- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
SJCAM SJ4000 típus ugyan ezt tudja, "csak" fullHD-ban. És mindezt 23ezer Ft-ért. Mondanom se kell, a FullHD mindenre elég. Nem értem, miért fizetnénk 32ezres (!!) felárat a 4K-ért. Persze van egy réteg, akinek a high-end kell, és valahogy ki is tudja használni a 4K-t hosszú távon, de az meg úgyis GoPro-t vesz a képminőség miatt, úgyse nem sajnálja rá a pénzt.
Az SJCAM eddigi előnye az volt, hogy töredék áron kínált átlag használatra teljesen megfelő képminőséget, tisztességes középkategóriás teljesítményt. Nem értem kinek célozzák ezt a terméket. Akinek az ár számít, 40% áron elviszi a 4000-et, akinek a minőség, annak meg egy GoPro se fog fájni.
Ez ugyanaz, mint ha már lenne 8 millióm autóra (és szükségem is van erre a kategóriára), akkor nem Fiat-ot fogok venni annyiért, hanem teszek hozzá még 2 milliót, és veszek egy Volvo-t, vagy Audit.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
veterán
Azért az sj4000-hez képest sokkal jobb ennek a képe,a plusz funkciókról nem is beszélve.
De ez az ár tényleg sok.
Banggood eu raktárból 38k+ingyen posta és nem terheli további költség.Mondjuk akkor meg a gari macerás,de +20k-t nekem nem ér meg a gari.
Pont most állok akciókamera vásárlás elött,már a cserélhető akku,a kijelző és a wifi miatt is jobban tetszik mint a Gopro Hero. -
nagyúr
Én is most tervezek egy univerzális kamerát,ami otthon webkameraként is fog funkcionálni,nekem elég a 4000+ is.
Amúgy nem rossz masina az 5000. -
D.Va
senior tag
Ugye nem gondolod komolyan hogy szimplán felbontás alapján eldöntöd hogy jobb egy kamera képe mint egy másiké... Kb a felbontás az egyik leglényegtelenebb tényező a szép és zajmentes kép szempontjából... Aztán ott van még az optika, a szenzor, a processzor, meg a szoftveres motor ami a képen dolgozik...
-
Golyo69
senior tag
-
Game-over
aktív tag
Érdemesnek tartanám megemlíteni azt, amit tényleg csak ez a modell tud: a beépített gyro stabilizátor és az AV kimenet(élő képet ad 5,8 Ghz-en).
Ezek szerintem valakinek lényegesebb dolgok, mint az interpolált 4K (mert a többit tudja egy 15 k-s EKEN H9 is)
Én szombaton gondolkoztam akciókamera vásárláson drónra, és mivel csak a kamera súlyát bírja el a drón, így olyat kellett, aminek van belső gyro-ja (versenyben volt még a Firefly 6S, de ezt könyebben eladom).
Én is BG-ről vettem pontokkal 35 k-ért eu raktárból, remélem a héten megjön.
-
Janaboy
veterán
Azert erdemes megkeresni a topikjat, ott mintha elegge lehuztak volna az uj szeriat.
Janaboy
-
Fejvadi
nagyúr
Jól hangzik minden, csak az ár nem.
-
bb0t
senior tag
Elég pontatlan bemutató, elfelejti megemlíteni, hogy a 4K az csak interpolált, valamint, hogy a 170°-os látószög valójában nem is 170° hanem jóval kevesebb.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Fő attrakciója, hogy már 4K, azaz UHD felbontásban is képes megörökíteni az élményeket. - valóban lejjebb említed, hogy interpolált, bár szerintem inkorrekt, hogy a bevezetőben csak ennyi van. Nem nevezném fő attrakciónak azt ami nem valós felbontás.
A látószögről pedig annyit, hogy valóban állítható, viszont 170°-os beállításnál nem 170° széles a látószög, hanem jóval kisebb. És itt nem a GYRO-ról beszélek mert bekapcsolt GYRO mellett ez normális, de kikapcsolt állapotban is kisebb, mint 170°.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Kroni1
veterán
A többi SJ készüléket (SJ4000+, SJ5000 széria) nem ismerem nagyon, SJ4000 Wifivel volt dolgom egyedül. Azt jól tudom, hogy ez az 5000X Elite az egyetlen, amelyikben van valós 60fps fHD-ban?
Vajon ez vagy a Firefly 6S lehet jobb választás? Motorozáshoz venném, lehetőleg minél jobb képminőség kéne fHD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Azért ez a hasonló GoPro árának még mindig a harmada. Nálunk már 3 hete műküdik egy ilyen kamera, szerintem minősgégben nagyon rendben van. Ami nekem hiányzik róla, az a LCD kijelző, mert így szemből nem túl informativ a kamera. A kiegészítők is töredékébe kerülnek (akksi, tartók, motoros szett) a GoPro-hoz képest. Mi timelapse videóhoz vettük, van GoPro is, de annak szét kellett volna barmolni a tokját, hogy megoldjam az állandó tápot. Itt elég volt egy 5500 Fts motoros szett hozzá. Ja, az alapcsomag is jóval bőségesebb, a másik márkánál.
Laci
-
Kleroo
veterán
Ráadásul interpolált 24p 4k...... semmire sem jó, csak helypazarlásra.
De megnézném mit tud a lapkája.
Szeretnék majd felvételeket kocsibelsőből készítva. (nem órákon át futó dashcam baleset miatt) szóval nekem a dinamika lenne a legfontosabb. Márpedig nyáron komoly kihívás elé vannak állítva a kis szenzorok kocsibelsőben
1080p, 60fps(nem rontott képminőséggel), jó dinamika, ekv 20mm körüli látószög. Tud vki ilyet ajánlani?Autós hasonlat kicsit sántít, mert egy 8m Fiat már csurig van extrákkal, minden benne van amit bele lehet rakni, míg az az Audi elég fapad lesz. Mire minden kütyüt megkapsz, csak premium tálalásban, már inkább +4-5m környékén jársz
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest