Hirdetés

2017. január 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Aron1988


Aron1988
(fanatikus tag)

SJCAM SJ4000 típus ugyan ezt tudja, "csak" fullHD-ban. És mindezt 23ezer Ft-ért. Mondanom se kell, a FullHD mindenre elég. Nem értem, miért fizetnénk 32ezres (!!) felárat a 4K-ért. Persze van egy réteg, akinek a high-end kell, és valahogy ki is tudja használni a 4K-t hosszú távon, de az meg úgyis GoPro-t vesz a képminőség miatt, úgyse nem sajnálja rá a pénzt.

Az SJCAM eddigi előnye az volt, hogy töredék áron kínált átlag használatra teljesen megfelő képminőséget, tisztességes középkategóriás teljesítményt. Nem értem kinek célozzák ezt a terméket. Akinek az ár számít, 40% áron elviszi a 4000-et, akinek a minőség, annak meg egy GoPro se fog fájni.

Ez ugyanaz, mint ha már lenne 8 millióm autóra (és szükségem is van erre a kategóriára), akkor nem Fiat-ot fogok venni annyiért, hanem teszek hozzá még 2 milliót, és veszek egy Volvo-t, vagy Audit.

A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!

(#2) Gixxer88 válasza Aron1988 (#1) üzenetére


Gixxer88
(senior tag)

Azért az sj4000-hez képest sokkal jobb ennek a képe,a plusz funkciókról nem is beszélve.
De ez az ár tényleg sok.
Banggood eu raktárból 38k+ingyen posta és nem terheli további költség.Mondjuk akkor meg a gari macerás,de +20k-t nekem nem ér meg a gari.
Pont most állok akciókamera vásárlás elött,már a cserélhető akku,a kijelző és a wifi miatt is jobban tetszik mint a Gopro Hero.

iPhone 7 128GB Jet Black

(#3) Mikulásbá


Mikulásbá
(PH! kedvence)

Én is most tervezek egy univerzális kamerát,ami otthon webkameraként is fog funkcionálni,nekem elég a 4000+ is. :U
Amúgy nem rossz masina az 5000.

(#4) -RARA- válasza Aron1988 (#1) üzenetére


-RARA-
(fanatikus tag)

Ugye nem gondolod komolyan hogy szimplán felbontás alapján eldöntöd hogy jobb egy kamera képe mint egy másiké... Kb a felbontás az egyik leglényegtelenebb tényező a szép és zajmentes kép szempontjából... Aztán ott van még az optika, a szenzor, a processzor, meg a szoftveres motor ami a képen dolgozik... :U

A 7. napon a mindenható megteremté az embert. A 8. napon az ember megteremté a mindenható Google-t.

(#5) Golyo69 válasza Gixxer88 (#2) üzenetére


Golyo69
(tag)

eustock-on 40,900 ;) most vettem :D és nekem tetszik!

+ 990 a szállítás! 1 év hazai garanciával!!!

Xiaomi Redmi Note 3 SE + MIBand 2 , LG42LB679v, ViewSonic PJD5533w, LG32MP58HQ-P

(#6) Gixxer88 válasza Golyo69 (#5) üzenetére


Gixxer88
(senior tag)

Na akkor pláne! :D
Azért a wayteq-es árhoz képest nagyon nem mind1! :D

iPhone 7 128GB Jet Black

(#7) Game-over


Game-over
(fanatikus tag)

Érdemesnek tartanám megemlíteni azt, amit tényleg csak ez a modell tud: a beépített gyro stabilizátor és az AV kimenet(élő képet ad 5,8 Ghz-en).

Ezek szerintem valakinek lényegesebb dolgok, mint az interpolált 4K (mert a többit tudja egy 15 k-s EKEN H9 is)

Én szombaton gondolkoztam akciókamera vásárláson drónra, és mivel csak a kamera súlyát bírja el a drón, így olyat kellett, aminek van belső gyro-ja (versenyben volt még a Firefly 6S, de ezt könyebben eladom).

Én is BG-ről vettem pontokkal 35 k-ért eu raktárból, remélem a héten megjön. :K

(#8) Janaboy


Janaboy
(PH! addikt)

Azert erdemes megkeresni a topikjat, ott mintha elegge lehuztak volna az uj szeriat.

Janaboy - HTC One M8 49.5e eladó! Aprón megtalálod!

(#9) Fejvadi


Fejvadi
(PH! nagyúr)

Jól hangzik minden, csak az ár nem.

(#10) bb0t


bb0t
(őstag)

Elég pontatlan bemutató, elfelejti megemlíteni, hogy a 4K az csak interpolált, valamint, hogy a 170°-os látószög valójában nem is 170° hanem jóval kevesebb.

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#11) Rusi válasza bb0t (#10) üzenetére


Rusi
(HÁZIGAZDA)

Esetleg el is olvasnád rendesen a cikket? Csak mert mindkettő információ benne van, az interpolálás és a látószög is, ami valóban 170 fokos és állítható. :(((

:-)

(#12) bb0t válasza Rusi (#11) üzenetére


bb0t
(őstag)

Fő attrakciója, hogy már 4K, azaz UHD felbontásban is képes megörökíteni az élményeket. - valóban lejjebb említed, hogy interpolált, bár szerintem inkorrekt, hogy a bevezetőben csak ennyi van. Nem nevezném fő attrakciónak azt ami nem valós felbontás. :U

A látószögről pedig annyit, hogy valóban állítható, viszont 170°-os beállításnál nem 170° széles a látószög, hanem jóval kisebb. És itt nem a GYRO-ról beszélek mert bekapcsolt GYRO mellett ez normális, de kikapcsolt állapotban is kisebb, mint 170°. :R

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#13) Kroni1


Kroni1
(PH! kedvence)

A többi SJ készüléket (SJ4000+, SJ5000 széria) nem ismerem nagyon, SJ4000 Wifivel volt dolgom egyedül. Azt jól tudom, hogy ez az 5000X Elite az egyetlen, amelyikben van valós 60fps fHD-ban?

Vajon ez vagy a Firefly 6S lehet jobb választás? Motorozáshoz venném, lehetőleg minél jobb képminőség kéne fHD-ban.

[ Szerkesztve ]

(#14) Gusztáv válasza Aron1988 (#1) üzenetére


Gusztáv
(PH! addikt)

Azért ez a hasonló GoPro árának még mindig a harmada. Nálunk már 3 hete műküdik egy ilyen kamera, szerintem minősgégben nagyon rendben van. Ami nekem hiányzik róla, az a LCD kijelző, mert így szemből nem túl informativ a kamera. A kiegészítők is töredékébe kerülnek (akksi, tartók, motoros szett) a GoPro-hoz képest. Mi timelapse videóhoz vettük, van GoPro is, de annak szét kellett volna barmolni a tokját, hogy megoldjam az állandó tápot. Itt elég volt egy 5500 Fts motoros szett hozzá. Ja, az alapcsomag is jóval bőségesebb, a másik márkánál.

Laci

(#15) gixxer-tomee válasza Gusztáv (#14) üzenetére


gixxer-tomee
(senior tag)

Biztos igazat mondasz, (mert van rajta LCD kijelző)..vagy csak te nem látod gondolom..

[ Szerkesztve ]

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.