Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SolDR
csendes tag
Üdv.!
Aziránt érdeklődnék mindazoktól, akik használják ezt a készüléket, hogy a tesztben megdicsért modemként történő használat a mindennapokban mennyire stabil, ill. win7-el is kompatibilis-e?
Elsősorban modemnek indul nálam a készülék, a jelenlegi folyamatosan ledobál a netről, meg hát ugye több óra beszéd és sms per nap.
Az akksi üzemidejéről van esetleg valami tapasztalat? Olvastam olyat aki dicsérte és van aki szidta is :SSzép napot!
-
optic
csendes tag
Üdv. Valaki esetleg használatba vett már egy 736-ost? Leírhatná a véleményét, hogy milyen ez a teló a szürke hétköznapokban.
-
Micuir_M
tag
Így a teszt alapján nem rossz telefon, de érdemes megfontolni azt, amit a Vodafone 331-gyel tapasztaltam:
Annak is volt itt tesztje, de pont abból adódóan, hogy ezek nem tartóstesztek, a szerzőknek nem lesznek olyan tapasztalataik, amik a mindennapokról zólnak.. Abban a (tesztben ajánlott plecsnit kapott a telefon, de nekem a hosszabb használat után olyan tapasztalataim vannak, amelyek árnyalják a képet. Van benne néhány olyan hiba, amely apróság, zavaró, kényelmetlen és mégis folyamatosan bosszant. Folyamatosan arra emlékeztet, hogy ez egy olcsó készülék, ezért (?) nem kényelmes használni.
Ezért tartok tóle, hogy ebben a telefonban is meglesznek a hasonló hibák és lerontják a használat örömét és gördülékenységét. Ezt szerintem érdemes figyelembe venni vásárláskor.
-
Micuir_M
tag
Így a teszt alapján nem rossz telefon, de érdemes megfontolni azt, amit a Vodafone 331-gyel tapasztaltam:
Annak is volt itt tesztje, de pont abból adódóan, hogy ezek nem tartóstesztek, a szerzőknek nem lesznek olyan tapasztalataik, amik a mindennapokról zólnak.. Abban a tesztben ajánlott plecsnit kapott a telefon, de nekem a hosszabb használat után olyan tapasztalataim vannak, amelyek árnyalják a képet. Van benne néhány olyan hiba, amely apróság, zavaró, kényelmetlen és mégis folyamatosan bosszant. Folyamatosan arra emlékeztet, hogy ez egy olcsó készülék, ezért (?) nem kényelmes használni.
Ezért tartok tóle, hogy ebben a telefonban is meglesznek a hasonló hibák és lerontják a használat örömét és gördülékenységét. Ezt szerintem érdemes figyelembe venni vásárláskor.
-
EczkE
veterán
Külsőre nagyon tetszik, belsőre nem. Engem a félre fordítások irritálnának nagyon.

De 20ezerért remek választűs lehet azoknak akik csúszkás telót akarnak minden extra nélkül.
-
Munkás telónak jóez!!!

-
tzsolesz
nagyúr
Én azt hittem szarabb lesz.

Persze újonnan 20K-ért megéri, hisz teljes értékű garanciális terméket kapunk. De, ha nekem lenne 20K-óm, és 3G-és telefont szeretnék venni, vennék egy használt N73-at. Persze ha ha már nem lenne meg a jelenlegi.

-
rep3at
őstag
Elég korrekt kis telefon, majdnem megfelel az igényeimnek (jó minőség, viszonylag hosszú akkuüzemidő, multimédia), de inkább maradok azért a Windows Mobile rendszernél

-
egész jól néz ki.
az ára meg kicsit sok.de ha lejjebb megy, viszik majd int a cukrot
-
domi007
őstag
Bog szokasosan hozta a stilust, a Don Juan-os resznel szakadtam
"vagy valami ams. De rendszeres"

A telefon pedig sztem 20 lepedoert eleg korrekt, de a szimpla UMTS kapcsolat nem egy sebessegbajnok (hiaba szriiidzsii ez is)...
DOMy
-
SEFAN84
aktív tag
Szerintem abszolut nem éri meg az árát!Szebb Vodafone-os időben az SE V640 került ennyibe feltöltőkártyásan,és az oda-vissza veri ezt a telefont.Igaz azóta a Vodafone-ál valakinek elgurúlt a gyógyszere,amilyen készülék árak vannak,már vagy 2éve!
-
plus44
veterán
20k-ért megint egy elfogadható teló, szvsz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Annyire nem lett vészes. Olcsó 3G-s telefonnak elmegy ha pl a laptophoz kell mobilnet és nem akar valaki cipelni még egy cuccot. Elvégre telefon általában kéznél van mindenkinél.

-
Langsam
aktív tag
Én sem értem, simán lehetne ajánlott (vagy tetszett
) ennél rosszabb telefonok is kaptak már plecsnit a kategóriájában. Külsőre egészen korrekt, és nyilván nem a kamerára van kihegyezve a telefon, alkalmi szükség fotózásra azért szvsz megfelel. Maximálisan ár-érték arányos, amikor pld. egy 2 mega kamerás Nokia hasonló tudással mennyibe is kerül...
A PC szoftver meg nagyon király, követendő példa lenne... -
gantum
tag
teljesen korrekt telefon. akár SE márkanév alatt is kijöhetett volna, teljesen beleillik a palettájukba.

-
KennyONE
aktív tag
Nekem is tetszik.
De én sem vagyok vodás és ez tényleg egy SE-s menü.A barátomnak W595-e van és annak is ilyen a menüje csak ott nincsenek férrefordítások.Egyébként ha kijönne pár hónap múlva az "i"-s vátozat, egy normális menüs,a hibákkal kijavított meürenderrel,talán még jobban tetszene.
-
JanFe
aktív tag
Az arat megeri. Nem olyan rossz telefon ez.

-
mindthecrap
aktív tag
az egész menürendszer egy az egyben liveos SE W910i

-
Isee
senior tag
Jók ezek a telefonok, azok számára, akik nem hallgatnak zenét, nem csinálnak hd-fényképet/videót, nem akarják tekerni jobbra-balra a kijelző...satöbbi átlag embernek tök felesleges funkció

Kinézetre sem rosszak, akinek egy új telefon kell kizárólag telefonálásra/sms-re, annak bőven elég
-
kokyt
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik
Kicsikét a számomra nagy kedvenc 6500-ra hasonlít. -
Mr.Csizmás
titán
szerintem lehetne ajánlott
kár hogy nem vagyok vodkás

-
gtamate2
veterán
Ez valami szörnyű :S Leállhatna a voda ezekkel a Huawei telefonokkal

-
hemaka
nagyúr
Az ára nem vészes, a telefon se. Melós telefonnak jó.

-
Norbi21
senior tag
Én majd akkor mondok véleményt, ha kijött a GU280 teszt, akkor lesz mivel összehasonlítani. Árban meg ezek szerint egy a kettő. De valahogy látatlanban is az LG felé húz a szívem

-
forgonati
őstag
-
Uh... távozz tőlem Vodafone 736

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Titan Quest II
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsikét a számomra nagy kedvenc 6500-ra hasonlít.