Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Minek hozzák ide? Hogy aztán le lehessen húzni? hm?
-
Hallosz
senior tag
Aki megvesz ilyen készüléket, meg is érdemli a sorsát.
-
AusWolf
őstag
Vivo... nekem erről ez jut eszembe. Régi szép idők!
-
Mi ez az új marhaság, hogy már légnyomásmérőt is kerestek a tesztelt mobilokban?!
Talán még a strapa mobilokba ez elmegy, de egy ilyen mobilnál fel sem merülhet a meglét kérdése. -
nyisziati
veterán
Ez nagyon gyenge eresztés lett, főleg ennyiért. Kb. a felét, ha éri. Egy Redmi 4A sokkal jobb választás, féláron és MIUI-val, ami méginkább aláhúzza a különbségeket.
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
Mert ezt küldték.
-
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Hát nekem fel sem tűnt, hogy onnan érkezett, amúgy meg ötször? Btw minden alkalommal leírják, hogy honnan érkezett a tesztkészüléket. Kicsit túlgondoltad ezt.
-
Nem értem, hogy miért kell egy 5 oldalas tesztet csinálni pusztán azért, hogy leírhassátok ötször az eMAG nevét. Nekem két sorban sikerült kétszer leírni az eMAG nevet, szerintem a tesztből is elég lett volna 5 sor.
-
jUUh
addikt
De gagyi, te jó ég...
-
-
Simba86
senior tag
nem tudom eldönteni, kinek a "poénjai" fárasztóbbak, Alice-é vagy Bone-é... de igen, Bone fárasztóbb...
-
Swinegod
őstag
Pont az szar benne, amit egy Vivoban gondolnék, hogy szar
-
Hanzsi
tag
Nézd má, hát nem egy kiköpött Huawei G630
-
joey04
titán
Nem semmi...
-
-
Isten hozott, mikor visz?
-
atike
nagyúr
.....de komolyan, ez mitől kerül annyiba, amennyit van képük elkérni érte...?
Ha fele ennyibe kerülne akkor sem lenne egy jó telefon, de így meg egyenesen egy vicc. Van ember aki hajlandó ezért kifizetni ennyi pénzt...?
-
ghiottone
nagyúr
Azt hittem színvonalasabb lesz ez a készülék, de ez nagyon nem európai ízlés szerint készült. Futottak még kategória.
-
Mr.Silkó
veterán
Kuka.
-
Soybex
őstag
Tucat kínai telefon. Már a Vivo se a régi
-
aelod
veterán
Igen csak az A5 nem lesz épp olcsó. Megörökli az s8-tól az újításokat. Elvileg a tapicskolós szenzor is a hátlapra kerül majd.
Nekem most kicsit fáj a szívem mert ha várok még kicsit akkor a MI A1-et venném...
(#7) wesder
Hát nem tudom. A magyarországi távol keletiek kezében eddig csak almát láttam. Semmi mást nagyon.
-
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Pl. Bluboo S8?
-
Csapoati
nagyúr
Tavaly a mostani ár kétharmadáért, vagy idén a feléért még elmenne... A kamera szerintem meglepően jó, némelyik 150 ezres telefon képein sem ilyen jó a hírhedt ház vagy a fű. Az akksi viszont nagyon hurka, kár érte.
-
hemaka
nagyúr
Micsoda egy szar.
-
Wesder
titán
Mostmár èrtem mièrt sikeres a Vivo. Ha kínaikènt nincs pènzed iPhone-ra, veszel olcsóbban iPhone klónt
-
i Music, i Manager, i Theme... i'M outta here!
-
Juhaszatti
addikt
I music, I theme, App store vicces..
Azért kíváncsi lennék egy komolyabb Vivo tesztjére is.
-
-
Nagyon nem nekünk készült ez, de még vakmerőknek sem..
Túl kínai a lokalizációja.... És nagyon iPhone majmolás akar lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet piaca az Ázsiában elismert Vivo olcsó modelljének, csak nem itt, nem most és nem ennyiért. A gyártót viszont ne írjuk le, csak jöttére, kelet felől egyhamar ne számítsunk.
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest