- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
válasz
Tigerclaw #40 üzenetére
Na igen, de milyen olvasási szokások mellett lesz valóban környezetkímélőbb a megoldás?...csodálnám ha ezt a jelentősebb eink gyártók nem kalkulálták volna ki és ha számukra kedvező eredményt kaptak volna, akkor azt ne használták volna fel reklám célra is. Tudtommal nincs ilyen kimutatás, ebből azért lehet következtetéseket levonni.
Amúgy sajnálnám, sztem az alapkoncepció annyira jó, hogy vétek lenne veszni hagyni. Ráadásul nem tűnik megugorhatatlannak a szín, frissítés és kontrasztnövelés terén javulást elérni. -
suraki
tag
Innen jut eszembe: arról szívesen olvasnék egy részletesebb írást, hogy az e-book reader gyártása + szolgáltatás fenntartása + avitt eszközök reciklálása hogyan viszonyul a könyvnyomtatás + papír reciklálás energiaigényéhez és ökolábnyomához képest.
Ha valaki tud ilyen linket kérem ne tartsa magában. -
suraki
tag
Arról, hogy a mozgókép vagy a rögzített hang okozza az öszpontosítási problémákat, nem vagyok meggyőzve, de abban egyetértek, hogy nem kell észnélkül mindent színes-szagos-mozgó izévé tenni...viszont ne kelljen már csak a lehetőségéért egy rakat különböző kügyüt magammal cipelni, mert az egyik csak színeket, a másik meg csak szagokat tud.:-)
Attól meg, hogy egy cég el akarja adni nekem minden évben a cuccát, még nem kell azt feltétlen meg is vennem. Ez csak tudatos viselkedés kérdése. -
suraki
tag
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
Én sem láttam még élőben színes eInket. De a paraméterek illetve azok hiánya miatt azt tippelem, hogy még elég siralmas a színreprodukciójuk ezeknek az első fecskéknek. Ez magyarázhatja az óvatos piaci megjelenést.
Az ebook árak kapcsán: Ez sajnos csak a hazai életszinvonalat minősíti. Az USA-ban teljesen mindegy Avarage Joe-nak, hogy 10 vagy 13 usd-be kerül az a könyv, viszont piszkosul nem mindegy, hogy utána kell mászkálni és várnia kell vagy csak kattintani egyet és már olvashatja is. Odakint a vevő is és az eladó is úgy érzi,h jól járt. Sajnos nálunk ugyan ezek a feltételek már koránt sem ennyire egyértelmű helyzetet szülnek, ahogy ezt írod is. Amíg olyan dinamikusan tudnak növekedni a nagy piacokon, addig nem kezdenek árháborúba és nem igazán foglalkoznak olyan relative kis piacokkal mint az itteni. -
suraki
tag
tulajdonképpen igazad van, és egyet is értek veled atekintetben, hogy már jó ideje az információközlés alapvető médiumai közé sorolandó a hang és a mozgókép is...a színek fontosságáról nem is beszélve. De ne feledd, hogy ez még mindig csak egy felfutóba levő folyamat. Még mindig rengetegen olvasnak könyveket, újságokat, hallgatnak CD-t vagy bakelitet. Ebben az átmeneti időszakban pedig aki tudja igyekszik megszedni magát az új médiumokra alapozva. Teheti ezt, hiszen többletszolgáltatást nyújt (vagy néha csak egy üres marketinghullámot lovagol:-). Szóval itt nekem nem az ár az igazán izgalmas kérdés, hanem az információhordozó közeg (töblet)lehetőségei. Az eink alapkoncepciója szerintem zseniális és csak remélem, hogy képes lesz hamarosan felnőni az általánosabb kívánalmakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest