeretnék egy 10"-os tabletet min 1280 X ~800 pixeles felbontással, 1 GB RAM-al, 3G modemmel. Ezekkel a paraméterekkel szeretném megtalálni a legjobb ár/érték arányú eszközt, és ebben kérem a segítségeteket. Kerestem ilyen fórumot a mobilarénán, ahol bizonyos tulajdonságokat figyelembe véve megtalálom a nekem legjobban megfelelő készüléket, de nem találtam. Ha mégis van akkor még1x bocs, ha nincs akkor lehetne
Köszi a válaszokat.
-
elpatkorado
aktív tag
Az xtab-700dc-re várható 4.2-es droid? Kezd szimpi lenni a wayteq.
-
ZS3NI
őstag
Szerintem ez az itthon kapható Best buy tablet 10"ban jelenleg.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Gorbesz
tag
ha lenne fekete, akkor talan elviselhetobb lenne ez az ocska kava ami korulveszi.
de ennyi penzert "retina" kozeli felbontast kapni eleg jo. filmnezesre biztosan megfelelo lehet ez az android masina. minden masra ott az iOS[ Szerkesztve ]
PS5/iOS
-
HawerKing
őstag
Csunya a kava minden tableten, viszont ha az nincs akkor nagyon kenyelmetlen... eddig a Tablet Z ami ellensulyozza ezt...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Yoosku
tag
Sziasztok!
Par napja vasaroltam egy xtab-100qcr keszuleket es masnap fel is tettem ra a 4.2.2...
Probalt mar valaki igy csatolni USB-n mobilnet sticket?
Nekem egy inviteles mobilnetem van Huawei E1750 adapterrel. Ez mar egy regebbi tipus,
De az ugyfelszolgalat szerint ez nem gond es androidos tabon is mukodnie kellene...
Azt mondtak, hogy a beallitasok/wifi es egyeb halozatok/tovabbiak alatt lennie kellene egy
Mobil halozatok menunek, de nekem ilyen nincs...az ugyfelszolgalat szerint ott kellene beallitani
APN nevet es utana mukodne a dolog! Valakinek tudna segiteni ezzel kapcsolatban?Koszi!
Yoosku:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)
-
Detom
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a frissítést már valakinek sikerült felrakni erre a masinára? Mert a gyártó honlapján nem szerepel a "over the air" típusú frissítés, és amit ott leírnak, az nálam nem müxik. :-(.
Üdv,
D.T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - MK5 - i5 7200 - Ütésálló tablet - (több darab)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung tab S7 SM-T875 6/128Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest